Mustafa Kemal Atatürk’ü sevmeyen insanlar neden sevmiyorlar ve ne düşünüyorsunuz?

Bizim bir tanıdığımız var adam Mustafa Kemal Atatürk’ü hiç sevmiyor ve mecbur kalıp Anıtkabir’e gidecek olsa yüzü beş karış oluyor ve açık bir şekilde sevmiyorum diyor hemen dinimiz üzerinden örnekler vererek kötülemeye başlıyor. Birde bir yazı paylaşmıştı yazıda Müslüman olan Atatürk’ü sevmez, hayır anlamıyorum ben Elhamdülillah Müslümanım namaz da kılarım oruçta tutuyorum ama Mustafa Kemal Atatürk’ü hatta tüm padişah devlet adamlarını severim bu neyin kafası anlamıyorum, bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulmasa belki Müslümanlık bile kalmayacaktı Rum Ermeni Fransa İngiltere Yunanistan sömürgesi altında olacaktık.

Yok Latin harfleri getirmiş sanki isteyen şimdi Kur’an’ı Kerim öğrenip okuyamıyor, gerçekten böyle insanların kafasına hayret ediyorum.

Keşke seni tanıma imkanım olsaydı, seni sevmeyenler olsa da şunu iyi biliyorum ki martı pisliği ile deniz kirlenmez. Mustafa Kemal Atatürk sevgisi tükenmez

#SiyahMaskeli

#AtaturkD

12.07.2021 ------ 18.16
Mustafa Kemal Atatürk’ü sevmeyen insanlar neden sevmiyorlar ve ne düşünüyorsunuz?