çok kıskananlar oldu onu merak etme.. ağlayanlar gülenler arkasından uydurmalar devam etti. kendisi de olmayınca pehlivanlar meydanı boş buldu şöyle kötü böyle kötü atıp tuttular.. şu an canlı olanların bile bu medyadaki yalan haberlerle kendisini savunması ve inandırması çok zor. adamcağız öleli 70 sene oldu nasıl uğraşıyorlar. ölünün arkasından kötü konuşulmaz.. kötü biri bile olsa.. ki Atatürk kötü değil. öyle konuşanlar için diyorum.. Atatürk memleketi düşmandan kurtardı. herşey güzeldi. ama barış zamanı gelince şuanki çıkarcılar gibi işlerine gelmeyen şeyler yapınca, bu adam çokta iyi değilmiş. içki içiyormuş.. içiyorsa hesabını Allah'a verecek.. ben hep şunu derim.. Atatürk dinsiz derlerde o dönemde yok muydu bir dindarda kurtarsın memleketi.. Allah ile kul arasındakini kimse bilemez.. dindar, dinsiz, dindarcı.. hepimiz hesabımızı verecek.. Atatürk'te yanlışlarının hesabını verecek. ama ona iftira atanlarda çok hesap verecek.. Atatürk put değil.. kendisi de diyor.. Benim naciz vücudum elbette toprak olacak ama Türkiye cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.. asıl mesele de bu zaten.. Atatürk sen ben meselesi değil memleket meselesi... kavga ederek bir yere gidemicez. şuanki siyasetlerde öyle.. kendi uydurdum atasözü ile noktalıyım.. karagöz hacivat ne kadar kavga ederse etsin, sahne arkasında beraber uyurlar.. Ve parayıda her zaman onları oynatan kazanır
85 Yorumla- +1 yıl
Okurken gözlerim folfu harika yazmışsın
- +1 yıl
Helal olsun harika yazmışsınız elinize sağlık..
- +1 yıl
Bir kisi kurtarmadi ordu kurtardi olmasa idi de olurdu 👍 serefi sadece bir kisiye vererek orduyu serefsiz birakiyorsunuz
- +1 yıl
orduyu şerefsiz bırakmak kimsenin haddine değil.. İstanbul'u kim fethetti.. Fatih sultan mehmed han deme.. kimse mahmud dede, ayşe teyze demez onlarda öldü çocukları kocalarıda.. daha yakın bir örnek.. efsane cumhurbaşkanımız.. ekonomiden, siyasete, sipordan sanata herşeyi o yapıyor deme.. kimse de bizim mahmudta şunu yapmıştı.. bunu yapmıştı diyemiyor.. Atatürk bir sözünde milleti yine milletim azim ve kararı kurtaracaktır diyor... ordu komutanı demek orduyu temsilen demektir.. savaşlar kaybedilse idi Atatürk suçlu olurdu.. ama yok canım onun suçu değil.. mahmud amca savaşamadı demezdi kimse. bu arada Atatürk direk ordu komutanı olmadı.. tarihi okursan libyada, Çanakkale de savaştı.. ölebilirdi de... şu an ki bazı kişiler kabullenemese de , eğer ordudaki canını veren askerleri ona güvenmese canını vermezdi.. baş kabul etmezlerdi.. çok övünsekte o dönemde de bu zamanda olduğu gibi hain ve asker kaçakları vardı..
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar Atatürk'ü sevebilir sevmeyebilir. Yaptıkları ortada. Atatürk hiç yanlış yapmadı demek yanlış Atatürk bir hiçti demek de yanlış. Atatürk olmasaydı başka bir lider olacaktı. Tarih her zaman tekerrürden ibarettir. Türk'ler hiç bir zaman esaret altında yaşamaz. O zaman da Allah bu şansı Atatürk'e verdi. Kişisel olarak alkol içebilir kadınlarla kızlarla beraber olabilir dinsizde olabilir. Bu konuda ne araştırma yaptım ne de başka birşey. Çünkü beni alakadar etmez. Onun kişiselliğine sorgulayabilmem için kendimin önce dümdüz gerçekçi ve temiz olması lazım. Ki bu devirde kirlenmeyen yoktur. Kendisi bence iyi bir Osmanlı generaliydi. Ve padişahın da verdiği yetki ile ki buda padişahada vatan haini demek yanlış bir takım araştırmlar ile ortaya koyulan belgelere bakmak yeterli ülkeyi bir zilletten kurtarmıştır. Ha siyasetçi olarak yanlış yapmışmıdır. Bence yapmıştır. Neticede insandır. Ama şuda bir gerçek ki ayağa kalksa büstlerini anıtkabiri görse onları yapana lanet eder!
