Çoğu zaman bulunduğum ortamlarda burada ne işim var diyorum. Diğer insanlardan farklı hissediyorum. Dünyaya ayak uydurmakta güçlük yaşıyorum. Farklı biriymişim gibi geliyor. Ruhum daralıyor. Böyle olan var mı? Umarım anlatabilmişimdir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Bu tamamen kendinizi yönlendirmenizle alakalı.. her şey zihninizde bunu değiştirebilirsiniz. Siz yapamazsanız hayatınıza bir dost bir eş alın bırakın o yapsın sizin yerinize..
021 Yorumla
Soran1 yılGaliba tamamlanmaya ihtiyacım var. Çok arkadaşım var ve sevilirim insanlar tarafından. Beni sevmeyen insan hasetliğinden sevmiyordur. Fakat bir yanım da o kadar yalnız
- 1 yıl
Ozaman sorun kimsenin olmaması değil.. çevrenizde Olan kimselerin sizin mutlu olacağınız şeylere sahip olamaması.. Neler sizi mutlu eder neye gülümsersiniz ona bakın ve buna göre çevre oluşturun. Mutluluk, haz, zevk alamadığınız bir hayat monoton bir hayattır. O yüzden kendini bu dünyadan değilmiş gibi hissetmen çok normal çünkü çevrendeki kişilerde seni mutlu edecek şeyler yok..
Soran1 yılAslında onlarla keyifli vakit geçirip oldukça eğlenirim. Eve gelip tek kalınca başlıyor her şey🥺
Soran1 yılAşkı arıyorum ve çok bekledim hayatımı yoluna koyunca geleceğine inandım ama öyle bir şey olmuyormuş. Çok güçlü bir insanım, farklı biriyim diğer insanlara göre aradığımı bulmak çok güç gibi
Soran1 yılEvet birisi bana beni sevdiğini söylesin ama ben de seviyorsam isterim. Yoksa yapamıyorum kimseyle. Dediğiniz gibi seçen tarafım. Akışına hiçbir zaman bırakamıyorum. Her konuşmak isteyen insanla devam etmez zaten deyip bırakıyorum. Çünkü aradığım özellikte insan değiller. Ruhuma iyi gelmiyorlar
- 1 yıl
İşte en büyük sorun bu.. Herşeye siz kendi doğrularınızla karar veriyor kafanızda bitirip başlayabilyorsunuz.. Unuttuğunuz şey ise >>> Doğrularınız , seçimleriniz her zaman doğru olamaz.. Mesela seviyorsam isterim diyorsunuz ama sizi kendini sevdirmesine yetecek kadar şans tanımıyor zaman vermiyhorsunuz.. Başta sevmediğinizi zaman geçtikçe seversiniz.. Mesela 1 ay izin verin.. Benim tahminimce o kadar süre tanmıyor ilk haftadan kararlar verip bitiriyorsunuz..
Dikkat ettiniz mi? Kendinizi siz mutsuz ediyorsunuz...
Soran1 yılEvet 2 haftada konuşmayı kesiyorum. İnsanların zamanını almak gönlünü yormak istemiyorum. Sevsem içim kıpır kıpır ederdi diyorum
- 1 yıl
Hayatı bu kadar sorumluluk alarak yaşayamazsınız.. Herşeyi yönetmek kontrol altında tutmak hayatınızı zehir ediyor.. Biraz rahat yaşamayı öğrenmeli yeri gelince sorumlu olup yönetmelisiniz..
Kendinizin farkındasınız, bu güzel bir şey bunu değiştirmek veya en azından denemek sizi için kolay olacak.. Korkuları bir kenara bırakıp bazı konularda yönetmekten vazgeçmeli geline göre yaşamalısınız. Umarım mutlu olursunuz..
Soran1 yılKontrolcü bir anne tarafından büyütüldüm belki de onun etkisi vardır. Kendimin ve hatalarımın farkındayım. İnşallah dediğiniz gibi olur
Soran1 yılEvet seçimleri bile etkiliyor. Denesem hayatıma girecek gerçekten beni sevecek insanı yorgun ve ümitsiz karşılayabilirim. Duygularımı tüketmek istemiyorum
- 1 yıl
Farkettiniz mi farketmediyseniz göstereyim.. Bunda bile kontrolü bırakmadınız.. Siz karar verdiniz..
