AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
İngiliz maşalarını sevmem. Eksileyen buyursun Gavur bile şahsiyetli adamı sever ama gavurlara uyanları türk olarak bile kabul etmem. Osmanlı evladıyım fatihe serseri diyen adamı sevmem
Osmanli Evladi degilsin. Bu resimdekiler Padisha kani tasiyan Osmanli evlatlari
images.beyazgazete.com/.../...ir-araya-geldi_k.jpg
Sen sadece hic varolmayan bir Osmanlinin pesinden kosan, Tarihten hicbirsey bilmeyen siradan bir cakma Osmanli Torunusun ;)
Ah yazık sana. Ben osmanlı çocuğuyum derken hanedanın sürgüne uğratılıp fransızlaşan torunlarını değil devletini kastediyorum. M. Kemal gibi birinin cezası idam olmak lazım gelirdi. Tarih istersen her türlüsünü bilirim merak etme. Filistin cephesi hezimetini oku kendi el yazılarını oku 2 yüzlülükle insanları nasıl aldattığını gör dicem ama göremezsin çünki sizin gözünüze perde çoktan çekilmiştir. maaruf mekteplerinde söylenmeyen binbir gerçeği bilmeden yaşayan sen beni nerden tanıyosunda hüküm veriyorsun. Hiç varolmayan devlet senin atanı yetiştirdi bunu da unutma. Keşke de yetiştirmeseydi
Abdulhamid han şu torunlarının halini görse emin ol kahrolurdu
Yav he he... Uyan artık
Mustafa Kemal Atatürk'den nefret edenler dincidir islamcıdır... Türkleri araplaştırmaya çalışan kişilerdir... Türk oldukları halde araplaşmış kişiler sevmez Atatürk'ü bu bir gerçek.
Alaka kuramadim?
@w8forrme Çünkü islamcılar Mustafa Kemal Atatürk'ü bir put gibi görmektediler, ve insanların ona saygı duymalarını istemez bu kadar basit.
@w8forrme youtube. com/watch? v=lH-91HoLBsg mutlaka bu videoyu izlemelisin.. sonuna kadar izle dediğimi anlıcaksın
Bro yanlış anlama ama kullandığın kelimelerin anlamını öğrenmeni isterim. Ben de dinimi en iyi şekilde yaşamaya çalışan biriyim fakat Ata mi da cok seviyorum. Lutfen biraz düşünüp yazınız cevabınızı.
@w8forrme sana yolladığım linkteyi videoyu izle... her dinini yaşayan kişi senle aynı fikirdemi gör
2 3 kişi için ben ve benim gibi düşünen binlerce arkadaşımı bu yorumunla uzuyosun bence yaptigin dogru degil
Ayrica bu eğitim seviyesi ile alakali elit müslümanlar dedigimiz tabakaya gelince islerin oyle olmadigini sen de goreceksin
Bu adam ben 37. padişahım dese kimse ses çıkarmayacaktı... Bu adam demokrasi getirdi diye sevmiyorlar..
Denizbabası dertleri şeriat'ı getirmek... Kol kesip, kafa taşlamak dertleri..
@DarqB0y illa istiyorlarsa s.. gitsinler.. Şeriat ile yönetilenlerin hali ortada..
Rahatlığı buldular giderlermi hiç... Türkler zaten nereden geldiklerini unutmuş Arap kültürünü benimsemiş insanlar haline gelmiş... Türkiye'nin başına ne geliyorsa hep bu islamdan geliyor... Bu islam bizim bütün kültürümüzü, gelmişimizi, geçmişimizi silip süpürüyor. Bu böyle devam ettikçe Atatürk diye bişede kalmıcak.
Ülke b. k çukuruna doğru gidiyor.
Türkler kültürüne sahip çıksaydı çok gelişmiş ve diğer ülkelere göre çok özel bir devlet olurduk... Gök tanrı inancı ve o orhun alfabelerini kullanıyor olsaydık japonyadan hiç bir farkımız kalmazdı. Zaten orhun alfabesi ölmüştü bişe kalmamıştı latin alfabesini getirende Atatürk'dü iyikide getirmiş oda latini getirmeseydi şu an arap alfabesiyle yazışıyor olucaktık... Dediğim gibi bir ülke olsaydı eğer şuanda bu soru sorulmucaktı Atatürk'ü seviyormusun? diye
Bakın ben islami çevreden yetiştim evet Atatürk içkici olabilir dinsiz olabilir ne derseniz o olabilir Ama Sonuçta o Milli Mücadele döneminin bir komutanı, Kahramanıdır ve Başarılıda olmuştur Saygı duyulması lazım sevmeyi geçtim..
Çok doğru dedin.. Herkeste olması gereken şey ama olmayan şey SAYGI.
Hakkinda cok bilinmezlikler var.. bugun ben osmanli tarihimi okuyamiyorsam o gunku dilleri ile yazilari ile bu Ataturk yuzundendir.. o cinliler mesela 5000 yillik yazilari okuyabiliyorlar ingilizler 3000 yillik vs.
Şunu bir oku.
Şimdi türkçe konuştuğum icin seviyorum. Sari sacli mavi gözlü çocuklar olmadigi icin seviyorum. Annem babam belli olduğu icin seviyorum. Hayatını bana sana adadigi icin seviyorum. Seviyorum var mi ötesi..
Aynen öyle..
Kusura bakan baksın Atatürkü sevmeyenin cibiliyetini seviyim :)
:))
Türk olduğum için seviyorum.
Yabancılar hayran bizim Türkler düşman... Bunları hiç anlayamıyorum...
Anlamak için zorlama, o seviyeye inmek çok zor.
seni faşist!
Aynen..
Ne oluyor ya hu?
:D hemen kızmayın
Faşist değilim sayın korkak arkadaşımız, burada Türk olduğumu belirttim ve Atatürkü sevdiğimi belirttim. Bu benzetmeyi yapmakta hata yaptın. Ama ben seni hoş görüyorum, dilediğin gibi düşün.
İlk önce faşist kelimesini öğren öyle gel.
Soran arkadaşım sende kime ne dediğini belirtte karışıklık olmasın.
yukarıdaki arkadaş sana biraz tavsiye vermek istiyorum,
-Türkçü olan adolf hitleri sevmez
-Profil resminden nazi bayrağını kaldır yerine kurt başlı sancak koy
-Türklüğü kendi içindeki hırsa alet edip insanları böyle aşağılama
ve son olarak yukarıda yazdığım şey sadece bir şakaydı.
aslanım benim bee @faşist16
Saol kardeß
Helal ablaaa
foşik töce demeyince
En iyi TÜRK YAŞAYAN TÜRKTÜR :))
bazı yanlıslaır var belki cok ama yani cabalamıs notr...
Sence yanlışlıkları neler ?
Çağının ilerisindeydi. Devrimci ve çağdaştı. Tam bağımsızlık, ulusun egemenliği ve bilimi esas aldı. sevmemek tarihini inkar olur.
Bunun için sevmiyorlar..
Biz sevmekten çok, anlamaya çalışalım. daha onemli
Aynen öyle..
Bu millet haşa benim peygamberim atatürk diyeni bile gördü saygı duyabiliriz ama sevmek veyahut sevmemek zorunda deyiliz bu işi abartmaya lüzum yok
Bir insanı peygamberleştirme vs. bende hoş bakmıyorum
Atatürk'ü sevmeyen adam, adam değildir. Zorla sevip saygı duyacaksın, duymuyorsanda onun kurduğu ülkede yaşama öl amg
:)))
İlkokulda 10 Kasımda beni milletin önüne çıkarıp: "atatürk ölmediiii" diye çiyaklatmasaydılar, bugün atatürkü daha çok severdim.
dünyada elinde fırsatı olduğu halde dikdatör olmayan benm bildiğim tek lider.. e bunun için bile sevilir.. yazmaya kalksak sevme nedenlerimizi temel britanicayı baştan yazmamız lazım 6 cilt çıkar...
Hocam adam ben 37. padişahım deseydi sevmeyenler seveceklerdi.. Ama demokrasi getirdi diye sevmiyorlar..
Aynen oyle hocam sorun orda. cok buyuk hata etmis :)
Seviyorum sevmeyene saygı duyuyorum deniliyo ama sevmeyenler ekseniyo ne iş
Severim saygi duyarim. sevmeyeni anlarim ama saygi duymayani saygi duydururuz
Bunu nasıl yapacağını çok merak ediyorum not:atatürkü seven bir türk milliyetçisiyim
Turkler her seyi yapabilir :)
Haha aynen bu iyi bir cevaptı
Çin Seddi savunma değil korkak lık seddidir bence
Atatürkü seviyorum Atatürkçüleri sevmiyorum. Atatürkçü varsa diğerleri de olur böyle ayrıma sokmaya gerek yok.
Türkiyenin ilk ve son Türkçü Cumhurbaşkanı olduğu için seviyorum.
+1...
Görende bütün herşeyi Atatürk tek başına yaptı zanneder
Bir sürü vardır.. Bu sürü tek başına bir şey yapamaz.. Bu sürünün başında biri olmalıdır. Atatürk'te o sürünün başıydı.. Malazgirtte Alparslan gibi, İstanbul'da Fatih gibi..
@HonoredGeriDöndü aslında bizim anlatmamız bir hata.. Değişen pek bir şey olmuyor..
Saygı duyuyorum.
Putlaştırmaya gerek yok.
Putlaştırdığımız filan yok.. Sadece insanların fikirlerini merak ettim.
+1 benden:)
Bal gibi de putlaştırdınız.
Kürtleri kandır size de söz hakkı vericem diye git Lenin'i kandır komünizm için destek istiyorum diye hadi bunları geçtim şimdinin pakistanı o zamanlar sömürge altındaki zavallı aç müslümanlara git hilafet de kandır hepsinden para kopar sonra gel ülkede ki insanın mayasını değiştirmeye kalk bence bunlar gözardı edilemez. Yaptığı iyi şeylerin hakkını vermek lazım ama bunlarıda unutmamak lazım.
bence en sağlıklı cevap bu olmuş. Saygı duyulması gereken büyük bir şahsiyet. Lakin herkes sevmek zorunda değil.
Bu cevabı begenmeyenler putlastiranlar heralde :D
Sevmemem için hiçbir neden göremiyorum ama sevmem için birçok sebep görebiliyorum. En başta şuanda böyle rahat bir hayat sürmem geliyor ve daha birçok iyi neden.
Çok doğru... O bu ülke bu halk için her şeyi yaptı..
Kesinlikle öyle ve şuanda yapabildiğimiz ve yaşayabildiğimiz herşeyi Atatürke borçluyuz.
diktatör olduğunu düşünüyorum. özgürlükçü görünümlü diktatör.
Diktatör görmek için google'a recep tayyip erdoğan yazınız. Bilginiz artar.
Bunu mu demek istediniz?
Recep Tayyip Erdoğan
Yine de girdiğiniz şu sorguyu mu aramak istiyorsunuz?: katil tayyip
erdoğan hiç bir zaman başörtü takmayanı astırmadı ama atatürk şapka takmayanı astırdı kendi gibi düşünmeyeni öldürttü.
@demiasigi
Atatürk kendi gibi düşünmeyeni öldürttü öyle mi..
Ethem Sarısülük cinayetinini faili..
https://i.hizliresim.com/rd6bDm.jpg
Atatürk ulkeyi kurdu , Erdoğan ulkeyi satiyor. Ayrıca basortu ile namusu bagdastiran iğrenç kisiliklerden biri, daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
yorum yapsan da söylediğim şeye cevap veremiyorsun zaten. sende biliyorsun ki atatürk kusursuz değil. bencede gitsen iyi olur. hadi güle güle...
@demiasigi
Yazdığın şeye gereken cevabı zaten ben verdim @birbaşakburcu
Kör olmayın. Vurulan Ethem'i ben vurdurdum, bu çapulcuların bu ülkede işi yok diyen senin başbakanın. Neyi savunuyorsun be sen? Biz gezi olaylarını sizin satılık medya organlarınızdan değil meydanlardan okuduk. Yüreğin varsa gel sende gör oradaki vahşeti. Oturma eylemi yapıyorlar diye dövülerek öldürülen İsmail'in yanında ol? Ama yok.. Ne gerek var ben düşünemeyen bir varlığım, devlet düşünsün benim yerime...
@demiasigi hasta ediyor böyleleri beni.. Atatürk'e attıkları lafın %99'unu tayyip yapıyor. Psikolojik destek şart
hayır cevabımı alamadım... hala atatürkün diktatör ve katil olduğunu düşünüyorum
@bakmagüldüğüme Yakında tapacaklar o meshur tayibe Allah Allah ben sanki Atatürk kusursuz dedim dedim ki Recep Tayyip Erdoğan denilen igrenc kişilik başörtü ile namusu ayni kabul ediyor. Tabi ki sen bu soruyu soran kişi bunun doğru olduğunu bildiğin için direkt lafı degistiriyorsun , Atatürk kusursuz degildi ama Erdogan in kusurdan başka hicbir seyi yok maalesef :'(((
Şurada kurulan cümleleri anlayamıyorsan zaten boşa vakit geçirip kendimi gerçek istemiyorum. Takıl sen.. @birbaşakburcu
@demiasigi Tayyip Erdoğan istesin annemi, bacımı feda ederim ona diyenler var. Adı müslüman, soy adı namus.
uykumu getirdiniz ya :D süper masallar devam edin :)
Erdoğan melek... Bir kanatlar eksik.. @bakmagüldüğüme
bknz:ibiş recep tayyip erdoğan
@HonoredGeriDöndü Erdoğan'ı kanatlı bir hırsız..
@HonoredGeriDöndü Katil..
Sen önce aç vikipediyi canım tamam mı diktatörün ne demek olduğunu öğren ondan sonra buraya yorum yap. @birbaşakburcu
güldürmeyin daha fazla çatlayacağım :D
Cahilliğinden gülüyorsun verecek mantıklı cevabın yok çünkü ;)
aslında umrumda bile olmadığınız için cevapları okumuyorum :) @bakmagüldüğüme
Okumak sana göre değil zaten doğru olanı yapıyorsun. @birbaşakburcu
sen de ilkokuldaki bilginle artistlik taslamaya çalışıyosun ben bişey diyor muyum? kayda değer herşeyi okurum. sizler ve saçma fikirleriniz vakir kaybı. @bakmagüldüğüme
vakit
Askeri bir deha olmasından dolayı saygı duyuyorum ama astığı binlerce insandan dolayı öldürdüğü binlerce Kürt'ten dolayı sevmiyorum.
Adam ülkeyi kurmuş kurtarmış hala sevip sevmeme saygı duymama muhabbetleri var yazık.. Seviyorum.
şu anda bu ülke bir bütün halde duruyor ise biz bunu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e borçluyuz Sevmemek için sebep bulamıyorum sevmek saygı duymak için ise sebebi çok fazla
+1...
Bir insan hayatını yaşamak yerine ülkesini kurtarmak için çabalıyorsa sevilir.
Çok doğru..
İnkılaplarından ve Halifeliği kaldırmasından dolayı kendisini pek sevmiyorum.
*
Hangi inkılapları?
bir çoğundan hoşnut değilim ama örnek istiyosan... Alfabe ve giyim kuşam ilgili olanlarını söyleyebilirim.
Sıktınız... @redhead_
Peki teşekkürler.
@redhead_ +1..
Senden bana acımanı istemiyorum. Ben zaten yolumun hangi yol olduğunun farkındayım. Ama sen gelip benim herhangi bir yanıt vermiş olduğum soruya karışamazsın. Ben burada soran kişinin sorusunu yanıtladım. Kimsenin değerlerine hakaret içeren bir cevapta değildi. Nedense siz bana gösterdiğiniz hitaptan dolayı yobaz olmuyorsunuz ama ben düşünce tarzımdan dolayı yobaz oluyorum. Ben sizin değerlerinizi eleştirirken saygı çerçevesinde bunu yapıyorum. Ama siz buna tepki gösterirken dahi beni ve düşüncelerimi hazmedemiyorsunuz. Size şimdi sorsam din ve vicdan ayrımıdır diye evet dersiniz. Din konusunda vicdani özgürlüğe sahipsek neden herhangi bir insanı sevmek konusunda da vicdani özgürlüğe sahip değiliz? Bu soruyu size yöneltiyorum. Farkındaysanız bana ettiğiniz onca hakarete rağmen insancıl konuşmaya çalıştım. Soruma yanıt verirken de aynı saygıyı sizden bekliyorum...
@redhead_
Sizin hakaretleriniz benim hiçbir şekilde gücüme gitmeyecek. Ama sizin konuşulmaya layık birisi olmadığınız kanısı bende belirdi hayırlı akşamlar... @redhead_
Buyuk atam turk milletini cagdas kentler seviyesine cikartmak icin buyuk atilimlar yapan en buyuk liderdir. ben bunun icin seviyorum ATAMI
Bazıları bundan sevmiyor.
sevmiyorum ama fazlasıyla saygı duyuyorum
Peki neden sevmiyorsunuz?
Minnet duyuyorum sevmeyen bayanlar bugün bu kadar serbest ve internette bezine bilip erkeklerle sohBET edebiliyorsam eşini ve baskanini seçip calisa biliyorsan sevme ama minnet duy çünkü bu özgürlüğü sana atatürk verdi
Atatürkçüyüm ama CHP li degilim tamam Ataturk kurdu CHP yi ama şu an bu parti Ataturkun kurdugu gibi yonetilmiyor! Ataturku bahane ederek arkasinda dolaplar oynaniyor
+1...
Burada uzun uzun tartişmak istemiyorum. atatürk benim için beton kemalden ibarettir.
Bana daha çok tartışamayacaksın gibi geliyor...
Tartişmam zaten. yazdim yorumumu gerisini salla
türk olduğum için sevmiorum, yabancı olsaydım severdim, Yahudi olsaydım mesela kesin severdim
Bende gerizekali olsaydim kesin sevmezdim.
@TakmazAdam @MissGizem Adam ülkeyi kurtarmış sevmeyin zaten.. Adam hata yapmış.. Böyle soysuzlara bu güzel vatanı bırakarak.
Sevmiyorum bu kimseyi ilgilendirmez fakat saygı duyuyorum
Peki neden nedir? Bir neden olmalı..
Aşığım ona iyiki bu ülkeye el atmış az adama benzrtmiş yoksa napardık
Anlatsam Bitmez Valla en az 20 Tane Süper Maddeler sayabilirm...
Oltaya düşersn işte böyle Soruya bidaha bak? Cvbım belli değil Sen Soru ve cvbı bile okuyamıyon yazık sana :XXX
Cevabını biraz daha açıklık getir misin?
severim sayarım. çünkü cumhuriyet konusunda en büyük adımı o atmıştır.
Çok doğru..
Sevip sevmeme konusunda nötrüm ama şöyle bir durum var islamda put heykel yasaktır ve buna rağmen neden okullarda Atatürk’ün heykeline dönüp istiklal marşı okuyoruz ben sadece buna karşıyım
bu ülkenin liderleri hep mason çünkü. erdoyu da sevmiyom
ülkemizde özgür ve rahat nefes alarak gezdiğimiz için canımdan çok seviyorum paşamı.
Çok doğru..
Adamın dibi olduğu için seviyorum
+1...
bıktırdınız sizene isteyen sever istemeyen sevmez allah allah yaaa
aynen
Sadece neden sordum bu kadar asabiyete gerek yok.
Oğlum olsun adının birini Kemal koyacm :))
+1...
biri mustafa biri kemal olacak benmkilerde
@yanlızmühendis @emmadors önemli olan ismi yerine onu çocuklarımıza iyi anlatmak
Tabiki öyle ama onun ismini taşıması çok güzel bir duygu bence
İsmi olması güzel bir şey ama önemli olan o fikirleri öğretebilmek..
Evet oda cok dogru @soran haklisin
Seviyorum
Peki neden?
Sevmiyorum sevmicem
Neden?
Hic bir tarihi kaynaklara inanmıyorum cunku mesela ataturkculerin yarisi ateist diyor yarisi cok iyi bir musluman diyor annesi kapali filan ama bir videosunda gokten indigi sanilan kitaplarla devlet yonetmeyiz diyor yani tanımıyorum tanımadığım birinede içim ısınmaz benim annem babam atatürkcü ama ben degilim hatta bu yuzden cok tepki gordum annemin arkadasindan da annemi kiskirtip bana akıl verdirmesinden de ama saygı duyarım fakat sevmedigimi soylemek bir saygisizlik değil sonucta
din dusmaninin teki oldugu icin,
Eyvallah.
Sende vatan hainisin kes.
@Drejevic Başımızdakiler kanatlı melektir size göre..
Ülkemin kurucusu niye sevmeyeyim ki
Bazıları kurtardığı için sevmiyor.
Savaşta bizi satan araplar kadar nankör onlar kardaş
Bu soruyu soran 7769. kişisiniz
O kadar olduk mu yav..
Oldunuz ya..
İnsanlar gerçekleri görmeli!
Hangi gerçekler ?
Üstü kapatılan gerçekleri. İnsanların tarihi MEBin lisr kitaplarından değilde bizzat kaynaklarından araştırması gerekiyor. Ama bizim milletimiz için bu önemli değil. Size kısa tarihimizi verdiğimiz savaşları vs. anlatayım;
Atatürk yoktu
Düşman çoktu
Atatürk geldi
Düşmanı yendi
Bu güzel yurdu
Bizlere verdi
İşte tarihimiz ve insanlarımızın bildikleri.
Tabiki seviyorum. Profil fotoma bakabilirsiniz :D
Foto her şeyi açıkça anlatıyor.
Seviyorum nedeni yok sevmenin nedeni olmaz.
+1..
Türk Olduğum İçin Seviyorum
+1...
sevmiyorum yorum yok sadece sevmiyorum
Cahil Müslüman..
saygı duyuyorum ama sevmiyorum ve buda kimseyi ilgilendirmez
@Muslimgirl sende bilmis o* mu oluyosun ozaman..
yaw he he
İnsanın bir sevmeme nedeni olmalı...
soyunu ingilizler fransızlar sikiyordu atatürk olmasaydı nankör oropsu
Terbiyesiz cahil senin gibilerden vatana millete ne hayir gelcek honoredgeridondu idiotuna sozum
@HonoredGeriDöndü :)))
Tam bir geri zekalısın. Rahat battı dimi çok geldi sana özgürlük laiklik cumhuriyet
@Hazalmest sana bir şey demiyorum.
@Hazalmest sizin gibi vatan hainleri bozuyor benim ağzımı, onun kurduğu ülkede kimse ona bir laf söyleyemez , ırkçıyım bu seni hiç ilgilendirmez, az sonra hümanizm zırvalarından bahsetmeye başlarsın sen sus bence.
@redhead_
@HonoredGeriDöndü
Bunlara hiç anlatmaya gerek yok.
@HonoredGeriDöndü senin irkciligin beni ilgilendirmez umrumdada degil zaten ayni sekilde kimse Ataturku sevmek zorunda degil seni hic ilgilendirmz kimseye oyle ahlaksizca kufredemessin israrla kufrune karsi tavir aldigimi belirtiyorum hala kufrediyon sozde Ataturrkcu gence bakin Ataturkun izinde oldugunu iddia eder Ataturkun demokrasi getirdigini soyler ama Ataturkun elestirilmesine tahammulu yok ama Ataturkcu!! onun izinde iste!! nerden tutsan celiski icindesin. Unutmayalimki cahil insanlarin tek yaptigi sey bos konusup cok kufretmektir
Soruyu soran arkadasim seninde akli basinda biri oldugunu dusunmustum ama terbiyeden nasibini almamis sahsiyete tepki koymaman ustune destek cikman beni hayal kirikligina ugratti demokrasi ve Ataturkculuk anlaysiniz buysa anlaysiniz buysa cok yazik
@Hazalmest benim kimseye arka çıktığım filan yok..
Seviyorum ve açıklamaya gerek bile duymuyorum
+1...
Sevmiyorum, ama saygı duyarım.
Sevmiyorum derken nefret falan etmiyorum. :=)
Sevmeme nedeniniz nedir?
Olması gereken.. Saygı.. Keşke herkeste olsa..
Nedeni yok sevmiyorum
İnsan birini sevmiyorsa bir neden olmalı?
İçim ısınmıyor benim sevmememin %90 nı atatürkçüler.
senin gibi ankaralı olmaz olsun l*n memleketimdekiler delikanlıdır , vatanperverdir , atalarını seven insanlardır diye bekliyordumda böyle memlekette bile senin gibi ibneler varmış
Adam gibi konuş kaliten ve zihniyetin belli oldu konuşmanla Ben Atatürkü sevmiyorum Diğer atalarımı seviyorum Sevmek zorundamıyım: Değilim. Saygı duyarım.
%10 ?
%10 luk kısım ise karşı görüşlere saygı duyan kişiler.
Türkiye için savaşan herkesi seviyorum
+1...
canım sevmek istemiyor
Bu kadar mı?
tabii ki de hayır. sana bu kadarı yeterli
Peki öyle olsun.
bizimde canımız seni...
ben karışmıyorum
Saygı Duyarım okadar
Teşekkürler.
Hastasıyım..