4 yasında bir kizim var ve 6 aylik hamileyim bi hafta oncesi esimi uygulama uzerinden baska kizlara attigi mesajlari yakaladim. Ona neden yaptigini sordugumda bana kizdigini o yuzden yaptigini soyluyor. Ve bu platforma 3 senedir kayitli ve onune gelene guzel iltifatlarda bulunmus. Bana soylemedigi guzel cumleleri baskasina kurmus. Bahanesi de su yemek yapmamisim evi toparlamamisim onunla her zaman birlikte olmamisim. Calisan bi insanim hrgu farkli yemek yapamiyorum maalesef 4 yasinda bir kizin var oyuncaklarini daginikliligi cok normal ve her zaman bir birliktelik olmaz diye dusunuyorum. Bahaneleri yalandan ibaret kisaca. Bosanma davasi actim buyuk bir hayal kirikligi icerisindeyi hayatimda en cok guvendigim insandi. Herkesten herseyi beklerdim ama ondan bunu asla. Farkli bakis acilarina ihtiyac duydum o yuzdeb burdan paylasmak istedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar 🌸
Boşanma konusunda acele karar vermeyin.
İnsanlar ikinci kez aynı kişiyle evleniyor, tüm bunlar acele karar vermekten kaynaklı oluyor.
Kesinlikle çok haklısınız. Sonuna kadar haklısınız, kitap uygulaması üzerinden başka kadınlarla konuşması bu düşünce şeytanın aklına gelmez doğrusu.
Ben hayatımdaki erkeğin kitap uygulaması üzerinden başka kadınlarla konuştuğunu düşünmem.
Kimse düşünmez. Kitap uygulaması sitesini dahi flörtleşmek niyetiyle kullanması ne enteresan.
Belki de başlangıçta niyeti böyle değildi, sonrasında bu niyet hasıl oldu kendisinde. Biz kadınlar ne kadar da affedici düşünmekten yanayız değil mi?
Affetmek için bahaneler üretmekten yanayız.
Ürettiği bahaneler asla onu aklamaz. Siz de çalışıyorsunuz, sizde ekmeğinizin peşindesiniz, hamileyken bile çalışıyorsunuz, nasil sizden hizmet bekleyebilir?
Siz ona bir tane evlat vermişsiniz, diğer yavrunuzu da dünyaya getireceksiniz.
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Sağlıkla büyütün ⚘
Çalışan, ev ekonomisine destek olan bir insan olarak her şeye yetişememeniz çok normal.
Çalışmayan ev hanımları bile yoruluyor, siz kaldı ki hem dört yaşında bir çocuğu olan hemde iki canlı olan bir annesiniz.
Tek beden değilsiniz siz.
Onun canını taşıyorsunuz kendi canınızda.
Sıraladığı bahanelere bakın. Yorgunluk, hamilelik, ev işi, is hayatı,4 yaşındaki bebişin sorumlulukları derken tabiki hergün birliktelik olmaz, o her istediğinde olmaz.
Her iki tarafında hazır hissetmesi lazım.
Ayrıca madem her istediğinde kendisine evet denmesinin kendi hakkı olduğunu düşünüyor, o zaman sizin yükünüzü hafifletsin. Ev işlerinde size yardımcı olsun, sorumlulukları paylaşsın sizinle.
Sizi dinlendirsin.
Bunları yapıyor mu ki böyle talepler içinde oluyor kendisi?
Tabiki bahaneleri kendini haklı göstermekten ibaret.
Keşke sizi kaybetmekten korktuğunu söyleseydi, özür dileseydi, ayaklarınıza kapansaydı.
Davayı açtınız ama yine de keşke biraz daha düşünseydiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Siz de isterdiniz doğumda eşinizin yanınızda olmasını.
Şayet gelip af dilerse bence acele karar vermeyin yine de, affetme konusunda da acele etmeyin, boşanma konusunda da bence.