" sevecek insanı yorgun ve ümitsiz karşılayabilirim. Duygularımı tüketmek istemiyorum"
Sizin biraz rahatlamaya ihtiyacınz var.. Belki bu işi bir tatilde yapmanız dönüşünde o kişiyi seçmeniz daha güzel olacak.. Oysa gördüğüm kadarıyla siz harika bir eş olacaksınız o kiişiye..
Soran1 yılEvet siz deyince fark ettim. Fazla düşünüyorum. Gerçekten birini sevsem o kişiden emin olsam beni sevdiğine ve benim de onu sevdiğime. Bana özel hissettirse onun bana yaşattığı duyguların bin katını yaşatırım. Gerçekten o kişiye harika eş olacağıma şüphem yok🙂
- 1 yıl
Yaptığınız kötü bir şey değil, tam tersine sizin karakterinizin düzgün olduğunu özeli biri olduğunuz belli etti. Çünkü korkularınız var kırılmaktan , yanlış seçim yapmaktan üzmekten üzülmekten. Bunlar düşünceli biri olduğunuzu bize gösterirken bunları yöneten sizi mutsuz ediyor çünkü çok kaptırmışsınız kendinizi.. Tek ihtiyacın kafanı rahat bırak.. Sana bir örnek vereyim belki daha güzel anlaşılır. Hayatıma bakıyorum senin gibi neden mutsuzum ya herşeyim var oysa şu cadde de bir avuç çekirdekle iki tur atıp mutlu olan çiftler insanlar var diyorum.. Hem onların arabası imkanları yok ama benden daha mutlu diyorum.. Ve görüyorum ki hayat planlamak değil, bazı şeyleri nasıl neden niçin yaparım değil. Gelişine hiç bir şey sormadan düşünmeden o anlık yaşayınca güzel ve keyifli.. İşte o yüzden onlar mutlu ben mutsuzum :)))
Soran1 yılÖncelikle çok iyi anlıyorsunuz. Gerçekten beni özet geçmişsiniz. Fazla düşünceliyim ve bu çoğu zaman beni yoruyor. Yürürken çöp toplayan yaşlı bir amca görüp ağladığımı bilirim çünkü anlık adamın hislerini hayatını vs anlamaya çalışırım. Bunu kendime neden yapıyorum bilmiyorum ama elimde değil. Vereiğiniz örneklerdeki gibi gelişine yaşayan arkadaşlarım mutlu ben mutlu görünen mutsuz. Oysa hayatım boyunca ulğraştığım çoğu şeylere kazıyarak ulaştım mutlu olmam gerekmez miydi🥺
- 1 yıl
Evet mutlu olmanız gerekirdi.. Çünkü herşeyi uğraşıp çalışıp kazandınız onlar artık hayatınızda varlar.. Fakat sizi mutsuz eden onların eksikliği değil.. Onları kazanmak için oluşturduğunuz düşünme yapınız.. Siz şunu unutmuşsunuz >>> Herşeyi biz başaramayız bazı şeyleri çevremizdekiler bize vermeli.. O yüzden izin verin insanlar sizi mutlu etsin. İzin verin insanlar size sahip olmak istediklerinizi versin.. Bu dünyada neden varız? Etrafnızdaki herşeyin sizi mutlu etmesi için varız.. Ozaman kendinizi sizi mutlu etmeye çalışmayı bırakın , karşınızdaki size bunu versin.. Bana bir şans verdiniz size yorum yapabildim. Aynı bunun gibi etrafınızdakilere de bir şans verin sizi mutlu etmeye çalışsınlar. Hemen kararlar verip onlardan uzaklaşmayın..
