bikac saatlik davete icap edemicek kadar da bir şey değil Evlilik, eger sürekli değilse. Bence gidin, düşünülmüş incelik edilmiş çok samimi olmasan dahi saygıdan.
Buraya ilk defa gidicez ben gitmek istemiyorum eşim istiyor. Birlikte zaman geçirmemiz 0 aynı evde iki yabancı 😔 bide eltimi çok severim ksksks sorudan anlaşıldığı üzere bir kaşık suda boğacam birine yemeğe gitmek beni sinir ediyor kafama taktım
Ne demişler, "çağrılmadığın yere görünme çağrıldığın yere erinme" giderseniz karşı taraf memnun olur sizi evlerinde ağırlamak istemişler, bunda bir şey yok. Gittiniz diye samimi olacağınız anlamına gelmiyor.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısınız. Sevmiyorum ama mecburiyet karşısında yapılacak bir şey de yok
Yani evet bazen yapmak iştirak etmek gerekiyor. İşk defa çağrılmışsınız o insanlarda kızlarının evli kaynı ve gelinini bir adım atarak tanımak ağırlamak istemişler davete icabet gerekir. Sonrasında zaten davet olmaz siz isterseniz istediğiniz yere gidersiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bikac saatlik davete icap edemicek kadar da bir şey değil Evlilik, eger sürekli değilse. Bence gidin, düşünülmüş incelik edilmiş çok samimi olmasan dahi saygıdan.
yeni evlileri yemeğe alırlar bazı kültürde adettir uğraşmasınlar yemek bulaşık başka şeye baksınlar diye sanırım :)
Aslında tam tersi olmaz mı :) gidiyorsun yemeğe akşam 12 de eve dönüyorsun üsteklik çalışıyorum. Kocamdan soğuttular el birliğiyle
çalışan kadın için zor evet ama hani geç saate kadar tutmasınlar hani erken kalkmak gerek. d
Buraya ilk defa gidicez ben gitmek istemiyorum eşim istiyor. Birlikte zaman geçirmemiz 0 aynı evde iki yabancı 😔 bide eltimi çok severim ksksks sorudan anlaşıldığı üzere bir kaşık suda boğacam birine yemeğe gitmek beni sinir ediyor kafama taktım
Haha bak ha iki yabancı olur mu soluk almamak gerek bence ama sevmese de işte elti de belki kıskanıyor kardesini
Ne demişler, "çağrılmadığın yere görünme çağrıldığın yere erinme" giderseniz karşı taraf memnun olur sizi evlerinde ağırlamak istemişler, bunda bir şey yok. Gittiniz diye samimi olacağınız anlamına gelmiyor.
Haklısınız. Sevmiyorum ama mecburiyet karşısında yapılacak bir şey de yok
Yani evet bazen yapmak iştirak etmek gerekiyor. İşk defa çağrılmışsınız o insanlarda kızlarının evli kaynı ve gelinini bir adım atarak tanımak ağırlamak istemişler davete icabet gerekir. Sonrasında zaten davet olmaz siz isterseniz istediğiniz yere gidersiniz.
Gitmek gerek insanlar samimiyet kurmak istemiş sizi çağırmış lar gitmeseniz ayıp olur
Samimiyet kuracağım biri değil :)
Sen bilirsin
Çağırdıysa git işte, evlenmiş evlenmemiş ne gerek var kibarlık etmişler davet etmişler.
GİTMEZSEN KENDİNİ BEĞENMİŞ OLURSUN. SONRA BİZ YANAŞTIKTA ELTİSİ YANAŞMADI FELAN DERLER. GİT BENCE MADEM DAVET ETMİŞ,
Ayıp olmaz sonuçta başta nasıl alıştırırsanız öyle gider. İstemiyorsanız kırmadan hayır demenizi tavsiye ediyorum
hayır tabiki de niye ayıp olsun ki :/
Gitmesen ayıp olur..
Bahane bul gitme çokta lazımlar sanki
Bisey kaybetmezsiniz. Tabi ki gidin.
Davete icabet etmek lazım
İncileriniz dökülmez sanıyorum.
Aman gitme yüz verme evinden çıkmazlar sonra
olmaz
Ayıp olur
Gitme
Gidin
Olmaz onlar anlar