Ben 7 yıldır evliyim normal yolla gebelik olmuyor , bi kaç tedavi denedim baktım olmuyor uzatmadım. İlerde yine başlarız dedik. İlk atışma burdan çıktı bitkisel ürünleri yolladıklarında içmedigim için tartıştılar Neyse mesele kocamla sürekli arabamızla her hafta sonu geziyor olmamızmış , hiç köye gitmiyormuşum , elalem ne dermiş? Köye gidince 2 3 gün kalıp dönüyoruz her ay , milletin gelini haftalarca duruyormuş bilmem ne. Arabayı aldıgımızdan beri eşimin ailesinin şoförü olduk köye götür getir yaptık herkesi ama asla sorun etmedim ailesi sonuçta ( bu araba benim altınlarımla alındı sadece kız tarafının taktığı altınlarla) yani kocamla geziyorum diye demedikleri kalmadı , geçen yıl ramazan bayramında telefonum bozulunca bayramın 3. Günü telefon almaya çıktık geri köye dönecektik kavga ordan açıldı , konu uzadı gezmemize kadar anlattılar , köyde 9 10 gün durmamışım bilmem ne , zaten onlar beni sevmez bende onları ne bu mecburuz sanki. Bugün de bana haber verdi eşim , küçük görümcem hamile kalmış doğurmuş hastanedeymiş , hayırlı olsuna gitmek istemedim onlarla da aramız bozuk çnkü kavga ettik diye. Yani hala kavga konusu cıkarıyorlar ben yine bi kavga cıkarıp agıxlarını kapatsam nasıl olur?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence normal. evet
Evliliklerde neden hep böyle sorun var bizde eşimin ailesi. ile iyi drğilix benim ailrm hiç sorun yapmaz rşim kendi ailesinin yanında mutlu değil misal hrp bize gitmek ister bizimde gezmemiz batar herkese valla allahtan synı şehirde değiliz iki tarafada uzağız
Çocuk olayında inşallah rabbim nasip edrr sana benim bir oğlum var rabbim herkese nasip etsin ünşallah
Gezmek bizim hakkımız değil mi onu ben hiç çözemedim her gezmeye gitsek aman eve girmeyin diyorlar
Ya benim eşim benimle evlendikten sonra yasadıgı sehri gezdi gerçekten onlarlayken hiç bir şey yapmamış köyden dısarı cıkamamaış adam , bi İstanbul'u biliyor bir de köyü , benimle eğlendi güldü ailesine gidince somurtup oturuyor valla. Ama ailesi bunu kıskanıyor sanırım. Annemle aralarıda iyi anne oğul gibiler. Her istedigimizi alıp her istediğimizi yapıyoruz diye kıskançlık sanırım , gezerken eskiden onları da davet ederdik gelmezlerdi , daha ben napayım yani , kendileri soğuk davranıyorlar. Yoksa beni kim tanısa şen şakrak bi insan oldugumu söyler. Ama ezilemem asla biri 1 derse 3 de ben der sustururum , bunlar niye böyle ya karısıyım ben tabi benimle gece gündüz gezicek napıcak elin kızıyla mı gezicek 🥲
Allah razı olsun çok teşekkür ederim evladını Allah size bağışlasın acısını göstermesin💐
Mesele bizim gezmemiz degil oğulları 7 24 işlerini görmüyor diye kıskanıyorlar bence
Aynen öyle canım ama anlamazlar ki kıdkançlık başka bir şey değil
Aynen bak o da olabilir. köy işlerini halletse köpek olsa kapılarında afedersin ama bayılırlar o zaman
Eşimin annesi bana önceden iyiyidi taki çocuk doğana kadar ondan sonra aramadı sormafı giyimime karıştı laf sokmuş. hrp arkamdan
Benim de giyimime karıştılar üstelik kapalı biriyim ben , ve bosbol bu kumaş pantolon ve diz altı ceket ve tunikler giymeme ragmen acılmaya mı meraklandın dediler 😂 kendi istegimle kapanmıştım. Açık olanları günahkar görüyorlar resmen Benim annem açık bir insan ama yemin ederim onlar hakkında 1 gün kötü düşünmemişti.. insanları dış görünüşüyle yargılıyorlar işlerine yararsak bizden iyisi yok 🥲 , peynir yogurt et falan yolluyorlar oda sadece ogıllarına göre 1 tane falan 😃 yollamasınlar diye kendimi yırttım resmen agzımı sürmedim , geçen hala peynir yoğurt yiyorlar ama diyorlarmış. Bence ruhları hasta , benim ailem mutlu olalım diye asla bize karışmazlar ama bunlar... İstiyor ki boşanalım , eşim de bambaşka insanla evlensin istiyorlar istekleri olmayınca da hasetlik yapıyorlar işte
Allah bunları bizden uzak etsin ailemizi dagıttırtmasın ya cidden tahammül seviyem sınırda bu gğnlerde
Bende kapalıyım tunik pantolona laf ettiler düşün 😊 yok bizimkiler malzemele yollamaz istanbuldalar zaten
Amin canım inşallah öyle bir şey olmaz allah korusub
Sen kendi isteğinlemi kapandım dedin ne zaman kapandın ben zorla kapandım lisede aile zoruyla
Bişe sorucam kendi giyimleri nasıl peki , yani kendi sülalesindekilerin giyimleri , ne bileyim mesela görümcelerim dapdar gömlek düğmeleri patlayacak. Gibi giyiyorlar herşeyi ortada , etekleri kısa bacakları meydanda şal yapınca kapalı olduklarını düşünüyorlar... Yani bunların kafa yapıları hep mi aynı aceba yaa
Canım gizliden çıkayım ordan yazayım mı istersen
Kaynanam ve sülalesi kapalı kayınbabamlarında öyle bizde tek tük açık var misal abimin eşi açık ama dar falan giymez ona bile kaynanam işte aman sen çok güzelsin falan demiş güya beni kıskandırmak için
Ben 17 yaşındaydım o zamanlar , acık halim de uçuk derecedeydi askılı bluzlar şortlar falan , eşimle de 15 yasında tanışmıştık 18 de evlendik ama eşim hiç kapan falan demedi bana , çünkü zamanla askılı seyleri ve sortları bırakmıştım. Kendi istegimle karar vermeme hep saygılı davrandı. Ben internette kapalı kızları gördükçe özendim , namaz vs dini konulara kendim çok yönelip videolar izledim öyle öyle bi istek doğdu hatta ben sırf etraf yadırgar diye kapanamadım ilk başlarda , sonra annem babam boşanınca ben annemle bilmedigim bir yere gittiğim gün hemen kapandım 8 yıl oluyor
Anladım ben lise 1 de kapandım istemyerek mecburen ama kapalıda denmez o halimize lisede 😊 sonra açılmak çok istedim ama olmadı eşimle lisede sevgili olduk 6 sene çıktık ayrıldık ailem yüxündün sonra 5 sene sonra barıştık tekrwr aileler ikna olduk evlendik bizde eşim açıl istersen dedi ams cesaret edemedim
Fake BI instan falan varsa oradan yazabilirim buradan istek atamıyorum🥲
😃 buradaki kızlarla Instagram dan konusuyoruz bazen , ilk birisi aramak istemişti de kız 😃 ben de ilk o zaman açtım , xperim düşük mesaj atamıyorum ki 🥲
Tamam bi saniye
Bekliyorum
Yorum kaldırılıyor istersen acele edrrsen
Eşinin sana yaklaşımı nasıl aile konusunda