Soran1 yılO kadar güzel yazıp beni anlamışsınız ki. Muhteşem👌🏻 Ben de istiyorum ki bundan sonra her şeyi kendim başarmak her şeyi ben düşünmek zorunda olmayayım ama benim yerime kimse düşünmez ki. Her iş yine bana kalır. Ben hiç sen bekle ben hallederim rahatlığını yaşayamadım
- 1 yıl
Daha önce güzel bir aşk yaşamadığınızı anlıyorum.. İnanın bana bunların hepsi var. Hem senin yerine hemde seni düşünüyor.. Bir çok şeyi beraber yapınca hayat o kadar güzel ve kolay oluyor ki.. Bunu kaybedince anlıyorsunuz tabi o ayrı :))) Bir kere başlasanız o yönetici kişiliğinizden eser kalmayacak :D
Soran1 yılHiç alık olmadım hiçkimse de beni bırakmayacak kadar çok sevmedi. Sözde etkilenip seni seviyorum vs oldu ama hissel olarak sevmeyi bilmiyorlar. Eminim dediğiniz gibi oluyordur fakat ben hiç yaşayamadım bunu. Bir kere bile çiçek almadım , mutlu etmek için uğraşanım olmadı. Çirkin değilim sempatik ve güzelim, kendime göre farklı biriyim ama bu işler bunlara bakmıyormuş
En İyi Cevaplar
1 yılSanki anladım gibi ama şunu da anlamak lazım. Hep benzer tip insanlarla mı tanışıyorsun veya benzer ortamlarda mısın? Belki ortamı ve insanları değiştirmek, içine sineni bulana kadar bunu yapmak gereklidir.
024 Yorumla
Soran1 yılHep benzer tipte insanlar karşı cinsten diyorsanız. Genelde iyi insan oluyorlar ama bana göre olmuyorlar. Beni sevip bırakmayacak kadar kendine güvenen çıkmıyor. Herkes başta güzelliğimi hareketlerimi vs seviyor sonra olmuyor. Çevrem de aradığımı bulmama müsait değil
- 1 yıl
Yani çok genel konuştum aslında. Bu meseleler genelde insan tipi ve ortam tarzı ile alakalı. En rahat veya en ait olduğunu hissettiğini bulana kadar denemek gerekebiliyor.
Soran1 yılAnladım en rahat ve en ait hissettiğimi bulabilecek miyim acaba🥹
- 1 yıl
%100'ü bilemem ama önemli olan olabilenin en iyisini bulmak. O da vardır bence.
Soran1 yılVar mıdır? Bana artık ütopik bir insanın hayali ile yaşıyormuşum gibi gelmeye başladı
- 1 yıl
İlla vardır, eminim. Yoktur dersen kendini doğrudan Her şeye kapatmış olursun. Vardır ama bulmak belki biraz zaman ve enerji alır.
Soran1 yılBu kadar zaman bulamadım şimdiden sonra da ben geldim diye bir yerlerden çıkar mı bilmiyorum. Bazen şunu diyorum belki aynı caddeden geçip fark etmeden gittik. Belki o da beni arıyor
- 1 yıl
Bu seni geriye iten, seni olasılıklara kapatan ve yoran bir düşünce olur. Olan geçmişte kaldı, üstüne düşünmenin o derece bir faydası yok artık. Yalnız kendini serbest bırak ve bugüne odaklan, kendine odaklan. Bir sürü insan çıkacak karşına ve birisi "o" olacak.
Soran1 yılGerçekten yoran düşünce. İnsanlarla ilişkim birkaç hafta konuşmadan öteye gidemedi. Çünkü ben gerçekten sevebileceğim insanı arıyorum. inşallah dediğiniz gibi olur onu bulurum
- 1 yıl
Umarım olacak, gönlünce olacak.
Soran1 yılİnşallah. Allah bekletiyor en iyisi için bekletiyor diye düşünüyorum. Beklemek yordu fakat elden de bir şey gelmiyor
- 1 yıl
Haklısın tabii, yorucu. Fakat iyi şeyler zaman alıyor maalesef.
Soran1 yılUmarım zamanı gelir. Ne kadar ömrüm kaldı bilmiyorum çünkü
- 1 yıl
Öyle deme, gençsin daha.
Soran1 yılGençler de gider bu dünyadan🥺 sonuçta ömür bu zamanını bilemeyiz.
- 1 yıl
Orası öyle ama böyle bir düşünceye girmek seni yorar biraz. Biraz daha olumlu olmak lazım.
