Sizce bunu umursamamazlıktan gelmek normal degil mi? Ben o aileyle muhattap olmak istemiyorum?

Ben 7 yıldır evliyim normal yolla gebelik olmuyor , bi kaç tedavi denedim baktım olmuyor uzatmadım. İlerde yine başlarız dedik. İlk atışma burdan çıktı bitkisel ürünleri yolladıklarında içmedigim için tartıştılar Neyse mesele kocamla sürekli arabamızla her hafta sonu geziyor olmamızmış , hiç köye gitmiyormuşum , elalem ne dermiş? Köye gidince 2 3 gün kalıp dönüyoruz her ay , milletin gelini haftalarca duruyormuş bilmem ne. Arabayı aldıgımızdan beri eşimin ailesinin şoförü olduk köye götür getir yaptık herkesi ama asla sorun etmedim ailesi sonuçta ( bu araba benim altınlarımla alındı sadece kız tarafının taktığı altınlarla) yani kocamla geziyorum diye demedikleri kalmadı , geçen yıl ramazan bayramında telefonum bozulunca bayramın 3. Günü telefon almaya çıktık geri köye dönecektik kavga ordan açıldı , konu uzadı gezmemize kadar anlattılar , köyde 9 10 gün durmamışım bilmem ne , zaten onlar beni sevmez bende onları ne bu mecburuz sanki. Bugün de bana haber verdi eşim , küçük görümcem hamile kalmış doğurmuş hastanedeymiş , hayırlı olsuna gitmek istemedim onlarla da aramız bozuk çnkü kavga ettik diye. Yani hala kavga konusu cıkarıyorlar ben yine bi kavga cıkarıp agıxlarını kapatsam nasıl olur?
Sizce bunu umursamamazlıktan gelmek normal degil mi? Ben o aileyle muhattap olmak istemiyorum?