• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kültür & Sanat

Bir insan niye Atatürk'ü sevmez?

ateşşnurr
ateşşnurr Takip Et
Xper 7 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor
Nedir yani nerdiniz? Lütfen bana mantıklı cevaplar verin ve kanıta dayalı cevaplar olsun. Dedem böyle dedi nenem şöyle yaptı demeyin
Bir insan niye Atatürk'ü sevmez?
Nedir Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • klavis
    klavis Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 667 cevap paylaştı.

Özgür olduğu için sevmez.

işin çok garip tarafı herkes Müslümanım diyor yaratıcı olan ALLAH’a inanmayan, hatta kötü konuşan saygı duymayan olduğu zaman özgürlük diyorlar

ama kimse de demiyor onun yarattığı dünyada yaşıyorsun, onun verdiği nefesi alıyorsun… beğenmiyorsan git demiyor.

Yani o kadar saçma bir konu ülkenin gelişmeme sebebi senelerdir baş örtüsü mesela bunu yapan hangi yobazlardı

Ek olarak Arap alfabesi ile Arap oluyorsak Latin alfabesi ile latin olduk …o yüzden sevmiyorlar belki de

Kimse sevmek zorunda değil ama OSMANLI’ya iftira atan aşağılık şekilde küfür edenler acaba neden bunu yapıyor. Bunu da merak etmek lazım

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 24,6b cevap paylaştı.

Bence cahil olduğu için sevmiyor olabilir. Atatürk o kadar ülkeyi kurtardı bize bir çok miras bıraktı sırf daha güzel özgür bir ülke de yaşayabilelim diye ama bazı yobaz zihniyettekiler Atatürkü sevmiyor olabilir. çünkü onlar Atatürkü anlamıyor aslında anlamadıkları için de sevmiyorlar. ya da sadece nankör oldukları için de olabilir. tamam herkese herkese sevmek zorunda değil ama en azından saygı duyabilirler bunlarda bu da yok.. ben atamı seviyorum her zaman.

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Kimseyi tamamen olumsuz eleştirmek olmaz. Her kötüde bir iyi her iyide bir kötü vardır. Atatürk'ün de hataları vardır ama yaptığı şeyler de var.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

28

Cevap

• İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 2,7b cevap paylaştı.

geri düşünceye yapılı insanlar sevmez çağdaş olmayanlar sevmez siyasal islamciligi yapanlar sevmez onların belli bir zihniyeti var onlar Türkiye'yi sevmediği için Atatürk'e de düşman...din diyorlar adam din düşmanı olsa ülkeye diyaneti kurar mı, yobazların tarikat cemaatlerin ülkesi olamaz burası ondan karşılar Atatürk'ü sevmeyeni sevmem dostum olmaz arkadaşım olmaz sevdiğim hiç olamaz böyle bilisnin bu ülke ona çok şey borçlu ataları ne için savaşmış bir haberler... nankörler..

1
    2 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Gel de anlat bunlara

Yorumla
    • İnce_Memed
      İnce_Memed
      +1 yıl

Anlamaz yobazlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben sevmiyorum ama sevenede saygı duymuyorum. Benim hayat önceliklerim din temelleri üzerine kurulu. Hepinizde biliyosunuz Atatürk dini sevmezdi. Yaptığı inkılaplarla dini değerleri yok etmeye çalıştı. Kendince doğru buydu. Doğru batiya benzemekti o beni ilgilendirmiyor. Ama benim doğrularıma göre iyi şeyler yapmadi.

4
    1 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Tm bazı faaliyetlerden dolayı sevmeyebilirsjn ama sonuçta ülkenin kurucusu hickimse bunu red edemez onun kurduğu ülkede özgürce yaşıyorsun saygı duymak zorundasin ayrıca diyaneti kurdu Kur'an'ı Türkçeye çevirdi okuyup idrak etmeniz için

• Fısıldayankız1
    Fısıldayankız1 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Gerçekten yaaa bunu bende merak ediyorum farklı ülkeler bile Atatürk'ü severken bizim milletimiz niye sevmiyor ki bana kalırsa sevmeme gibi hakları yok onlar saygı bile duymuyor

1
    3 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Bacım dinci adam sevmez Arap alfabesini seven adam niye Atatürk'ü sevsin

Yorumla
    • Fısıldayankız1
      Fısıldayankız1
      +1 yıl

İşte anlamıyorlar biz arap değiliz müslümanız, Atatürk o inkılapları yapmasa biz de peçesiz evden çıkamazdık dinciler neyin kafasını yaşıyor onun sayesinde dinin özgür senin.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Onlar özgürlük sevmiyir işte dini kullanıp kadını çocuğu emri altına almak istiyor ayrıca Atatürk dine inanmadığı için sevmiyorlar