Soran1 yılEvet düşünmemeye çalışıyorum ileri için tedirgin olmak bugünü kaçırmak demek ona da gerek yok😇 Elbet benim de eşim var ama beni bulmadı zaman alıyor karşılaşmamız zaman alıyor diye düşünüyorum
- 1 yıl
Elbette zaman alır, belki ondan önce tanıman gereken insanlar vardır. Ne olacağını bilmek sor
Soran1 yılKesinlikle karakteri oturmamış birçok insanla karşılaştım. Frekans olarak uyuşmadım. Onlardan nasıl sevgilmeyeceğini öğrendim. Kiminden kalbi güzel, insanın, seven insanın her şeyi yapabileceğini zaman ayıracağımı öğrendim…. Konuştuğum bütün insanlara iyi ki diyorum çünkü hayat bir yolculuk. Bu yolculukta deneyim ve öğrenme çok önemli
- 1 yıl
Zaten deneyim edinilmeden hayat yaşanmıyor, başta can yaksa veya üzse de sonrasında bu tecrübe için öyle ya da böyle "iyi ki" dedirtiyor
Soran1 yılKesinlikle tanıdığım hiçbir insana kırgın değilim. Tanımam gerekiyordu bana öğretecekleri bitivnce hayatımdan çıkardım ya da çıktılar diyorum
- 1 yıl
En doğrusu, takılmamak lazım genelde pek. Gerçekten hayli olgun bir perspektif
Soran1 yılEvet😇 Bu iyi bir özelliğim sanırım kimse için üzülmüyorum bunun için
- 1 yıl
Ben anca geldim o duruma, zorlanmam gerekti bayağı :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
18Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbende öyle maalesef.. Dünyaya sığamıyorum.
00 Yorumla Ben de bı ara öyle hissediyordum ama dünyaya ait değilim değil de insanlarin bakışları davranışları çoğunlukla bana zıt diyordum. Daha sonra sadece kendime baktım. Belki evet onlar çok garipler. Ben farklıyım ama sırf bu yüzden hayatıma engel olsunlar istemem. Farkliysan sen de nasıl davranmak istiyorsan öyle davran ve takma onları
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıyorum yanlarında keyifli kalmaya bakıyorum. Farklılıklarım düşüncelerim yine benimle devam ediyor
Gizli Üye(18-24)1 yılDaha güzel anlatamazdın bende herkesten farklıymıs gibi hissediyorum düsündüklerimi kimsenin düsünmedigini düsünüyorum geçen çok samimi olmadıgım kuzenlerimle halı sahaya gittim arkadaşım yoktu orada ne işim var benim burada dedim nasıl gececek bu hiç bilmiyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yıl2 seçenek geliyor aklıma.
Birincisi çok sosyal bir insan değilsin, sosyal becerilerin az gelişmiş.
İkincisi de depersonalizasyon, derealizasyon yaşıyor olabilirsin.017 Yorumla
Soran1 yılOtobüste bile arkadaş edinebilecek kadar sosyalliğe açık bir insanım😅
- 1 yıl
Zeki olabilirsin, öylesine yaşamak yerine yani diğer herkes gibi, özel bir şeyler başaran gerektiğini içten içe düşğnorsun belki de
Soran1 yılEvet. Yaptığım işten çok daha fazlasını çok daha iyisini yapıp farklı yerlere gelebilecek birisi olduğumu düşünüyorum. Herkes gibi olduğumu düşünmüyorum. Karşı cinsten kimse de bu yüzden hayatıma giremiyor. Enerjisel anlamda, zeka anlamında, düşünce anlamında her konuda aşağıda geliyor
- 1 yıl
Sorgulamak ve mizah yeteneğin fazla mı
Soran1 yılİkisi de fazla😅 sohbetim sıkmaz insanları güldürürüm hatta ben üzgün olunca neyin var diye çok sorarlar çünkü o halime alışık değiller. Durmadan kendimi hayatı sorgularım
- 1 yıl
Allah kurtarsın bu kafayla yaşamak zor😂 kendimden biliyorum. Farkındalık çok yüksek hep diğerleri bir şeylere odaklanırken sen hayata geriden bakıp yapısını anlamaya çalışıyorsun muhtemelen. Sorgulamak zaten bitirir insanı özellikle zor zamanlara denk gelirsen