Serhat Yabancı'nın Evlenmeden/Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Her şey gönlünüzce olsun 🍃00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkekler calisna kadinin bir ev hanimi gibi yemek ya da temizlik yapamayacagini bilmiyorlar mi? Kendi ekonomik yukelrini azaltmak icin calisan kadinla evleniyorlar ama calisan kadin her seyi yapsin, evine baksin,çocuklara baksın, yemek yapsin evi temizlesin. Bir zahmet iki işin ucundan da kendi tutaydı. Madem yemek temizlik bunlar kendisi icin önemliydi ne diye çalışanla evleniyor. Bana da gorucu usulu gelen oluyor. Bu kafada olan erkeklerle iletisimi anında kesiyorum. Calisan kadınım benden onu bunu bekleme diyorum bazilari gecistiriyor bazilari da diger calisan her seyi yapıyor diyerek beni baski altinda birakiyor. Gercekten gunumuzde evlenilmez su hale bak. Resmen kadin oldugun icin şu dunyada yaşamak suç, nefes almak suç, yemek yapamamak suç. Ulkemizin erkekleri azicik totolarini kaldirsalarda bir ise yarasalar. Ekonomik yuku de kadina devret sen hicbir sey yapma. Sonra niye yapmiyorsun diye bahaneler uret, aldat. Hayir kızıni da mi hic dusunmuyor, bu kadar uç*ur sevdasini anlamiyorum. Sende bir babanin kizisin. Kendi kızına bunlar yapilsa aferin damat iyi iş cikarmissin, tek kadinla hayat gecmiyor kizimi iyi ki uzdun, yuvani dagittin mi diyecek? Kendi kızına yapmak istemedikleri seyi baskasinin kizina yapiyorlar. Zaten bana gorucu gelen erkeklerden de, bu tarz sorulardan dolayi da evlenmeyi biraz daha ertelemeliyim sanirim. Belki de hic evlenmemeliyim. Calis, al maasini, ye ic yat, keyfine bak, bir erkegin egosunu, boyle sorunlarini çekme diyor icimdeki ses.
00 Yorumla
Sen çok iyi bir eş çok iyi bir personel çok iyi bir ev hanımı çok iyi bir kadın ve en önemlisi çok iyi bir anne oldun. Bu durumun seninle yaptığınla yapamadığınla alakalı değil eşinin karakter yoksunluğu, bencilliği ve sadakatsizliği ile ilgili. İyi ki bugün farkına vardın belki daha geç olabilirdi. Çocuklarının sana ihtiyacı var. Biliyorsun annelik bizim ülkemizde değil sadece bi çok ülkede kültürde bu şekilde. Bir anne çocuklarına iyi gelebilir. O adam baba olabilseydi bunlar olmazdı. Çocuklarını ona karşı düşman yetiştirme ama yaş aralıklarına göre zamanla pedagojik destekle gerçeği söyle. umuyorum hayat sana ve çocuklarına sağlık mutluluk bolluk huzur getirsin 😇🧡🙌
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yetişkin, olgun, aklı başında, çoluk çocuk sahibi akıllı insanlarsınız. Bu tür ciddi konuları burdan konularak çözüm bulmam imkansız. Kocanı karşına al, enine boyuna, artıları ile eksileri ile konuş onunla. Onun senden bekledikleri, senin ondan beklediklerin, çocukları da göz önüne alarak daha sağlıklı ve mutlu bir evlilik için karşılıklı yapabilecekleriniz, yapılması gerekip te yapılamayanlar İçin yardımcı eleman almak gibi imkanları zorlayarak dahi olsa ilave tedbirler almak hibi her şey açık seçik konuşularak olaya kazan-kazan mantısı ile pozitif yaklaşıp birlikte çözüm arayın. Samimi iseniz mutlaka bir çözüm bulunur. Ama artık birbirinizden çok soğudu iseniz, tabiki yolun başında iken medeni şekilde ayrılmanız en doğrusu olur. Ben bu problemi çözebileceğinizi umuyorum. Çünkü aslında ilimizin de bir birinize ihtiyacı var. Dediğim gibi haftada bir gün eve yardımcı eleman alabilirseniz hem evi derler toparlar, hem üyü yemek işlerine de jatkı sağlar. Ama kocana zaman ayır kendine bak ona ilgi göster ve kocana sahip çık göz açtırma ona derim ben. Her erkek ilgiyi sever, özel ilgi ister, mutluluk ikinizin de hakkı. 😎🌸
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
104Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence fevri davranmışsın. Tamam sen çocuğunla evinle ilgileniyorsun onu da biraz ihmal etmişsin. Adam da sende göremediği ilgiyi başkalarında aramış. Sen ara ara evin işini erteleyebilirdin, çocuğu bir tanıdığına bırakıp biraz vakit geçirebilirdin. Vakit yaratmak ikinizin elinde. Aldatması doğru mu, asla. Ama boşanacak kadar da abartmana gerek yok. Alt tarafı bir kitap uygulamasında sohbet etmiş. Böyle bir durumda ben konuşur aramızdaki problemi halletmeye çalışırdım. İkincisinde yaparsa bu sefer geri dönüşü olmayacağını söylerdim.