Yorumla
  • KaldırınOnuOradan
    KaldırınOnuOradan Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Şimdi kızların yorumlarına dikkat edin, hepsi Atatürk'ü sovmoyonon do omonokoyom diye saydıracaklar.
    Hep bu soru başlığında küfür edip hınçla olduğu yerde çalıyorlar sanki djshsjshshs

1
    2 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Mesele kızlar veya küfür eden başka biri değil

Yorumla
    • KaldırınOnuOradan
      KaldırınOnuOradan
      +1 yıl

Meselenin ne olduğunun farkındayım zaten, ben de bu yorumu yapmak istedim. İstersen silersin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çünkü Atatürk özgürlük verdi insanlara, tek bir aileye (Osmanlı hanedanı) marabası kölesi olmayın, kendi seçme ve seçilme hakkınız olsun, hür iradeniz olsun dedi ama özgürlük bazı kesimlere bir beden büyük geldi tabi

1
    1 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Yüzyıllardir köle olmayı seven bir halk Tabiki hürriyet karşısında başı döner

Yorumla
  • Hellboy29
    Hellboy29 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 375 cevap paylaştı.

Bence sevmeyenler Atatürk'ün kendisinden dolayı değil onu tanrılaştıranlar sebebiyle soğuyup inadından sevmiyor başka sebep yok.

1
    2 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Atatürku tanrılaştiran=Atatürke karşı olanlar ikisi de cahil bir Kafa

Yorumla
    • Hellboy29
      Hellboy29
      +1 yıl

Evet.

Yorumla
  • sananeeeeeeeeee
    sananeeeeeeeeee Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Kulaktan dolma sokumtrak bilgiler yüzünden sevmiyorlar birde Atatürk dini olarak bunları sömürmemiş ya ondan.

1
    1 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

👍🏻

Yorumla
  • ederikadaranarşi
    ederikadaranarşi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Aptaldır net.

Kusura bakma benim için gayet mantıklı bi cevap

1
    3 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Gel de yorumdaki dincilere anlat

Yorumla
    • ederikadaranarşi
      ederikadaranarşi
      +1 yıl

Bak şöyle düşün kimseye bi şey kanıtlamak , anlatmak ve kendi doğrularımızı ispatlamak zorunda değiliz. Biz biliyoruz o yeterli

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Haklısın 👍🏻

Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 59%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 739 cevap paylaştı.

İşine gelmediği için. Bilmedikleri ama kulaktan dolma Arap Müslümanlığından çekildiklerini düşünüyorlar. Aslında sevip sevmemeleri de umumuzda değil ama adam olup saygı göstermelerini bekliyoruz.

1
    0 Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Anlatanlar yanlış ve yanlı olunca ister istemez sevilmiyor maalesef o dinleyen kisilerde kafada yok arastirmiyorlar kafalarna soktuklarımin

2
    0 Yorumla
  • AgustusOctavianus
    AgustusOctavianus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Tebaa olmayı seven, Arap farslığı Türklüğünden fszla olan cahil cühela tipler sevmez.. Ya da bunları kullanmak isteyen ülke düşmanı kişiler sevmez

1
    0 Yorumla
  • ESKIbirKSliadam
    ESKIbirKSliadam Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Beyin yoksunluğu sendromu olanlarda gayet normal bir durum. Kınamamak lazım sonuçta onlar zeka engelli insanlar aşağılamak hir gitmek yanlış olur.

1
    0 Yorumla
  • Agthjtedc
    Agthjtedc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Beyni yoktur yani başka bi açıklaması olamaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Herkes sevmek zorunda değil. Ülkeyi kurtarsa da belki fikirlerini inkılaplarıni sevmeyen olabilir. Genelde bunlar aşırı dinciler

2
    18 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Evet Arap aşığı olanlar sevmiyor ama saygı duyacaklar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Saygı her insana duyulur kötülük yapmayan. Arap aşigiyla alakası yok. Din araplara ait bir şey değil. Kendi inancıyla celismeyen birini kim olursa olsun sevmez. Senin yeniliklerin inkılaplarında Fransa İsviçre İtalya vs o zaman sizde bunların aşığı oluyorsunuz.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Genelleme yapmayalım batı aşağı değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niye? Sen onlara Arap aşığı diyorsun

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Araplardan daha çok Arapları seviyorlar. Sünnet adı altında onların yaşayışlarıni taklit ediyorlar. İsimleri Arap kökenli. Araplara hakareti kabul etmiyorlar. Onun için Arap aşığılar. Sen bir Avrupa ülkesine sov umrumda olmaz ismim onlara ait değil onlar gibi giyinmiyorum onlar gibi konuşmuyorum fark bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dinden uzaksın diye her şey Arap ismi kültürü olmuyor. Kendin genelleme yapıyorsun biz batı aşığı deyince yok ismim yabancı değil diyorsun mesele sadece isim mi sanki? Batı'nın kanunlarını geleneklerini adetlerini yapmıyorsun sanki