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla amacım burada kavga çıkarmak değil. Ben Atatürkü sevmek zorunda değilim, ama evet saygı herkes duymalı. Herkesin fikri kendine. Yanlızca düşüncem şudur: sen diyorsun ya Atatürk aşkıyla büyüdüm diye, okullarda ezberlettikleri için sevdin, öve öve anlattıkları için sevdin. bir nevi mecburdunuz hayatını ezberlemeye vs. Manipülasyonla baya alakalı bence. Mesela almanlarda Hitleri yüceltmiyorlar, anlatabiliyor muyum? O olmasaydı şimdiki ülkelemiz olmazdı demiyorlar. Eğer deselerdi zamane nazilerde kemalistler gibi okul yoluyla eğitilmiş bir kesim olurdu.
120 Yorumla
+1 yılZulüm 1453'te başladı diyenler Osmanlı'yı neden sevmiyorsa o yüzden bence.. Kaldı ki Fatih Sultan Mehmed Han komutanların en yücesidir.
150 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılUlke kurmanin ve cok dusmani (gerek ic gerek dis tehditler) varken bu ulkenin kalici olmasini saglamak icin yaptiklarini kafalarina gore yorumladiklari icin. Ulke savastan cikti dolayisiyla siddet olmadan zaten kurulan bir ulke yoktur her ulke mucadelesini vermek zorundadir. Atatürk normal bir insanin alamayacagi bedelleri odeyerek bu ulkeyi devamli hale getirdi. Asilan ve oldurulen insanlar şu an ki devleti yikmayi ve kendilerinin bu hukumet basinda dinin adini kullanan ancak basta kendisinin peygamberden farksiz sayilacagi dikdator bir yonetim bicimi yaratmaya calisanlarin atalariydi. Yani ulkenun butunlugune tehdit olan her unsur ic dis farketmez dusman sayilir. Ve her insanin yanlisi vardir elbette ancak bazi insanlarin yaptiklari seyler o kadar mukkemmeldir ki o insanlarin ufak yanlislari gormezden gelinebilir. Ve herkesin yanlisi farklidir , kimine gore birsey yapmak yanlisken baskasina gore normal olabilir buna da alismalari gerek.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Atatürkçüyüm diye geçinenlerin aşağıda yazdıkları hakaret , aşağılama, cahil yorumlar bile tek başına Atatürke karşı antipati duymaya yeter.. İslam nasıl müslüman cemaati hizaya sokamadıysa Atatürkçülük ilke ve ideolojisi de ona bağlı olanları maalesef adam edememiş.
62 YorumlaAtatürkün ne içtiği kimseyi ilgilendirmez. bu onu kötü biri de yapmaz. ama eğer dine yönelik bir hareketi olmuşsa o eleştirilir. ha şunu da söyliyim, savaşa katılmıştır. bir komutan olarak ön safta olmaması normal. bunu eleştirenlere de gülüyorum sadece. ben Atatürkçü değilim, düşmanı da değilim. bir çok söylenyş var. doğrusu da vardır yanlışı da. kendi özel hayatındakiler beni bağlamaz ( içki vs gibi), ama dine, halka yönelik hareketlerindeki yanlışı eleştiririm. savaşta bulunmuş olması onu eleştirmeyeceğim anlaamına gelmez. ismet İnönü de vardı ama şerefsizin tekiydi.
00 Yorumla
+1 yılDemekki Sevmiyorsa bir nedeni vardır bizde sevmemesinin sadece bir sebebi vardır.