- 1 yıl
Kitap yazma fikrin yoktur değil mi
Soran1 yılCidden çok zor. Daha 4 5 yaşlarındayken gökyüzüne bakıp anne gökyüzündeki bulutlar nasıl oluştu diye annesini darlayan bir çocuk düşünün😅 Ben baktığım yerde bir çok şey görürüm bazen arkadaşlara baktığım yerin bana neler hissettirdiğini anlatırım ve çok şaşırırlar hiç öyle bakmamıştım derler
- 1 yıl
Ben de 3 4 yaşındayken daha yürümeye başlayalı belki 1 yıl olmuş. Bu bacaklara acaba en fazla ne kadar ayakta durabilirim dedim kendi kendime, başladım ayakta durmaya 😂 sıkılınca bırakmıştım keşfedemedim sınırı. Sonra yine o zamanlar bir gün anılarımzdan çok azını hatırladığımı fark ettim, madem öyle bu anı hiç unutmayacağım diye test etmiştim hala daha unutmadım😂
Soran1 yılSiz de değişik bir çocukmuşsunuz😅Çok garip değil mi? Birçok insan doğuyor hepimizin hayat hikayesi ve Dünyaya yüklediği anlam , arayış çok başka
Soran1 yılKitap yazma fikrim eskiden beri var. inşallah bir gün yazarım. Küçükken de şiir yazardım ama genelde acıklı şiirler hatta ne zaman üzülsem yazmaya devam ettim. Annem onları okuyup üzülene kadar😅
- 1 yıl
Yaşam kaotik o sebeple zaten herkesin farklı olması beklenir. Bana garip gelen hakkında hiçbir şey bilmediğimiz ve bir bilinç kazandığımız bu evrende kimsenin bu hayatın ne olduğunu anlamaya çalışmaması 🤷bu arada ben de şiir yazdım biraz 🙂
- 1 yıl
Bu olduğunda hep farklı bir ülkede memleketimden bir insanla konuşmuş gibi oluyorum ya resmen aynı dili konuşuyoruz 😂
- 1 yıl
İnşallah yazarsın ben yakın zamanda denemelere başlayacağım
Soran1 yılBen bu soruyu sorarken beni kızların daha çok anlayacağını düşünmüştüm ama beni çok iyi anlayan erkekler buldum😅 Gerçekten insanlar anlamaya anlamlandırmaya uğraşmıyor ve onlar daha mutlu. Hayat gerçekten bu kadar mânâ arayarak geçmiyor. Dediğiniz gibi aynı dili konuşuyoruz😇 Yazmaya başlayın bakalım güzel şeyler çıkacağına eminim🌸
- 1 yıl
Ben seni tanımak istiyorum eğer sen de istersen. Yanlış anlama bir ilişkim biteli 1 ay oluyor aradığım şey bu değil. Sen de istersen tabii seninle sohbet etmek hoşuma gider.
Soran1 yılSohbet edebiliriz o konuda sorum yok
Depersonilizasyon bu anlattığın şey. Arada herkesi bi yoklar ama sende sık mı oluyor bu anlamadım aynaya çok bakma
01 Yorumla
Soran1 yılAynaya neden bakmamalıyım
1 yılÖnemli olan farklı hissetmen değil seni farklı hissettiren nedeni bulman hayatın olağan akışı içinde seni diğerlerinden farklı kılan sebep ne
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılAynen sırf bu yüzden tek yaşıyorum pek dışarı çıktığım yoktur
010 Yorumla
Soran1 yılBen de tek yaşıyorum. tek olmayı sevmiyorum da. Çokta arkadaşım var ama bazen bu hislere kapılıyorum
- 1 yıl
Kaç yaşındasın da tek yaşıyorsun? Dostun yoksa arkadaş çokluğu önemli değil
Soran1 yıl24 yaşındayım. Dostum olan insanlar var. Ama kimse benim onları düşündüğüm kadar beni düşünmüyor
- 1 yıl
Sen de zamanla onları düşünmemeyi öğrenirsin. Meslek nedir?
Soran1 yılEskisi kadar düşünmüyorum ama beni benden çok seven birine ihtiyacım var artık🥺 öğretmen
- 1 yıl
Meslektaşım çıktın desene branş nedir?
Soran1 yılSınıf. Sizin
- 1 yıl
İngilizce hangi şehirdesiniz?
Soran1 yılBu kadar bilgi vermiyorum 😊
- 1 yıl
Özelden anca veriririm diyorsun peki olur
Çünkü hayattan yorulmuş ve insanların her dediği sana aykırı geliyor
017 Yorumla
Soran1 yılİnsanlar bana gerçekçi gelmiyor genelde
Soran1 yılBirazcık evet. İnsanlar duygularını kaybetmiş kimse kimseyi anlamak için çabalamıyor
Soran1 yılGerçekten öyle. Daha bugün güne ve işe kötü başlamama sebep oldu insanlar. O kadar yoruldum ki zaten bilmediğim bir memlekette olmanın verdiği üzüntü içindeyim ve yalnızım
Soran1 yılMaalesef yok🥺
Soran1 yılHoş ailenin yanında da birey gibi hissedemiyorum
Soran1 yılBana fiziksel olarak yanımda olmasa bile her şekilde var hissettiren biri lazım gibi
Soran1 yılNeden geçici ki
Soran1 yılSanaldan gitmiyor ama sanaldan başka çarem yok gibi. Görüşürüz ama bir zaman sanal takılmak gerekir
Soran1 yılAmin inşallah
1 yılÇok var. İnsan zaman zaman böyle hisseder. Hayattaki amacını bulmalısın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBazen olabilir. Sık sık oluyorsa psikiyatristle görüş
00 Yorumla
1 yılHareketli müzikler dinlemeni tavsiye ederim arkadaş ortamın da seni etkileyebilir gerçekten sen olduğuna inanmalısın hep böyle yaşarsan Allah korusun intihara kadar yolu var… Kendine aktivite bul hep
03 Yorumla
Soran1 yılDepresif en güzel müzikleri bilirim yürüyüş yaparken hep depresif dinlerim. Temizlik yaparken hareketli. İkizler burcuyum sürekli değiştiriyor😅 Allah inancım var çok şükür o engel oluyor
- 1 yıl
Hareketli şarkılara yönel kendini kaptır onlara eğleneceksinn
Soran1 yılKaptırdığım anlar da oluyor. Karışık müzik listem var zaten. İnsanın içinde tarif edemediği boşluk olur ya ve yalnız yaşayan biri olunca peşini bırakmaz o var işte
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBen de böyleyim. Dünyaya sığamıyorum.
00 Yorumla bu dünyadan igrendigim dogru. Senin gibi hissettiğim oldu. Tahmini aynı şeyleri yasiyoruz. Beni anladin sen by.
01 Yorumla
Soran1 yılSeni çok iyi anladım emin olabilirsin çünkü ben de aynı duygulardayım. Bu kalbim bu asrın dengi değil diyorlar ya öyle bir şey
- Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılsizi çok iyi anladım. dünya ağrısı bu.
01 Yorumla
Soran1 yılBu ağrı hiç geçmiyor
Depresif misin
08 Yorumla
Soran1 yılEvet bazen. İşimde mutlu değilim hiç kimse prenses gibi hissettirmedi. Üzülünce tamam o var dediğim olmadı.
Soran1 yılÇok severim. Ama ilgi de benim hoşuma giden kişilerdense
Soran1 yılSevecen, sahiplenen, duyguları olan, çabuk pes etmeyen, ne istediğini bile, karakteri düzgün, beni benden daha iyi tanıyan, mutlu etmek için en küçük ayrıntıları bile hatırlayan, kendini geliştirmiş, komik
Soran1 yılKomik, enerjik, sempatik, duygusal, sevdiği zaman çok seven, önem verdiği her insanla ilgili ayrıntıyı hatırlayan, insanları üzmek istemeyen, alçakgönüllü, zeki, çalışkan, tatlı, sohbeti sıkmayan (insanlar öyle diyor) , sıcakkanlı böyle biriyim kısaca
- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılAşırı yalnız kaldın demek ki
045 Yorumla
Soran1 yılÇok arkadaşım var onlarla unutuyorum her şeyi fakat eve gelince tek kalınca yalnızlığım ile yüzleşiyorum
- 1 yıl
O zaman evde aktivite yap neler yaparsın tekken
Soran1 yılAktivite de sarmıyor ki bir yerden sonra. Resim yaparım, müzik dinlerim, evrak işlerimi hallederim, ailemi ararım
- 1 yıl
O zaman yeni şeyler bul film izle dizi izle kitap oku enstrüman çal vb.