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Batı'nın adetlerini niye yapayım? Kanunlarin onlardan alınmasını bile desteklemiyorum. Ben özümüze dönmeyi savunuyorum Arapların kültürümüzü dilimizi işgaline karşı olduğum gibi Avrupa'nınkine de karşıyım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dilimizde sanki İngiliz Fransız kökenli kelime yokmu? Gelmişler burada date çıktım diye sorular soruyorlar date nedir ya. Niye Göktürk alfabesi değilde Latin alfabesi seçildi o zaman sen değilsin ama Atatürk batının yaptıklarını getirdi ülkeye

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

O da keşke olmasa ama kıyas yapılacaksa Şahsen Arabın kültüründen bin kat daha iyidir. Avrupa'nın medeniyetiyle Orta Doğunun cahilliği karşılaştırmak bile yanlış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hala şunu anlamıyorsun işte İslam arap kültürü değildir. Başkalarının cahilliği bizi bağlamaz. Medeniyet dediklerin düne kadar sokakları atıyorlardı dışkılarını. Medeniyet dediklerin soykırım yapıyordu işkencelerle ülkeleri sömürüyorlardı. Afrikadaki cocukların kollarını kesip elmaslarını alıyorlardı. Sende onlar gibi ol o zaman.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Kimsenin hatasını barbarlıgini savunmuyorum ama Seninkilerde diri diri kız çocuğu görmüyordu. Çocuklara evlilik adı altında istismar ediyordu gerçi hala öyle ergenliğe giren kız evlenebilir diyor. Erkek dört kadınla evlenebilir diyor. Avrupa bunlari suç sayarken siz hala şeriat adı altında devam ediyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evlenebilir demesi zorla evlenin anlamına gelmiyor. cocuklar gömülüyordu İslam gelince kalktı bu. İstismar edenler insan ve insanların islam adı altında yapğtıgı şeyler islamı bağlamaz. Senin avrupanın kirli geçmişinden hiç haberin yok. batı sucluları idam ederken sen edemiyorsun daha.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Suçluları idam etme bir marifet mi? Ben egitimciyim herkes hata yapar topluma kazandırmak önemlidir. İslam insanı en önemli varlık olarak tanımlıyor ama bir kadin zina yapınca da taşlayarak öldürmeyi uygun görüyor. Öldürmek şiddet insanlik suçudur ama İslam ikisine da karşı değil. Avrupa'nın ne dediği umrunda değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

taşlayarak öldürme Kuranda nerde yazıyor? zina suçu kadın ve erkek içinde değişmez. ve bununda şartları var öyle kafana göre hüküm veremezsin. herkes hata yapar lafın çok saçma hata var hata var. Allah göstermesin senin canından parçanı biri öldürse sen onu topluma mı kazandıralım diceksin? hırsız adam içerden çıkıyor çıktığı gün yine devam

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Peygamber taşlayarak öldürmeyi desteklemiş sahih hadislerde var. Ayrıca zina eden kadın taşlayarak öldürme emri veriliriken erkeğe ceza verilmemiş Ben ne olursa olsun eğitimden yanayım bir suçu işleyen insanın hangi koşullarda bunu yaptığını bilmeden yok etmek kesinlikle yanlıştır. İnsan canı kutsaldir. Kur'an ayrica zina edene evliyse 80 bekarsa 40 sopa vurulmasini emredir yine kadının kocasının sözünü yerine getirmezse erkek kadını dövebilir diyor merhametten bahseden bir kitabın şiddettin her türlüsüne bu kadar destek vermesi tamamen bir çelişkidir. Günümüzde artan kadına şiddet kadını öldürme eylemlerine dinciler ses çıkarmayı sevmez çünkü dinleri öldürmeyi dövmeyi emrediyor. Ayrıca ben hırsız serbest bırakılsin demiyorum egitilsin diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bi insanın gözü herşeye kapalıysa onu eğitemezsin aynı senin dine böyle saçma insanların yaptıgına bakarak onu din sandığın gibi. Adam pkk kurmuş insanları katletmiş sen git o adama eğitim. ya da adam almış eline silahı vurmuş önüne geleni sen eğitim için uğraş.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Napalim dindarlae gibi Allahu Ekber diyip kılıçla baş mi keselim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

idam deyince aklına bu geliyor ama eğitimden bahsediyorsun. iyi o zaman sen git cocuk tecavüzcülerini eğit katilleri eğit topluma kazandır. kadına şiddet uygulayanlarda zaten bellidir. alkolik işsiz güçcüz madde bagımlısı sokak serserisi tipler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bir çok sebebi var tarihi okulda bizi sürekli yanlış anlattıkları için kendinlerin istediği gibi tarihi anlattıkları için sevmiyorum gerçekten çok fazla sebebi var