'KAFASINA SIKILMAK' istiyordurda ondan...31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle abicim
Doğruyu söylediği için. https://i.hizliresim.com/5kdrlA.jpg
102 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler yorumun için on numara bir cevap
Dostum birini sevmek için önce onu anlamak lazım. Anlamak için bir çaba sarfetmedikleri için sevmiyorlar. Bazılarıda anlıyor ama işlerine gelmedikleri için sevmiyor. Başka bir açıklaması yok bu işin. Bütün dünyanın gerçekten efsane bir lider olarak tanımladığı birini 3 - 5 salak sevmiş sevmemiş çok önemli değil boşver sen onları...
21 Yorumla- +1 yıl
Ağına sağlık abi vallahi on numara yazmışsın ve çok haklısın
Seninle harfi harfine ayni fikirdeyim. Ataturk'e saygi duymak zorundalar. burada onlar nefes aliyorsa bu bile Ataturk sayesinde dir. Sevmeyebilirler ama saygi duymak zorundalar. Turkiye'nin tek lideri Ataturk.
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılSen neden bu kadar cok seviyorsan, sevmeyende bu sebeple sevmez... @zanessa196 bir kac ornek
1-memleketin dusmandan kurtarilmasinda liderlik yapmistir, kimine gore dedeleri savasmis Ata'miz icki icmis...
2-Evrensel yasam standartimizi arttirmis, kimine gore tekke ve zaviyeleri kapatarak memlekwti dinsizlestirmis...
Akli mantigi olan bir insan bizim yanimizfa yer alir..07 Yorumla- +1 yıl
Bizim yanımızda derken sen seviyo musun sevmiyo musun anlamadım
- +1 yıl
Ben seviyorum... yani BiZ )))
- +1 yıl
Evet Biz 😂😂😂😂
- +1 yıl
Vah vah giz niye agliyon, benide aglatcsn bak
- +1 yıl
Ağlamıyorum ya gülmekten yaş geldi gözümden 😂😂😂
- +1 yıl
Abowww Ataturku seviyorum diyince neden guldun ki )))))
- +1 yıl
Ayy sıkıntı geldi yok bir şey sen devam et
evet vatan haini dediğiniz adam vatan topragını kurtarmış bir lider evek sevmek zorunda değilsiniz ama düşman olmak için de bir sebep yok. Ve düşmanlığınız onu dinsiz olarak gördüğünüz için çünkü aklı başında bir insan onun yaptıklarını inkar edemez. Biz tarihi ders sizin gibi ders kitaplarında öğrenmedik diyenler var. sanki o tarihlerde tarihi görerek tarihi ögrenmiş gibi hayret ediyorum sadece
10 YorumlaSevmiyorum ve sevmek zorundada değilim zaten sadece bazı nedenlerden dolayı sempati duyuyorum okadar.
Emin olun biz tarihi sizin gibi ders kitaplarından öğrenmedik. :))52 Yorumla- +1 yıl
+1 yılPek sevdigim soylenemez ama saygi duyarim anitkabire kadar ziyaret etmisligim vardir defalarca ancak soyle de bir dusuncem var eline silah almayip sadece emir vererek bu vatani savunmasi falan ne bilim belki de ben yanlis biliyorumdur
53 Yorumla- +1 yıl
Dogu daki askerlerimiz komutanlar falan vuruyorda Ataturk un neyi eksik bir tetige basamiyor mu herneyse pek sevmem ama saygim sonsuzdur
- +1 yıl
Tetiğe basmakla olmuyor o iş zamanında o da tetiğe bastı ama önemli olan nerde ve ne aman tetiğe basılması gerektiğini bilmek Atamızda bunu yaptı ona göre emir verdi
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılben seviyorumda herkeste sevecek diye söz konusu olmaz
ama
saygı duymalı yaptıkları kararlar görevler sonunda bize bu güzel vatanı emanet eden bütün şehitlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum mekanınız cennet olsun.
not: sadece bu ülkeyi savunan sadece atatürk değil.10 Yorumla
+1 yılDinimize gökten indiği varsayılan dediği için... Galip geldiğimiz savaşta, mağlup gibi anlaşma yaptığı için. Allah diyen herkesi İngiliz ajanı diye astığı için. Demokrasi getirdim diyip, hiçbir partinin siyasete katılmasına izin vermedipi için. 3 yaşındaki manevi kızını kucağına oturtup, maharetmiş gibi bira içirdiği için. Nutuk dışında tek bir kitaba izin vermediği için.
