Koca dünyada yanlız hissediyorum?

Kendimi çok yalnız ve amaçsız hissediyorum ki öyle zaten. Hayatta yapabileceğim hiç bir şey yok. Okutmadilar lise mezunu bile değilim 32 yaşındayım çocuğumda yok ve yanlız yaşıyorum. mutsuz bir evlilikten yeni çıktım. Sosyal çevrem falanda yok. Çalış derseniz şu an çalışamıyorum 1 sene kadar çalışamayacağım bir rahatsızlığım var. Hayatım renklensin diye sevmeden birinide almak istemiyorum hayatıma ama bu yalnızlıkta çekilecek gibi değil. Bide erkeklere güvenim kalmadı. En olmaz o yapmaz dediğim kocam bana öğretti bunu. İçim daraldı okurken belki sizinde daraldı kusura bakmayın. Ne yapabilirim ben arkadaşlar bir akıl fikir verin lütfen. Sosyalleşebilecegim ücretsiz ortamlar var mıdır belediyenin olur vs. Kurslar var ama hiç biri ilgi alanım değil bide malzemeleri kendin al diyorlar yetişemem. Ne yapabilirim nasıl çıkılır bu buhrandan?
Güncellemeler
+1 yıl
Lise okuyamıyorum arkadaşlar. Turkiyede doğup büyümedim ben. Okuduğum ülkenin dersleriyle burası bir değil bu yaştan sonra kafa o kafa değil artık yapamam maalesef
Koca dünyada yanlız hissediyorum?