2
    3 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Öğrenmeyi seven insan sorgular araştırır ülkenin kurucusu yaptığı devrimleri git araştır eğitimi okuldan ibaret saymak çok saçma hele bı bu eğitim Türk eğitim sistemi ise

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevmiyorum hocam sevmiyorum

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Sevmeye zorlayamam ama saygı duymak zorundasin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben seviyorum ama herkes sevmek zorunda değil her birinin farklı sebepleri var ben herkese saygı duyuyorum

1
    0 Yorumla
  • seynepsx
    seynepsx Takip Et
    Yoda Yaş: 25
    +1 yıl

Sevmemesi için sebebi yok zaten öyle m*l olduğu içindir

1
    0 Yorumla
  • Onaltıbuçukkk
    Onaltıbuçukkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu ülkenin kurucusu Atatürk'ü sevmeyenin Türklüğünden ve kanından şüphe ederim nokta.

1
    5 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Öyle deme dinciler düşman olanlara göre din ırktan önce gelir Arap kırıntısi olmayı seviyorlar ayrıca Atatürk'ü sevmek sadece bir Türkluk meselesi değildir bu ülkede yaşayan herkesin vazifesi ülkede sadece Türkler yaşamıyor

Yorumla
    • Onaltıbuçukkk
      Onaltıbuçukkk
      +1 yıl

Bu ülke onun sayesinde ayakta o olmasaydı şimdi her tarafımız düşman işgalinde olurdu onun azmi ve zekasıyla bugünleri yaşıyoruz. Dinimizi de onunsayesinde özgürce yaşayabiliyoruz. Ben Türk olmayanlardan bahsetmiyorum ama ben Türk'üm diyen herkes Atatürk'ü sevmek zorunda.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Öyle 👍🏻 az önce bazı kişiler Atatürk Osmanlıyı yıktığı için sevmediğini söyledi 🤭

Yorumla
    • Onaltıbuçukkk
      Onaltıbuçukkk
      +1 yıl

Artık Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz Osmanlı bizim atalarımızdır ama burası artık laik Türkiyr Cumhuriyeti

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

👍🏻

Yorumla
  • Bigdickboy16
    Bigdickboy16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde değil mesela ben kendimi bile sevmiyorum

1
    3 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Ülkenin kurucusuna saygı duymak zorundasin ama

Yorumla
    • Bigdickboy16
      Bigdickboy16
      +1 yıl

Tabiki saygı duymak lazım ama dediğim gibi kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde değil

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

👍🏻

Yorumla
  • Trouvailllee
    Trouvailllee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Türk düşmanıdır, babası belli değildir, yunandır

2
    1 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Bacım Yunan bile Atatürke hayran Arap bunlar

Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Birşeye aşırı bağlanıp yüceltmeyi hep saçma bulmuşumdur

0
    0 Yorumla
  • merkürkedisi0
    merkürkedisi0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Damarlarında Türk kanı ama öz Türk kanı taşımayan sevmez.

0
    0 Yorumla
  • FreePowerFull
    FreePowerFull Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Seçim ama akpden cok etkileniyolar

1
    2 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Yok be beyin yook AKP'den önce de adam değillerdi

Yorumla
    • FreePowerFull
      FreePowerFull
      +1 yıl

Oyle

Yorumla
  • majsttuncay
    majsttuncay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Tutsaklığı bilmiyordur.. Bir kişinin ağzından çıkacak cümleyle yaşamayı seviyordur..

Vatanını sevmiyordur.. Arap aşığıdır.. Okumayı, düşünmeyi sevmiyordur..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak saygı duymak zorunda.

0
    0 Yorumla
  • BoğaErkeği34
    BoğaErkeği34 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl
    https://youtu.be/KtvHoRt_zao
    1
    14 Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

https://youtu.be/BmvLAccU5sE

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

https://youtu.be/B0JH9pEA4ts

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Aziz nesinin tanrıya inanmamasi peki 😁 Müslüman Türklerin Araplara tapmasi

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

https://youtu.be/A_ido3N7ytA

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

Aziz nesin zaten inanmayan biri olduğu halde bir müslüman ataturku sevemez diyo burdaki inceyi anlamiyorsun ayrıca sen düzgünce soruyu sordun düzgünce cevaplıyorum kimse kimseye tapmiyor sorduğun sorunun cevabına tahammülün yoksa sorma

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Sunduğun kanıtlar o kadar komik ki Geometri kitabı zaten vardı fakat geometrik şekillerin Türkçe isimleri yoktu, daha anlaşılır olması ve öğretimi kolay olması için bu gün bildiğimiz geometrik şekillerin isimlerini Türkçe leştirmiş. Mason olduğunu düşündüğünüz Mustafa Kemal Atatürk. Mason localarını kapattırmıştır. Eğitimde Türk diline geçmek için emek veren bir insan için Saçma sapan düşüncelere kapılmak yanlış. Matematik, geometri , coğrafya, tarih, ve sosyoloji bilmeyen akademik askeri eğitim alamaz. Asker olmak için önce bunları bilmek gerekir. Biyoloji dersi almamış bir Hekim olamaz. Her mesleğin altını besleyen bilimler vardır. Geometri ve matematik bilmeyenden Tornacı bile olmaz.