Herşeye rağmen ülkede emeği olan bir komutan olduğu için teşekkür ederim, daha ötesi olmaz...30 Yorumla
+1 yılDini yıkıcı politikalari oldugu icin. Turkcelestirme arkasina sığınılıp İslam'a ket vurulmaya calisilmis.
80 Yorumla
+1 yılGuldurmeyin beni bir kisiyi sevmemek hainlik belirtisi olamaz Allah askina okuyun yurdumun guzel insanlari😊 surda Ataturkcu gecinenler kac kitap okudunuz tarih adina masa basi aglik yapmayin
Delili olan herseyi kabul ederim bana baskilanmaya calisilana degil
😊uyuanin 👍00 YorumlaNeden sevsinler? Babalarının oğlu mu ayrıca Herhangi bir kişiyi partiyi vs koyu sevdiği ve diğer kişilere saygı duymayan onun bunun çocuğudur.
156 Yorumla- +1 yıl
@NiyeBmtle
Atatürk vardı da ne oldu? Babanın adı hüseyin görünüşü yorgo, Osmanlıcanın nesi vardı da latin ( Yunan) alfabesine geçtik. Vatanımıza sadece tecavüz vardı kayıp ettikte benim mi haberim yok, Eğer Osmanlı toprak bırakmasaydı geride merak ediyorum da mk Atatürk 1 karış toprak alabilir miydi , şeriat mı kaldı, Osmanlı’nın belgeleri mi kaldı, anaları bacıları soyup güzellik yarışmasına kim yolladı, başındaki başörtüsü sana yakışmıyor çıkar daha güzel olursun deyip dini sallamayan kimdi , Mustafa kemal kadar Halit karsıalanı tanıyor musun, Mecliste nasıl öldürüldü, Peki ya liman von sanders yabancı iken 6 ay filistin cephesinde çatışırken Atatürk’ün 39 gün sonra kaçması ne demek? değişen pek bişey yok ha yunan gelmiş almış ha biz onlardan olmuşuz aynı tas aynı hamam. - +1 yıl
@NiyeBmtle
Senin babanın baba dediğin kişi olduğu ne belli? Belkide tüpçü veya sucu mamülüsün atan var diye mi bundan eminsin? O gün sende orda değildin. Ben anamdan babamdan şüphe duymuyorum ama senin duyduğum açık ve net. Bence ananı babanı tanımaktansa ALLAH’ı tanımak daha mühim. Sonuçta beni anamın babamın ameliyle değil kendi amelimle yargılayacaklar. Ben anamı babamı bilmeyeyim. Sen ise İSLAM’dan nasipsiz kal. Bence sen daha kötü durumdasın bir an önce uyan… - +1 yıl
Bu ataturkculerin alayı beyinsizdir açık ve net
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir insan her insanı sevmek zorunda değil bu yüzden diyecek pek bir şey yok neticede farklı görüşler illa ki olacaktır bu kim olursa olsun örnek sen senide illa ki birileri sevmiyordur ya da benide buna yapacak bir şey yok
20 Yorumla
+1 yılBir erkeğin Atatürk'ü sevmemesini kabul edebilirim ama bir kadının Atatürk'ü sevmemesini aklım almıyor..
