Bir insan Atatürk’ü neden sevmez?

Lütfen OKUYUN!

Yunanlar, İzmir’i işgal ettikleri vakit Türkleri öldürmüş, kadınlara cinsel istismarda bulunmuş. Bunu da İzmir’de çoğunluğu sağlayıp anlaşmaya göre hak talep edebilmek için yapmış. Bu durum sonrası Amerika, İzmir’e bir asker göndermiş. Adı Amiral Bristol. Bu Amiral Bristol, çıkardığı raporda Türk Kurtuluş Savaşınının ne kadar haklı olduğunu resmen ispat etmiş.

Şimdi gelelim Yunanlara. Yunanlar kendilerini temize çıkartmak için ne yapmış biliyor musunuz?

Öldürdükleri Türklere Yunan kıyafeti giydirip Türkler bizi katletti, demiş. Türk kadınları Yunan askerler kendilerine tecavüz etmesin diye yüzlerine kömür sürüp çirkin görünmeye çalışmış ve hatta bazıları kendilerini uçurumda aşağı atıp öldürmüş.

Böyle bir dönemde bir Türk evladı çıkıp Yunanları da diğerlerini de bu topraklardan atmış.
Millete siz efendisiniz demiş.

Hangi Türk böyle bir adamı sevmez? Aklım almıyor

Üzülüyorum. Yalnızca üzülüyorum. Bu anlattığım yalnızca ufak bir kısmıydı. Biz Türkler çok eziyet gördük ve bizi bu eziyetlerden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kurtardı. Yazık, onlar bunu hak etmedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. Lütfen katılın. Yorumları merak ediyorum. Umarım soruyu doğru anlarsınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bir insan Atatürk’ü neden sevmez?