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

Hadi mason değildi neden islama karşı düşmandı? Kendisi ateist zaten bunu meclis açılışında ki konuşmasından biliyoruz. Peki müslüman bir topluma bunu neden dayattı? İslam düşmanı birini neden seveyim?

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Sevme birader ama yaptıklarıni göz ardı edemezsin saygı duyacaksın bu kadar

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

Bir seferliğinede olsa öğretilmiş tarihi unutun gerçek tarihin peşinden koşun ufkunuz açılacak. celladiniza aşık olmayı bırakın.

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

Saygı duymak zorunda değilim aslında ama nasıl bir kahramansa kendini yasa ile korumaya almışlar. burada bile komik bir durum var ama o kadar cahilsiniz ki göremiyorsunuz

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Bence bir bir orta doğu faresi yapmaktan kurtardı müslüman ülkelerinin durumu ortada o olmasaydı şu an yıkık bir suryeli Afgan gibi yaşadınix dininizi yaşayabileceginiz laik bir ülke bıraktı Osmanlınin Batı'nın karısı olduğu dönem o Bu Vatan için uğraştı kimseyi zorla dininden döndürmedi ama sizi Araplara kul köle olmaktan kurtardığı için düşman oldunux

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

Öncelikle terbiyeni takinmanı tavsiye ederim yoksa ben ağzımı bozmak istemiyorum. Kimseyi zorla dininden döndürmedi evet ama camileri ahır, dansöz oynatılan eğlence evi, kerhane, depo, chp il merkezi gibi yerler yaptı o ya da onun düşüncesinin devamı. Kimseyi döndürmedi dininden ama kurtuluş savaşından önce sarıklı cuppeli el açmış dualı resimleri var ama cumhuriyetin ilanından sonra nice alimleri astırdı. Kimseyi dininden döndürmedi ama hilafeti yıktı ama bizim ülkemizdeki birçok papaz yetiştiren papaz evlerine kiliseye bile dokunmadı. Allah var dininizden dönün demedi bak ama kadınlar çıplak giyinsin erkekler sarık cüppe yerine şapka taksın dedi ki şapka takmayani bile astılar. Daha sayimmi?

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

İddia ettiğin her şeyin kanıtlı açıklamasi var ama sen öğrenmek istemiyorsun hepsi kulaktan dolma bilgiler git bı kere oku 👍🏻

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      +1 yıl

Peki denerim👍

Yorumla
  • soyluberatt
    soyluberatt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 41%
    +1 yıl

Sevmek farklı şey, putlaştırmak farklı şey...

Biz sevmiyoruz putlaştıyoruz, buda en büyük günahların başında geliyor.

0
    2 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Bunun doğru olduğunu söylemedim

Yorumla
    • soyluberatt
      soyluberatt
      +1 yıl

Biz yaratılanı severiz, yaratandan ötürü... Günahlarıyla ve sevaplarıyla

Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Kanı bozuklar sevmez..

2
    0 Yorumla
  • Tavsannfriyse
    Tavsannfriyse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Atatürk gibi biri bir daha gelmez. 🖤

1
    0 Yorumla
  • apoletimebiryıldız
    apoletimebiryıldız Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bazı insanlar aptal bile değil

1
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 338 cevap paylaştı.

Ben severim sevmeyenlerden de uzak dururum.

1
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 378 cevap paylaştı.

Yobaz olduğu için başka neden olacak.

1
    0 Yorumla
  • Vault_Boy
    Vault_Boy Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yalan bilgilerle beslendikleri için.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

Sevmiyorsa detaylı ince araştırma yapmıştır sevmemeye karar vermiştir veya başka bir sebebi de olabilir

0
    0 Yorumla
  • drtrue
    drtrue Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 85%
    +1 yıl

Halkın değerleriyle savaştığı için sevilmez genelde

0
    3 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Halkin değerleri Arap diniydi cahil bir halkti Osmanlınin yüzyıllar kölesi olmayı seven bir halktır düşmana baş kaldırmayı bilmeyen bir halk

Yorumla
    • drtrue
      drtrue
      +1 yıl

Dinle Arabın ne alası var İslamiyet her yerde aynı

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Sünnete inanıyor musun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tebasının fabrika ayarlarıyla oynamasından ötürü sevmiyorum. Benim için kutsal olan değerler onun için değildi, saygı duymadı..