41 Yorumla- +1 yıl
Lütfen sen Ulu önder Mustafa Kemal Ataturk'u seviyorsan erkeklerden @scare isimli uyenin yazdıklarına bir bak ekran fotosunu çek ve gerekli açıklamayı yapıp siber@egm. gov. tr e posta at
neden seveyim mk tamam zamanında bişiler yapmış ama bizi değil kendini düşündüğü için yapmıştır o zamanlar ayrıca kitaplarda sadece iyi yanları anlatılıyor bu yüzden sevmiyorum eğer yaptığı kötülüklerde yanlışlarda anlatılsa sevebilirdim ama bu saygı duymadığım anlamına gelmez saygı duyuyorum
20 Yorumla
+1 yılşu atatürkü sevmeyen yobazdır vs diyen asıl yobaz.! sevmiyorum ama saygım sonsuz
150 Yorumla
+1 yılIsviçreli bilim adamları bile bulamadı bu sorunun cevabını
50 Yorumla
+1 yılSevmeyenlerde genelde Osmanlı aşıkları. Hala 1600 lerde olduğumuzu sananlar. Ve müslümanlar.
74 Yorumla- +1 yıl
Tarihçiyim merak etme senden çok şey biliyorum.
- +1 yıl
+1 de benden :)
Kimse kimseyi Sevmek zorunda değil ama Saygı duymak Zorunda ! Örneğin peygamber efendimizde bütün insanlar için gönderilmiş ama Hala da ona ve dinimize düşman olanlar var Anlıyormusun?
04 Yorumla- +1 yıl
Evet anlıyorum ama ikisi aynı şey değil sen bunu anlamamışsın heralde
- +1 yıl
siz yobazların diğer bir özelliği ise Atatürk'ten bahsedildiğinde Peygamber efendimiz (s. a. v)'in konusu açılması ikisi bambaşka konular ama doğru ya yobazların beyni küçük yaşlarda çamaşır suyuyla yıkanıyor. Yazık!
- +1 yıl
Bak arkadaş sözlerini kendine sakla onları sana geri iade ediyorum ben burada atatürke düşmanca saygısızca ya da sevgisizce bir söz etmedim bir örnek gösterdim Siz beni anlamadınız Kötü yakıştırmalarınız ön yargılarınız kendinizde kalsın Allah atatürkten razı olsun ama herkes sevmek mecburiyetinde değil Farkındaysanız büyük insanların düşmanı çok ve ayrıca osmanlıdan bu yana okadar komutan varken sürekli atatürki yad edmekte ecdadımıza ayıp demek istediğim buydu !!
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıltek o liderle bu yasama sahip değilsin. bir sürü lider komutan vardı zaten.
52 Yorumla- +1 yıl
Evet vardı ama onlar da Atatürk ün yanındaydılar vatan haini liderlerden bahsetmiyotum zaten
- +1 yıl
eevet ben de bahsetmiyorum sadece birinin bu kadar yüceltilmesi sacma geliyor.
Atatürk düşünce özgürlüğünü getiren liderdir. Din adamlarına düşünmeyen sorgulamayan adam lazım ki Jetskye binebilsin... :D
32 Yorumla- +1 yıl
İsteyen jetsky e binebilir bunun dinle sorgulamakla ne alakası var kardeş
çok fanatiği değilim. doğruları kadar yanlışları da olan bir insan.
23 Yorumla- +1 yıl
Her insan gibi
- +1 yıl
Neden sevmediğini açıkladığın için teşekkürler sorum buydu zaten sevmeyene de saygım sonsuz
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek zorunda olmasalar da saygı duymalılar. Dünya saygı duyuyorken üstelik
50 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan diğer bir insanı sevmek zorunluluğu yok. Açık ve net söylüyorum sevmiyorum sevmiyeceğim. Dini dinamitleyen, bir tarihi yok eden, gelenek göreneklerimizi sıfırlayan ne atam ne önderim olabilir.
00 Yorumla
+1 yılOkumuyor duyduğuyla yetiniyor o yüzden. Duyduğu her şeye inanır cahil insanlar açıpta bir şey okumaz.
50 Yorumla
+1 yılBuna verilecek o kadar çok cevap var ki ama işte onlar bunu bile anlayamayacak kadar GERİ KAFALILAR maalesef...