Soran1 yılOnları da yapıyorum arada ama hiçbiri ruhumu doyurmuyor
- 1 yıl
Sosyalliğr düşkünsün demek ki hayvanın var mı
Soran1 yılHayvanım yok. Ölürse kahrolurum diye hayvan istemiyorum
- 1 yıl
Sana iyi gelebilir ama
Soran1 yılYok ben ölümüne dayanamam kuşumuz var aile evinde hasta olmuştu başında ölecek diye kaç saat ağladım
- 1 yıl
Ölüm kaçınılmaz
Soran1 yılMaalesef dillendirmek istemiyorum ama hayatımda değer verdiğim insanları kaybetmekten korkuyorum
- 1 yıl
Ölüm kaçınılmsz bir şey hayat devam ediyor
Soran1 yılÖyle olduğunun farkındayım 🥺
- 1 yıl
Hayatını yaşamaya odaklan ölümleri
düşünürsen oooo ben çok ölüm gördüm meslek gereği hayat devam ediyor yani - 1 yıl
Sev sevil mutlu ol yarını düşünecek halde değiliz anı yaşa
Soran1 yılMesleğiniz nedir
- 1 yıl
Hemşire yim
Soran1 yılSevip sevilmedim daha hiç. Hep tek taraflı oluyor
- 1 yıl
Neden
Soran1 yılNe güzel
Soran1 yılBilmiyorum insanlar beni sevdiğini söylüyor fakat frekansıma uymuyorlar ve ben bir şey hissedemiyorum sanaldan
- 1 yıl
Sanalda da konuş o zaman insanlarla reale taşı
- 1 yıl
Belki sevgiye açsın
Soran1 yılSevgiye sevmeye açım zaten
- 1 yıl
Kriterlerin mi yüksek
Soran1 yılSevecen, sahiplenen, duyguları olan, çabuk pes etmeyen, ne istediğini bilen, karakteri düzgün, beni benden daha iyi tanıyan, mutlu etmek için en küçük ayrıntıları bile hatırlayan, kendini geliştirmiş, komik, Allah inancı olan ve merhametli. Benim gözüme hoş gelen biri bence klasik istekler
- 1 yıl
Anladım sana yazan tayfa belli ki belli bi kalite altında
Soran1 yılÇok altında. Kendimi büyük görmüyorum kesinlikle ama karakter ve özellik olarak yanıma yaklaşamıyorlar
- 1 yıl
Kalite arar insan belli bir kalitedeyse zaten
Soran1 yılEvet ama insanlar benim olmayan bir şeyi aradığımı söylüyorlar. Ben ciddi ilişki insanıyım. İlerde çocuğumun babası olmasını istemediğim biriyle sırf beni seviyor diye yapamam
- 1 yıl
Ama insanları tanımadan onlarla sevgilide olamazsın ki
Soran1 yılAma kafandaki insan profiline yakından uzaktan uymuyorsa o insanı kendine bağlamanın vebaline giremezsin.
- 1 yıl
Vebal değil ki bu tanımak yani flört aşaması
- 1 yıl
Zaten hoşuna gitmezse soğuk yaparsın
Soran1 yılBen insan kırmayı sevmem. Üzülürüm fazla ince düşünceliyim. O yüzden yaptığım her harekete dikkat ediyorum
- 1 yıl
Bu dünyada hep üzülenler hassaslar olur unutma bunu
Soran1 yılBen de hep üzüldüm mü o zaman?
- 1 yıl
İnsanları gerekirse kırarsın önce sen
Soran1 yılYapamam ki ben kıramam. Kendimi kırarım başkasını kıramam
- 1 yıl
O zaman hep kaybeder ve üzülürsün
Soran1 yılÖyle de oluyor. Kalp kırmak kötü bir şey ben ne yapayım ki🙂
- 1 yıl
Hayır gereken kişinin kalbi kırılır herkesin kır demiyorum ki
- 1 yıl
Senin kırılan kalbin ne olacak
Soran1 yılKendimi önemsemiyorum eskiden hiç önemsemiyordum artık kendi duygularıma da biraz biraz önem veriyorum
- 1 yıl
Önce ben sonra başkaları
Aynı ben ya aynııııııı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Jüpiter insanısın sen :d
00 YorumlaEvet
Dünyanın içi dert dolmuş KAZAN..!00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBende bazen öyle hissediyorum
00 Yorumla Evet böyle biriyim ne yazikki
00 Yorumlakafa dengin olan uzaylılar bul, yani arkadaşlar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBana da aynı his oluyor.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben de öyle gibiyim takılma
00 Yorumla
1 yılBende neptünlüyüm
10 Yorumla
1 yılDoğru konuş sen uzaylısın de mi 😀
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Allah kurtarsın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBende
00 Yorumla
1 yılBen bunu hergün yaşıyorum zaten
00 Yorumla
1 yılKendini soyutlamşsn sen. Biraz hayata karış
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Polish cow mp4
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbence tamamen yalnız hissetmekten kaynaklı
10 Yorumla
1 yılYok anlatamadin
10 Yorumla
1 yılOzayyda hayat nasıl