1
    42 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Dinin hala bireysel bir eylem olduğunu öğrenmemek çok zor. Dine karşı bir eylemi yok hatta üstüne milleti akp gibi yıllardır dinle uyutan bir düzene karşı çıkmıştır. Git biraz faaliyetlerine bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnsanların dini yaşama özgürlükleri kısıtlanmış ve sadece şapka takmayan insanlar patır patır öldürülmüş, kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

😁😁😁😁 git biraz araştır şapka takmayanlarin patır pütür öldürülmedigini anlarsın onun bunun sözüyle değil git emin kaynaklardan araştır gel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim kutsal kitabım için "arapoğlunun yaveleri" veya "Muhammed'in uydurduğu safsatadır" diyen adamı sevmeli miyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgi zorunlu olabilir mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Git biraz araştır diyerek neden aşağılık kompleksine girişiyosun

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

@atessnurr önerdiğin kaynak var mı

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Senin anlamadığın şey ne biliyor musun? Devlet veya devlet adamı bir kurumdur dini olmaz onun dini seni ilgilendirmez onun kurduğu ülkede yaşıyorsan saygı göstermek zorundasin kimse Arapları ve dinini sevmek zorunda değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ağam paşam, o da sevmek zorunda değildi, ama nasıl ki ben şu an senin değerlin olan Atatürke saygı duyuyosam o da benim değerlerime saygı duymalıydı, anlatamıyorum galiba..

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

@Irresistibleart bacım şu an aklımda bir şey yok piyasada bu konuda tarafsız kitaplar var onları inceleyebilirsin YouTubeda kaliteli tarafsiz içerikler var

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Hayır ben senin emin olduğun, sevmiyorum ama cümlesiyle açıklama yapan kişilere git araştır dediğin argümanlar neler merak ediyorum. Ya da sevmiyorum beyanlarına karşı gelip dikta edercesine “yok sen anlamıyorsun, saygı duyacaksın” emrivaki üslubunu hangi hakla üsten konuşuyosun? Gerekçesi dogmatik dinine vurulan set ne yani vefa borcuna sadık diye yobaz, cahil , tarih bilmez mi oluyo hayır. Senin sevme nedenin ne ise birilerinin de sevmeme sonuçları bunlar @atessnurr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Atatürk'ün milli mücadele dönemi olan 19-22 yılları arasında onun karşısında olan haindir. Atatürk çok büyük bir dehadır ve dünya siyasetinde de Türkiye'yi mükemmel bir vizyonla yönetmiştir. Bunları takdir ediyorum, ama dinim bunun da üzerinde, bu sebeple Allah onu ne kadar seviyosa ben de o kadar seviyorum.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

👍🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnsanlarla tartışırken biraz daha kibar olmanı öneririm bu arada.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Haklısın 👍🏻

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Hala kaynak bekliyorum gelmedi neyse saldırışa geçtiğine göre “ben kolay yolu seçtim” diyosun oky.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Irresistibleart sen de yapma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hepsinin cevabı var ama dinleyeceğini sanmam, susalım

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Ok

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Ben de yıllarca hepsinin cevabıni papağan gibi ezberlemistim senin diyeceğin bütün cevapları biliyorum merak etme çok dinledim o masallari

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Abla çok bilgili hepimizi elinde sallar

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Sen daha yazdığım şeylere cevap veremedin

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Ay:D sal

Yorumla
    • klavis
      klavis
      +1 yıl

Din Araplara gelmedi son din İslam’dır bu din ALLAH’a aittir. Müslümanız diyorsun hala İslam’ın Araplara geldiğini düşünüyorsun. Kamal diyeyim daha iyi anlarsın sen… kimse ne sevmek ne de saygı duymak zorunda değil. Sen ALLAH’ın dini olan İslam’a Arap dini diyerek saygı duymuyorsun. Atalarımıza hakaret edip küçümsüyorsun. Saygıdan bahsediyorsun ama gayet saygısızca konuşuyorsun.

Yorumla
    • klavis
      klavis
      +1 yıl

ALLAH’ın dini olan İSLAM’a saygı duymak zorundasın ve şartlarını uygulamak zorunda eğer beğenmiyorsan git başka yere diyeceğim de her yer ona ait. Ama İslam bile senin bu zorba yaklaşımın gibi değil… bu kadar çelişkili olmak için ne yaşadınız anlamak çok zor…

Yorumla
    • klavis
      klavis
      +1 yıl

@Irresistibleart tebrik ederim 🥳👍👏

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

@klavis konuşulmayanları konuşmak isterdim 2li saygıyı aşmadan fikir beyanı değil de canı sıkılınca tokatlamaya yer arayan konu başlıkları insan beynine ve özgür seçim tercihlerine tü kaka deninde zihnimden eksilmiyor ben hergün bu ülkeden defol narasını zaten duyuyorum ama ortada argüman yok “Nutuk oku defol “ ile mücadele edemem ya da kullandığı “bacım” kelimesi hangi kökenden geliyo bilmeden ısrarla tokatlayan bazı güruha laf geçmiyor. Sevgi ve saygı kavramları bambaşka kulvar Fatih sultan Mehmet veyahut führerde sevilmiyor beyan özgürlüğü var bunu mu konuşalım yani. Entellektüel kaygı yaşayanlar “acaba hangi hakaretle karşılaşırım “ sınırından öteye gidemiyo. Birazda yaşına veriyorum yol olmuş kaç konuşulan konu, fikire engel ortada