20 Yorumla
+1 yılZihni bulandırıldığı için. Cemaat evlerine gidenler bilir kimin ne derece nefret ettirmek için çaba sarf ettiğini.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü o, kadınlara ilk seçme ve seçilme hakkı veren,
Yabancı insanların bile övdüğü,
Devrimci ve yenilikçi,
Ülkeyi modern yapan biri olduğu için M. Kemal'i sevmezler. Nedeni ise hainlik!40 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. yobazdır, komünisttir, soysuzdur, vatan hainidir, Türklük düşmanıdır vs vs uzar gider
55 Yorumla- +1 yıl
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakretten savcılığa suç duyrusunda bulunacam senin için ıp den tespit edliyor adres merak etme
- +1 yıl
@poyraz5006 ince gönderme :)
- +1 yıl
Sen kimden bahsediyorsun ya çocuğu
- +1 yıl
A? m? k c@cu gu
İnsan olmadığı için olabilir mi acaba? ya da uyuduğu için? Hatta asıl vatan haini kendi olduğu için?
39 Yorumla- +1 yıl
asıl sen değilsin tayip seni...
- +1 yıl
aa pardon benim kafam gitti senide atatürk düşmanı sandım +1 :D
- +1 yıl
ahaah şu karşıt salaklara sinirlendim kafam gitti zaten sıkılıyorum evde boşboş oturmaktan :D
- +1 yıl
o yüzden kaçmak istiyorum burakardan :(
- +1 yıl
alırım tabii :D
Aile & Toplum konusunda 701 cevap paylaştı. Dünyadan bile bir haber olan cahil insanlarımız var işte. Mustafa Kemal Atatürk'ün bizim için yaptıklarını göremeyecek kadar kör gözleri var bunların.
40 YorumlaÖncelikle şunu belirteyim. Atatürk'ü sever ve saygı duyarım. Onun politikalarını hep örnek alırım.
Ama şunu bana kimse anlatamaz. Atatürk olmasa olmazdık.10 YorumlaSevmek ayrı peygamberleştirip tapmak ayrı. O da Allahın bir kulu
Seviyor muyum? Evet iyi bir komutan ve devlet adamıymış
Tapıyor muyum? Hayır tabii ki.
Beni atam peygamber efendimizinde müjdelediği FATİH SULTAN MEHMET HANDIR.00 Yorumla
+1 yılCahil ve de araştıran sorgulayan birisi olmadığı için..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılAdamla bir alip veremedigim yok benim.
Sevmiyorum ama saygim sonsuz40 Yorumla
+1 yılYobazdır ve dinci sahtekarları seviyordur ve pkklıdır
30 YorumlaSevmek ayrı tapmak ayrı. Tabii ki Türk tarihi için önemli bir yeri var bu yadsınamaz ancak put gibi tapılmasını da doğru bulmuyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Atatürk pu değildir ve çok doğru peygamber efendimize bike tapılmazken Atatürkede tapılmaz be demiş ulu önder "Benim naciz vicudum elbet birgün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeyi ilel ebet yaşayacaktır. Atatürkte kendisine tapılmasına karşıydı zaten
- +1 yıl
Hayır ben zaten tapılması gerektiğini falan söylemiyorum sadece tapar gibi davrananlar var onlardan bahsediyorum. Dediğim gibi kesinlikle saygı duyulması gerekilen birisi. Duymayan varsa da ki vardır saygı duyarım aman sen nasıl saygı duymazsın diyip adama düşman olacak değilim.
+1 yılSorun da bir çok cahil insan olduğunu gördüm. Teşekkür ederim böyle bir soru için kardeşim..
01 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
+1 yılya şimdi karşıt görüşlerin kullanıcılarını engellim diyorum ama hep aynı kişiler önceden engellediklerim :/
10 Yorumla
+1 yılBir insan Ataturku neden zorla sevmemizi ister
112 Yorumla- +1 yıl
Zorla sevdğrmeye çalışan falan yok sadece neden sevmediğinizi soruyorum
- +1 yıl
Yorumlarda oyle demiyorsan ama neyse ben buradan hic kimseyle tartismiyorum artik. Bye bye :)
Valla geçen biri sahte para yırtıp atmış yolda buldum tek tek topladım yapıştırdım şu an masamda...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürklüğü arap esaretinden kurtardığı ve bölgede Türkün gücünü arap ve arapçı soytarıların iliklerine kadar hissettirdiği için.
