Ailenin sürekli arayıp sormasını gerekli görmüyorum. Arkadaşlar haksız mıyım sizce?

Arkadaşlar benim nişanlımın ailesi o gençken vefat etmiş yani o 27 yaşındayken filan ölmüş şuanda 44 yasında ben 31 yasındayım annemi 3 yıl önce kaybettim ailemden ayrı yaşıyordum üniversite iş güç dolayısıyla ve öyle sıkı ilişkilerimiz yok annem haricinde yani kimse kimseyi arayıp hal hatır sormaz kolay kolay ve nişanlım da bu durumu beni sevmiyorlar olarak algılıyor bir gün arkadaşının ailesine ziyarete gidecektik benimle ılgılı onlara çok aile bağları yok aile sevgisi görmemiş anlayışlı olun olur mu falan demiş yani kendince iyilik yapmak istemiş bana ama ben kimseden aile sevgisi beklemiyorum ama o çok bekliyor bunu yani birilerinden anne baba şevkati bekliyor Ortağının babası onu aramayınca bozuluyor falan Ramazan’da evde iftara çağırmadığı için bozuldu ya neden Çağırsınlar onlar senin annen baban değil ki diyorum kırılıyor sürekli onun bu huyundan onu uzaklaştırmak istiyorum çünkü yoruldum artık ve ben de kendi ailemin kötü olduğunu düşünmeye başladım neden beni aramıyorlar hiç falan diye sorgulamaya başladım Ki bundan önce umrumda bile değildi annemi kaybettikten sonra biraz duygusal oldum yani evet babam umursamaz bir insan bana dedem baktı hep ama böyle geldik böyle gideceğiz bunu dramatize etmesından çok sıkıldım artık kendimde yapmaya başladım bunu Ben de düşünüyorum beni aramıyorlar sormuyorlar sevmiyorlar diye ama böyle geldik böyle gideceğiz gerçekten kafam allak bullak oldu Kafandaki aile algısı değişti yani aile dediğimiz sürekli arar sorar mı?
Ailenin sürekli arayıp sormasını gerekli görmüyorum. Arkadaşlar haksız mıyım sizce?