Yorumla
    • klavis
      klavis
      +1 yıl

@Irresistibleart yaşı ile alakası olduğunu düşünmüyorum inancı ve yaşam felsefesi bu şekilde. Bunun gibi olan ihtiyarlar da var. Saygı der ama saygıdan yoksundur. Özgürlük der ama buna zıt yaşamı dayatır. Bir kaç yorumunu okudum bu tarz insanlar çok çelişkili…

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

@klavis teşekkür ederim anlayışlı yorumun objektif görüşün için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Madem kibar değiliz niye size sövmiyim ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Objektif yorummuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canım laikliğin sana istediğin şeye inanma özgürlüğünü verdiğini mi sanıyosun, onu İslam da veriyo merak etme.

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

İslam gayrimüslimle sohbeti bile hoş görmez hoşgörülüymuş oruç tutmayani ellerinizle boğmak istersiniz hangi müslüman ülkede hoşgörü varmış söyle bakim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peygamberin doktoru yahudiydi, başka sözüm yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Müslümanlar dini yaşamıyosa onları yargılayacaksın, dini değil

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Doğru hatta cariyeleri ta mısırlardan hediye gelirdi haremi büyütmeyi pek severdi her yaştan kadın vardı hatta çocuk bile vardı öyle Hoşgörülüydu işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peygamberime bilip bilmeden sövüp bi de atatürke saygı duymamı mı istiyosun, bu mantıkla senin Atatürk'ü de sevmemen lazım, kaç manitası oldu haberin var mı

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Ayşenurcum ay pardon ateşnurcum çok kabasın, her şeye cevabım var ama ne senin ne çirkin jargonun var ya? Susar mısın balım

Yorumla
    • klavis
      klavis
      +1 yıl

Saygıdan bahseden ama ciddi saygısız olan bu çocukla muhatap olmayın. Bırakın nefreti, iftiraları ve saygısızlığı ile yalnız kalsın.

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

@Irresistibleart Arapların kitabını okuyacağına git nutuk oku bak orada dört kadınla evlenmek yok kadına şiddet yok kadının şahitliği değersiz değil kadın bir tarla değil 6 yaşındaki kızlarla evlenmek yok kadına tezek parçası muamelesi yok erkeğin kırık ski kalkmasın diye çuval giymek yok yok da yok ama sen illaki ben köleyim diyorsan Atatürk'e karşı olman normal

@Irresistibleart belki farkında değilsin ama kurtuluş mücadelesini başlattığı ve kazandığı ülkede yaşıyorsun belki bazı şeylerden sevmeyebilirsjn eşleştirebilirsin kimse kusursuz değildir ama başarılarını görmezden gelemezsin HER TÜRK VATANDAŞI SAYGİ DUYMAK ZORUNDA saygı duymuyorsan defol git o zmaan

Hangi soru ben burada soru değil kişisel saldırı görüyorum hem bana hem fikrimi hem fotoğrafıma çıplak diyerek konudan sapan sensin @KızlarSoruyor siz burada soru görüyo musunuz ben göremiyorum da.

Bak şimdi kemal in Türkiye adına antlaşmaları ve ilkeleri halkın yararına ve lehine işlemiş olsada birtakım gürûhu hoşnut etmeyebilir istatistik ideolojilerine uyamayabilir, ki bu bilinçli düşünen bireyin kendi kararlarını alma halkına sahip olduğunu gösterir. Sen bugün herhangibi hastaneye randevu aldığında kahrolsun Atatürk sevmeyenler nidasıylamı giriyorsun ya da öğretmenine bunu sorabiliyo musun? Sorunda alaycı tutumundan tut yorumlarında saldırma girişimin tamamen cahillik, kullandığın argümanlar terimlerinin nereden geldiğini dahi bilmeden cümlende Farsça kelimeler kullanıyorsun ancak birileri sevmeyince terör yanlısı, Arap sevicisi, yobaz oluyo. Hayır sen had bilmiyosun senin dilinde cevap vereceğim

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Bir hanımefendi seni resmî kurumlara şikayet etmiş soruna yazmış yorumunu kaldırmışsın ve engellemişsin. Engelimi kaldırırsa kendisine resmî evrak atacağım diyor bilgine sevgili Ayşenur pardon @atessnurr , bildirim yapma sıkıldık

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Amentu billahi ve melaiketihi, ve kütübihi ve resulihi... allahım sana meleklerine, kitaplarına ve peygamberlerine iman ettim, inandım der bir müslüman, gayrimüslimi inkara koşmaz aynı şekilde ben hristiyan katolik inancına bağlı biriyim bir müslimi, onun ilkesini, peygamberini inkar etmiyorum teoloji bazında külliyatımız tutumumuz taban tabana zıt ancak asla şiddet diliyle ötekileştirmiyoruz. Yine ekliyorum Mustafa kemali sevmek zorunda değiller saygı ise kişinin şahsi tercihi yani söz hakkı düşmüyo. Gayrimüslim yorumuna binaen cevabımdı iyi günler Ayşenur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevmiyoruz çünkü dine karşı saygısı yok ateistin tamam ateist olabilirsin ama kimsenin dininede karışma yani

0
    15 Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Zorla kimseyi ateist yapmadı üstüne kuranı Türkçeye çevrilmeside diyaneti kurma da vb. Birçok şey yaptı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İdam edilen hocalar kapatılan kuran kursları bu arada kuran çevirmeninde bı usulü var Allah bir Tanridir yani ilahtir ama Allahi tanrı diye çevirmekte saygısızlıktır ilah tanrı demek Türkçe ezanda bile tanridan başka tanrı yoktur diyo bu nasil bı kafa

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Sen hiç tarih bilmiyorsun birader bugünkü tarikatlar nasıl zarar veriyorsa o zamankilerde zarar verdiği için kapatıldı din hocaları falan asilmadi dini kullanıp vatanın hürriyetini istemeyenler asıldı ki ilk meclis açıldığında git araştır hoca dinci hepsi var orada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Osmanlıyı cokertende Atatürk hatırlatıyım saltanat sistemi bizim ülke için daha uygun hala Erdoğanın kötü bir başkan olduğunu dusunuyorlar ama zamanında İsmet İnönüde enflasyonla oynamıştı yine iyi idare ediyor ülkeyi sonuçta bizim bilmediğimiz oyunlar dönüyor bu ülkede dolar stokçuları gibi

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Erdoğani savunan adamla tartışmam hata Osmanlıyi çökerten dediğin yerde koptum 😁😁😁 tam biz de her şeyi bilmiyoruz ama iddia etmiyoruz Osmanlı daha 150 yıl önce çökmüştü can çekişiyordu son dönem Avrupanin kölesi olmuştu yıkılmış bir harabeyi cumhuriyete çevirdi herkesin özgürce yaşadığı laik bir ülke

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Laiklik elden gideyeah sen ne diyon 😁😁😁😁

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Napalim şeriat gelsin de 6 yaşındaki kızlarla evlendirelim seni dört kadın alırsın artık kadına tezek parçası muamelesi yapan Arap dincileri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😁😁😁😁 6 yaşındaki kız ne alaka maglum Amerikan kanallarını izleyince ben

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Öyle deme dinciler çıtır seviyor bak Aişe kaç yaşında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle bişey yok abla Fox TV seni çok etkilemiş tartışmayalim bence bu kadar ben bu arada olgunlari daha çok seviyorum ve müslümanlar asla sübyancılik yapmaz onlar zahtn Süleymancilar yani tayyiple yakından uzaktan alakaları yok

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Ben senin gibi TV kanallarını kaynak olarak esas almıyorum merak etme dine göre ergenliğe giren kız evlenebilir sen ne diyorsun bir kız ortalam 9 10 yaşında adet görüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam abla sen çok biliyon fonlanmis YouTuberlari izlemeye devam et sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ABD tarafından

Yorumla
    • ateşşnurr
      ateşşnurr
      +1 yıl

Hiç YouTube izlemem okurum ben cahil kalmamak için tavsiye ederim

Yorumla
    • AgustusOctavianus
      AgustusOctavianus
      +1 yıl

Pardon Osmanlı? Çökerten? Başkentine düşman askeri ayak basmış devlet fiilen ölmüştür zaten..

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 818 cevap paylaştı.

Beyinsiz olduğu için

2
    0 Yorumla
  • Bosdurankisi
    Bosdurankisi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç bir fikirm yok

1
    0 Yorumla
  • 31PussyMagnet31
    31PussyMagnet31 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Arap devsirmesi olduklari icin.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

babası yunandır sevmez

0
    0 Yorumla
  • Halsızzz
    Halsızzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben bir sebep bulamadım

0
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ne desek boş.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Bir insan niye Atatürk'ü sevmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir insan neden Atatürk'ü sevmez? 23 cevap verildi
Bir insan Atatürk’ü neden sevmez? 7 cevap verildi
Bir İnsan Atatürk ü Neden Sevmez? 13 cevap verildi
Atatürk'ü sevmeyen insan neden sevmez? 12 cevap verildi
Atatürk neden kimse sevmiyor? 53 cevap verildi
Atatürk'ü sevmeyen neden sevmiyor? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