00 Yorumla
+1 yılSevmek zorunda mıyım?
812 Yorumla- +1 yıl
Zorundasın evet
- +1 yıl
Sevmiyorsan saygı duyarsın en azından
- +1 yıl
Hayır değilim :D ve sevmiyorum. Kimse de sevdiremez.
- +1 yıl
Ülkeyi terk et ozaman.
Neydi? Ya sev, ya terk et! - +1 yıl
Saygı duymadığımı nereden çıkarttınız?
- +1 yıl
Yok ya!! Öyle bir kaide mi varmış? Ülkeyi terk edecekmişim.. bak sen şu işe.
- +1 yıl
Farklılıklara saygımız var evet. Seversin ya da sevmezsin. Beni ilgilendirmez. Saygı duyarım. Aynı şey benim için de geçerli. Severim ya da sevmem. Sana ne? Sevmek zorundaymışım. Böyle mantık (sızlık) mı olur? Sevecek olsaydım bile sevmem bundan sonra.. Bir de ülkeyi terk et demez mi? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Trajikomik...
- +1 yıl
Hayır hiçbiri M. Kemal sayesinde değil.. Saygı duyduğumu tekrar söylüyorum ama sevmiyorum. Elime silahımı alıp dağa çıkarım ama sadece bayrak inmesin, ezan dinmesin diye. Ön kabullerinizi bir kenara atıp tanımadığınız insanlar hakkında yargıya varmaktan kaçınmalısınız değerli arkadaşlar.
- +1 yıl
Ahahh yapma ya.. : D Sizin fikirlerinizi benimsemediğimiz için beyinsiz oluyoruz değil mi? Bu kadarlıksınız işte. Fikriniz bundan başka bir şey değil. Bir de çıkıp özgürlük, demokrasi, aydınlık, medenilik çığırtkanlığı yaparsınız.. yazık.
+1 yılİslam'a laf atanlar onun arkasına sığınıyor maalesef... Benim saygı duyduğum bir liderdir.
00 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi sevmek zorunda değil ama SAYGI duymak zorunda
10 Yorumla
+1 yılBabasının belli oldugundan gocunuyordur baska turlu herkes sevmeli saygi duymali :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bak mesela 2 tane haysiyet yoksunu pembeli arkadas eksilemiş. iste bunlarin babalari belli diye yapiyolar
+1 yılKeşke Atatürk hiç olmasaydı keşke başka devletlerin himayesi altında olsaydınız şimdi kimden nefret ediyor olcaktınız
10 Yorumla
+1 yılSevmeyebilir kendi düşüncesi ama saydı duyması lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabikide saygı duymak lazım ama neden sevmez işte bunu merak ediyorum
+1 yılsevme zorunlugu var mı? önce buradan başlamak lazım..
00 YorumlaTabi herkesin kendi fikri ama sevmeyenin aklına şaşarım
10 YorumlaHDP'ye oy veren, aynı zamanda şehit haberlerine üzülüyormuş gibi yapan ve Atatürkçü olduğunu iddia edenler burada mı?
10 Yorumla
+1 yılarkadaşım Mustafa Kemal ATATÜRK'ü bunlar gibilerinin yorumuna neden bırakıyorsun ki seven sever sevmeyen Küçük Poyrazı sever :)
01 Yorumla- +1 yıl
Delikli poyrazı seviyorum ben
+1 yılAnlamak istemedikleri ya da zorlarına gittiği için. Sevmezsin ama saygı duymuyorsan bu ülke zorla tutmuyor kimseyi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum çünkü kendi çıkarı yoktu, sadece vatanı ve milleti vardı.
20 Yorumla
+1 yılSoysuz soyundan oldugu icin.
90 Yorumla
+1 yılBeyinsizler ondan.
Mustafa Kemal Atatürk 👆❤️70 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar