Atatürk'ü Seviyorum
Kararsız... ?
Atatürk'ü Sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba Mustafa Kemal bu ülkeyi kurdu ve kadinlara haklar verdi ayrica m medeniyet, demokrasiyi insanları özgürleştirmeyi , haklarimi aramayı ögretti. Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmeyen haindir ve kadinlar önceden oy kullanamiyordu , sinema salonlarinda kadinlar ayri erkekler ayri izlerdi kadinlari hor gorurlerdi mustafa kemal paşa bunu düzeltti. Kadınlar oy hakki yoktu onlara seçme secilme hakki verdi. Kız cocuklarini okumaya tesvik etti , kiz cocuklarina cok deger verirdi. Herzaman bilimin yaninda olmayi tercih ederdi. Sana burada milyonlarca yaptigi eylemleri anlatirdim ama yetmez sayfalar, eger birileri Mustafa Kemal Paşayı sevmiyorum diyorsa o kişi haindir ve Türkiyeyi terk etsin lütfen , şu an yaşıyorsanız onun sayesindedir. Can borçluyuz ona , ayrıca Tek Dünya Lideri odur.
Islam üzerinden tartiscak kişilere söylüyorum. Mustafa Kemal herzaman bilimin yanindaydı. Hurafelerin degil, ayrica Dinlere saygisi vardi. Inanirdi , inan, azdi insanlarin inançlari kendileriyle alakalidir. Unutmamak gerekir ki Savaşları silahlarla kazandık ve nice şehitler verdik bu ilahi bir işle gerçeklesmedi can verdik , silah kullandik insan gucu kullandik bir mucize gerceklesmedi akıl , güç ve insan zekasiyla kazamildi bu ülke islamla degil.
💛💛💛
VE Mustafa kemalin annesi kurani kerim okumayi biliyordu ve mustafa kemalde okumayi biliyordu ki annesi örtülü bir kadimdi zübeyde hanim islam uzerinden bu ülkenin tek liderini gercek liderini kötüleyen vatan hainidir ulekyi terk etsin
seviyorum tabii ki. osmanlı döneminde asırlarca ihmal edilen anadolu'yu ve türklüğü yeni baştan kurmuş ve yüceltmiş bir lider. onun gibisini bulmak çok zor.
Cevap
3Cevap
eskiden seviyordum ama islamiyete getirdiği zararları okuyunca duyunca fikrim değişmeye başladı hayal kırıklığı oldu
Nasıl bir zarar vermiştir mesela efenim.
Seviyorum bu ülkeye kattıkları çok ama İslamiyet'e verdiği zararları da araştırmam gerekecek.
Islamiyete öyle büyük zararları oldu ki ojumakla bitmez
Nasıl bir zarar vermiştir efenim. Anlatır Mısınız.
Sevmiyorum sevmek zorunda da değilim.
Evet kimse kimseyi sevmek zorunda değil peki sebebini söyler misiniz efenim
Müslüman olmaması ve İslami hassasiyetlere karşı olması.
Şimdi yok Kur'anı tefsir ettirdi, Müslümandı vs. gibi savunmalara geçmeyin, yorumum bu kadardan ibaret hiçbir şekilde tartışmaya açık değilim, sadece anket yaptığınızı varsayarak sebebini de ekledim, iyi geceler.
Teşekkürler 💛
Rica ederim.
2 tarafta da deliller var
Banane atatürkten ülke ekonomisi bitmiş tatile bile gidemiyom hala atatürkmü diyecem
Aynen öyle valla 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?