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sana kızmış diye seni aldatmaya meyillimi olması gerekiyormuş?
Yani bu durumda haklı mi oluyor?
Ya Allah aşkına
Sadakat
sadakat
sadakat başka bir şey
Kadın olarak sen yapmış olsaydın sonucu ne olacaktı yakalanınca düşünebiliyormusun?
Aldatmış veya aldatmaya meyil etmiş
Hiç farkı yok
Hani hastalıkta sağlıktaydı iyisiyle kötüsüyleydi felan? Ne oldu?
Niye müsamaha gösteriyorsunuz böyle erkeklere
Ya varya
Aldatan erkekte olsa kadında olsa pisliktir net hiç bir farkı yok10 Yorumla
+1 yılÇalışan bir insansın
4 yaşında çocuğun var
6 aylık hamilesin
Eşin sen bu durumdayken bahane ettiği şeylerden biri yemek. Yemeği kadın erkek fark fark etmeksizin herkes yapabilir yani bu kadınlara has bir özellik falan değil ve zaten sen bu haldeyken yemeğin onun yapması gerektiğini düşünüyorum çünkü sen ondan çok daha fazla zorluk çekiyorsun.
Diğer bahane ettiği şey ise seninle her gün birliktelik yaşamamak. Kendisi de 6 aylık hamile olsun işi olsun çocuğa baksın bir sürü şeyle uğraşsın da hali kalıp seninle birliktelik yaşayabiliyor mu görelim.
BUNLAR TAMAMEN BAHANE.
Seni sevseydi emin ol asla ama asla kıyamazdı. Hiç abartmamışsın. Olması gerekeni yapmışsın. Yorumlarda abartmışsın diyenlere asla bakma. Gerçekten çok doğru bir karar almışsın.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Hic evlenmedim gercekten evlenince erkekler sadece koltuga uzanip herseyi sizden mi beklio ben olsam rahatsiz olurum yani duramam yemek vs ev isinde kovsa bile eline ayagina cocuk gibi dolasir yine biseler yaparim ne bilim bu kisim cok garip geldi Gelelim asil kisma cidden ayrilmak icin bahane ariyomus galiba icindeki sevgi ask bitmiski sizinle sadece cinsel aktivite zamani temasta olmak istiyo uzucu hemde 4 yasinda bi kiziniz var ve hamilesiniz bu yuzden sabah bi yorumumda simdiki evliliklerde ask yok en kucuk biseyi bahane edip birbirlerinin kalplerini cok basitce kirabiliyolar bosanmalar artiyo asik olsa cok kizdigi birsey dahi olsa askinin paspasi olur yinede kalbini kirmaz bi baskasini hayal dahi edemez diodum malesefki hakliyim
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapmışsınız. Eşini, doğmamış ve olan çocuklarını düşünmeden kendi uçkuru peşinde koşan birisi için az bile. Ne olursa olsun affetmenizi tavsiye etmem. İçinde varmış ki yapmış ve fark etmişsiniz. İleri de daha büyük sorunlar olabilirdi. Konuşmaları kayıt alsaydınız keşke, tek celsede boşanıp nafaka alırsınız.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlara mesaj atıp da yakalanan bir koca olarak olarak konuşuyorum. eşimin aynı sözlerini söylemişsin.
"buyuk bir hayal kirikligi icerisindeyi hayatimda en cok guvendigim insandi. Herkesten herseyi beklerdim ama ondan bunu asla"
evet hayalkırıklığına uğratmak kötü, evet bunun bahanesi yok. ama ben de eşimin bana yemek hazırlamasını, bana daha çok ilgi göstermesini beklerdim. sen de eksik bırakmışsın kocanı. her zaman birliktelik olmaz ama haftada 3-4 olmalı. olmayan günlerde arzuladığını belli etmelisin. arzunu göstermeliydin. yani iki tarafın da hatası var ama kocan haksız. günün sonunda haksız olan taraf o. ama hatalı olan ikiniz.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kocanızın yapmış olduğu karaktersizliği sizin üzerinize atması narsist olduğunu gösteriyor. Ne yani onun istediği şeyleri yapmadığınız zaman başka kapılara mı gidecekmiş? Bana kalsa merdane ile bir güzel hacamat edin derdim ama her ne kadar zor olacak olsa da boşanmanız sizin için daha hayırlı
20 YorumlaGerçekten iyi yapmışsın çoğu kişi sadece yazıştı boşanma abartma demişler ama kendi babamdan biliyorum iltifat ede ede başka kadınlara öyle başladı sonra bu fotoğraflar yollamaya gidiyor sonra buluşma çay içmeye sonra yatakta bitiyor erkeklerin çoğuna güven olmaz şimdiden önlemini almış oldun
14 Yorumla- +1 yıl
Annene anlattın mı bu olanları?
- +1 yıl
Anladım. Buna benzer bir olayı ben de yaşadım da anlatıp anlatmamakta çok kararsızdım ama en son anlatmamakta karar kıldım.
+1 yılzaten insanı en çok sevdiği kişi yaralar dışarıdaki insan nasıl ne kadar üzebilir ki. o da onun ayıbı olsun. bahanesi gerçekten saçma eksikliğin varsa o tamamlasın sana daha çok ilgi göstersin seninle ilgilensin başkasıyla ilgileneceğine kızıyla ilgilensin. farklı bakış açısı olamaz ki bebiş. olan oldu biten bitti bundan sonra sen ayaklarının üstünde daha çok durmalısın
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılYani tüm suçu sana yükleyip bahanelerin altına saklanacağına sende insansın gel beraber yapalım diyeceğine kaçmayı tercih ediyorsa en doğru kararı yapıp boşanmayı seçmişsin ki seni tebrik ediyorum coğu kadın buna cesaret edemez sesini çıkarmaz seni tebrik ediyorum ve hayatının en kısa sürede güzelleşmeye başlamasını diliyorum sakin korkma başaramam diye başarırsın
10 Yorumla O iltifat ettiği kadınlar her gün farklı yemek yapıyorlardı her halde kocan olacak terbiyesize? Resmen hem suçlu hem güçlü, seni suçlayarak yaptığı saygısızlığın üstünü örtmeye çalışmış. Boşanma kararın konusunda seni tebrik ederim, kendin için doğru olanı yapmalısın, kendine olan saygını korumaya devam et. Yeni hayatında başarılar.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmalısın. Aldatmanın mazereti yoktur ama öne sürdüğü mazeretlere kahkaha attım. Benim eşim olsa ve 1 tanesini söylese baba, kendini kapının önünde bulur. Çocuğum olması fark etmez. Haddini bilsin. Kadınlar kimsenin hizmetçisi de kölesi de değil.
40 Yorumla
+1 yılSen haklısın. Maalesef insanlar sosyal medya denilen çukurun içine düşmüş durumda, bana göre bu tarz şeyleri yapmayan bir tane bile çift bulamayız artık.
Eğer bu durumu reele dökmediyse sadece sanal muhabbet ile kaldıysa boşanma derim. Ama bu durumu da kabullenmediğini aynı şeyi ben yapınca kabul edebilir miydin? Tarzı yaklaşımınıda yansıt. Tekrarı olursa bunu konuşmana ragmen değişmediği çin bu sefer kesinlikle evliliğini biterecegini söyle00 YorumlaÇünkü duygularınız yaklaşmamış
Çünkü birbirinizi anlayamamışsınız😔
Birbirinizden ne bekliyor ne istiyorsunuz dikkate almamışsınız.
İkiniz psikolojik anlamda ayrılmışsınız, biriniz ki maalesef hemcinsim kolaya ya da cehalete kaçmış halt etmiş. Üzgünüm ve umarım bu halt ders olur da yuvanız yıkılmaz10 Yorumla
+1 yılİyiki de dava açmışsın sana her sinirlendiğinde başka kadınlara yazacaksa iğrençlik zaten bir de haklıymış gibi üste çıkmış, böyle insanlardan uzak olmak dileği ile. Ayrıca çocuğun var katlan, idare et diyenleri de kaale alma o çocuk mutsuz bir aile ortamında büyüdüğünde ilerde hem düzgün aile kuramaz hem de psikolojisi bozulur anne neden beni böyle ortamda büyüttün derse de cevap veremezsin en iyisini yapmışsın
00 YorumlaSaka gibi ya nasil boyle insanlari buluyorsunuz abi. Ben de istesem karima ihanet ederim ama adamlik meselesi. Umrumda bile degil dis dunya kardeşim senin kocan ayrica bunu bilip sende onunla gelecek dusunuyorsan hakediyorsun. Cocuk bahane olamaz. İleride anne banane bosansaydin da beni boyle mutsuz bir ortam da buyutmeseydin diyecek
02 Yorumla
+1 yılSoru sormak amaclı da yazmıştır şimdi. Bahaneler bitmez fakat sende konuş böyle ilerlemez bu. Işte çalıştığım için böyle olabiliyor sen de yardımcı olursan güzel olur filan de birlikte toplayalim de.
Ilişki mevzusuna girmeyeceğim empati yap çoklu bakış açısından empatiyle çözümü bulursun aslında çok da zor değil00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen bu uygulama üzerinden ne yapmış oluyorsun 😀
Ufak şeylere takılma. Kaza bela evlenmişsiniz, çocuğunuz da var. Hayatınızı kendinize zehir etmeyin. Kocanla ilgilen, ilgi iste, daha çok vakit geçirin. Gezin, eğlenin. Anı yaşayın. Bıkkınlık ve düşünmeden hareket ederek hem kendi hayatınızı hem de çocuğunuz hayatını kötü yaparsınız.01 Yorumla
+1 yılOnurlu ve gururlu bir davranış sergilemişsin fakat burada kendini düsünerek hareket etmişsin önce cocukları ve onlar üzerindeki oluşacak psikolojik durumu umarım düsünerek hareket etmişsindir , fakat sen kesinlikle ve kesinlikle haklısın yapmış bir cahillik.. Gecmiş olsun...
00 Yorumla
+1 yılÇalışan bir kadın olsan da eşini evini daha doğrusu ilişkinizi ihmal etmen evliliğe zarar verir. Bu şu demek değil tüm işleri sen yap üzerine de eşinin isteklerini yerini getir. Madem sen de çalışıyorsun ev işlerini yemeği vs birlikte yapmalısınız. Çalışmıyor olsaydın eşine hak verirdim.
00 Yorumla
+1 yılHanım abla haddim olmadan söylüyorum onunla bir aile terapistine gidin bak karnında beben var çocuk doğduğunda babası yanında olmayacak baba bile demeyi bilmeyecek kesinlikle ihaneti affetmem ama burada bir istisna bir elzemlik bir durum var kocanız olacaz angutu değil sizi ve çocuğu düşünerek söylüyorum yani hamilesiniz en ihtiyacınız olduğu bir zamanda öfkeyle kalkmayın Rabbım yardımcınız olsun vesselam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBekara karı boşamak kolay diyenler aslında tam zıttını anlatıyor. Bekara karı boşamak kolay evet, insanlar sanıyor ki aldatılınca "aa olsun ya nolcak" deyip affedebiliyorsun, boş laflar. Aynı yastığa baş koyduğun adama bi daha güvenemeyeceksin neticede. Her aksaklıkta ki bahsettiğin şeyler çok normal, her gün yemek yapamayabilirsin her gün cinsellik zaten olmaz 2 çocuk var, başkasına mı gidecek? Bahane.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bence biraz zaman ver kendine. Belli ki esin bos zamanlarda baskalariyla yazismis ama reel olarak bi aldatma yok. burada herkes bosan der, hani bekara kari bosamak kolaydir misali. Cocuklarin var, duzenin var ve belli ki aslinda pisligin biri de degil. Yanlis yapmis. Bosansan haklisin ama bi sans verebilirsin. Ama onu bi guzel korkutmalisin, seni kaybetme korkusu yasasin ki bidaha ayni seyleri aklindan bile gecirmesin. Biraz zaman sadece, daha saglikli dusunebilmek icin zaman.
01 Yorumla
+1 yıleşler çalışıyorsa ortak yaşam alanı olan evde her şeyi ortak yapmaları gerekir ne demek yemek yapmamışsın ben kızlarla konuşuyorum onlarla konuşunca yemek mi yapıyorlar hem de hamilesin fakat boşanma konusunda acele etme biraz burnunu sürt ve ipleri eline al eğer son kararın boşanmak ise iyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılÇalışan kadın ile evlenen erkek lüksüne o kadar düşkün olma hakkı yok. Evde eşine yardım etmelidir. Evi kendide toparlayabilir, temizleyebilir. Yemeklere ve sofraya yardım edebilir. Bunlar bahane ama seks konusunda red etmen hoş değil. Evde kocanın or*sbusu olacaksınki başka or*sbulara bakmasın ve gitmesin. İstediği an verebilmeliydin ki sende istemelisin zaten.
00 Yorumla
+1 yılKocan haklıda olabilir ama bunu yapmaması lazım tabiki sen ayrıca çalışan bi kadınsan yemek yapma zorunluluğun yok ortaklaşa yapmalısınız onunda yardım etmesi gerekir ama sen bakımsız isteksiz sen kocana karşı evet erkekler böyle arayışlara girer doğru değil ama yapar
02 Yorumla- +1 yıl
@KaanCarry valla kadın evinde yatağında nasıl ne yapıyolar bilmiyozki belki adam bıkmış artık bundan bilemeyiz ama yapmaması gerekir tabi orası ayrı mesele ayrıca bazı erkekler doyumsuz oluyor yani her şey olabilir
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kızacağina yardım etseymiş sana. Anneler nasıl erkek yetiştiriyorlar böyle? sonrada başkasının başına
şerefsiz otoban çocukları olarak kadınlara zara veriyorlar.
Üzüldüm kurtulursun inşallah.43 Yorumla- +1 yıl
İşte temel çelişkide bu o erkekleri bir kadın yetiştiriyor. Çünkü kendi çektiği acıyı oğlu üzerinden tatmin edip başka kadına yapmasını istiyor. Toplum olarak şizofreniz diyorum kimse anlamıyor.
- +1 yıl
Teşekkürler efendim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek taraflı anlatımlara güvenmiyorum , adamın ağzından dinlemedikçe sana hak vermem, ki kadınlara zaten güvenmem. Hatta ön yargı olacak ama , kesin sen bunları hakedecek şeyler yapmışsındır.
Yanlış anlamayın adamın yaptıkları yanlış, ama kadınlar, olayları hep kendini haklı çıkaracak şekilde anlatır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKitap uygulaması üzerinden aldatmakta gerçekten seviyesizlik üzeri bişey insan oraya onun için mi üye oluyor. Sizin adınıza üzüldüm ama çoğu erkek böyle benimkinin yapmadığı meçhul tek farkım artık telefonuna bakmıyorum. Herkes kendi kafasında yaşıyor hayatı
10 YorumlaSen eşi misin hizmetçi mi? Maaşını sihortanı da yatorsın o zaman.
Bunlar noş bahane. Ama o istediğinde vermiyorsan, o da başkalarında arar bunu. O açıdan çok anormal gelmedi bana. Ama diğerleri bahane10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna sadece şunu sor. Bende sana her kızdığım da gidip başka erkek bulsam kendime tamam dermisin diye bir sor
40 Yorumla
+1 yılAyrılmakta sonuna kadar haklısın...
Bazı şeylere yardım edebilir ve senin rahat vakte sahip olabilmen için destek olabilirdi böyle gereksiz şikayetlerde bulunmak yerine. Yaptığı şeye kılıf uydurmuş...00 YorumlaTebrik ederim, böyle bir pisliği boşayabildiğin için. İhanet eden erkeklerin klasik tavrı hâline geldi bu durumlar zaten. Özür dilemek yerine suçu kadına atmak, yaptığının arkasında duramayacak kadar sefil insanlar.
00 Yorumla
+1 yılBence bi yazisma yuzunden evliligi bitirmek mantikli degil bidaha yapmamasini soyle seni kaybetmekten korkarrsa yapmaz bidaha sonuc disarda biriyle buluşup seks yapmamis yazisma alt tarafi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynısını eşiniz yapsın başka erkeklerle konuşsa ne düşünürsünüz o yüzden saçma yorum
Soran+1 yılO öyle sòylüyor birlikte oldumu olmadimi bilmiyorum. Kilik kiyafetini degistirdi spora gitmeye basladi ic camasirina kadar degistirdi dusunun
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı bakış açısına ihtiyacın yok, yaptığın doğru hatalı değilsin onun saçma bahanelerine rağmen. Geri adım atma, çocuk vs diyerek o adamdan koca olmaz...
10 Yorumla
+1 yılSende bu sitede abazaların içinde takılıyorsun ama art niyet gütmeden konuşuyorsun. Eşin bilse belki o da sana tepki gösterecek
28 Yorumla- +1 yıl
@mina15 sen bilirsin beni ilgilendirmez
- +1 yıl
@mina15 takilamaz tabi lan evliysen esinle konus onunla arkadas ol
- +1 yıl
@mina15 sonra aldatmalar neden cogaliyor
- +1 yıl
Ya ne alaka mantıklı düşünmekten acizsiniz. Evlendik diye o zaman telefon kullanmayalım aldatma ihtimalimiz olur veya tv kullanmayalım belki televizyondan görüp hayalini kurarız. Sizin o küçük beyninizle zannettiğiniz aldatma şekli sadece fiziksel olmaz sadece sohbet etti aşkım cicim dedi diye olmuyo eğer erkek hiçbir kadınla konuşmasa bile yine de karısının yanında yastığa başını koyup hayalinden ve aklından başka kadınları geçiriyorsa o da bi aldatmadır siz anca dar kafanızla yukarda yazdığınız gibi sosyal medya kullanana namussuz gözüyle bakıp tepki gösterin herşeyin suçlusu kadınlar zaten 😂
- +1 yıl
@relodica e iyide soruyu sorana tepkimdi o benim, adama sormuş adamda ilgilenmediği için kendisiyle belki kıskandırmak amaçlı böyle bişey yapmış. Sonuçta kimseyle basmamış ya da gerçekte aldatma olmamış. Bana göre bu site o adamın girdiği siteden çok daha tehlikeli. Tahrik edici unsur sayısı fazla, konular içerikler olsun. Yanlış anlamayın adama masum demiyorum ama kadının yaptığını da sorgularlar böyle olursa.
- +1 yıl
Öncelikle geçmiş olsun.
Maalesef devir öyle bir devir ki artık insanlara güvenmek imkansız hale gelmiş durumda. Günümüz erkekleri sevgilileri olsa dahi gözleri hep dışarda ve aklı hep başka yerlerde ne yazık ki. Yerinizde olsaydım öncelikle sinirlenmeden ve sakin bir şekilde konuşmaya çalışırdım ve yalan söyleyip söylemediğine dair ipuçları yakalamaya çabalardım. Ardından ona artık güvenimin olmadığını ve ondan soğuduğumu söylerdim ve sonrasında terk ederdim.00 YorumlaHamile kadına bu yapılır mı bee ne kadar zoruna gitmiştir sana söylemedigi sözleri başka kadınlara söylediğini görmek.
Arkanda ailen varsa hiç düşünme boşan gitsin canım03 Yorumla- +1 yıl
İkitane çocuk var canım nasıl bisansin
- +1 yıl
Ama bakalım. kndi ayaklarının üzerinde durabikicekmi
+1 yılKadınların çoğu boşan demiş erkekler ise mantığını konuşturmus arkadaşım bir çocuğu var diğeri de karnında nereye boşanıyor boşanıp ne yapacak karnındakine kim bakacak büyük çocuğun psikolojisi ne olacak evli bir kadınsn bunu yanlış buluyorsun ama şu an sen de burdasın bunun altını çizelim lütfen kocanda görmek istemediğin bir şeyi kendin yapmayacaksin oturun konuşun evlilik sevgili olmaya benzemiyor elini kolunu sallaya sallaya hadi ben bosaniyorum diyemezsin kendinize gelin.
08 Yorumla- +1 yıl
Burada olabilir kocasının yaptığının aynısını yapmadıysa bu onu suçlu yapmaz. Bu platformu kullanmamalı diyorsan bu iş diğer sosyal medya platformlarına da gider. Ona bakılırsa sen de buradasın...
- +1 yıl
1. Ben evli değilim
2. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam
3. Burası sosyal medya değil
Burayı kullanması gereken çerçeve dışında kullanamayan da var kimin nasıl olduğunu bilemeyiz şahsi olarak şöyle düşünüyorum evli olsaydım eğer yardıma ihtiyacım olsaydı eşime sorardım gelip burada size yazmazdim eşimle sorunum olsaydı yine ona sorardım çünkü benim evim de olan o siz değilsiniz beni şu an engelleyecek biri yok yanlış yapabileceğim biri yok sevgilim eşim yok olsaydı emin olun nasıl davranacagimi bilirdim boşanmak kolay degil bir yuva yıkmak kolay değil eşini tanımıyoruz ayrıldıktan sonra saldırgan olabilir ve bu kadın ölebilir bilip bilmeden konuşmak mantikli değil biraz düşünmenizi tavsiye ediyorum - +1 yıl
1. İster evli ol ister olma, sen kendi düşüncene göre evliler şunları yapamaz bekarlar şunları yapabilir diye insanları bir kalıba sığdırma yetkisini nereden alıyorsun? Kadın burada erkeklere iltifat mı etti? Belki mesaj kutusu bile kapalı, kimseyle mesajlaşmıyor
2. O kadın da aynı şeyi söylüyor zaten kocasının kitap uygulamasına gitmesini değil orada kızlara iltifat etmesine kızmış
3. Burada insanlar arasında iletişim kurulabliyorsa burası sosyal medya demektir. Burası sosyal medya olmasaydı sen bu görüşü yazamazdın.
4. Eşin her şeyi bilemez. Sen burada olursun ya da olmazsın o senin kararın ama buraya gelip bir evli kadın burada diye onu suçlaman kocasının yaptığı işle bir tutman hoş olmamış
Kadına boşan demedim zaten, onun özel hayatı iyi mi olur kötü mü olur bilemem
Burada soru soran evli kadına "sen de buradasın" demene anlam veremedim sadece. Öyle bir şey yazdın ki sanki buradaki kadınların amacı sevgili edinmek - +1 yıl
Pardon ama ben de bir kadınım neden kendi cinsimi kotuleyeyim ki adamı kotuleseydim bana feminist diyecektin dediklerimde gayet haklı olduğumu düşünüyorum hâlâ aynı karardayim bu fikrini bize degilde eşine yansitsaydi emin olun net cevaplar alabilirdi siz inanıyor musunuz ki sizin benim dediigmle ilerleyecek evlilik bu abicim benden kaç yaş buyuksun belki de evlisin belki de değilsin benden daha iyi bilmen gerek öyle yazarak çizerek bir sonuca varamazsın kimse kusursuz değil kadının da hatası var adamın da benim düşündüğüm tek şey kadınin ayrildiktan sonra ki hali olur ve o çocuklar. Gerisi boş benim için
- +1 yıl
Kardeşim adamı gömsen seni neden kötüleyeyim 😃 önüne gelen kıza yürümüş bahane uyduruyor halbuki bunun bahanesi olamaz, kadının ne suçu var onu anlamadım
Kocasıyla konuşmuş zaten
Kadının hatası var mı bilmem önyargılı olmayayım fakat kadının anlattıklarına göre adam kızlara yürümüş ve saçma sapan bahane uydurmuş
Kadın kocasından boşansın demiyorum çocukların durumu ve kadının durumu zor
Zaten günümüzde boşanmak moda oldu
Aman neyse... evli - bekâr bu platformu kullanmanın sıkıntıları var - +1 yıl
Bende ondan bahsediyorum sadece kadına yürümek için boşan diyenler olmuş bu çok saygısızca sadece anlayış bekliyorum kadının da hatası olmuştur mutlaka bana her zaman sen feministsin derler ona rağmen ben burada ayrımcılık yapmadan konuşmaya calsiiyorum onların tek başına konusmasi gerek kimseye yansıtmadan
- +1 yıl
Ben antifeministim 😅
Sadece mesaj vs için bosaniyorsan sanal uygulamalardan herkeste bisey çıkar bulusma vs yoksa idare edebilirdin ama sende pek sevmiyorsun adamı o zaman kılıf yeterli
00 YorumlaArtık maalesef çoğu kişi böyle ve bence bütün erkekler aldatıyor ama sizinki artık gizlemiyor saygısı ve sevgisi bitmiş en iyisi karşılıklı oturup karar verin
00 YorumlaÇalışan bir insan olduğun için hergun yemek yapıp evin temizliğini ve çocuklardan sadece sen sorumlu değilsin zaten bunu kadınlara has bisey mis gibi algı oluşmasıni bir türlü anlamiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle şeyleri duydukça ve gördükçe o kadar üzülüyorum ki ! Nolur artık bu erkeklerin her yalanına inanmayın maalesef çok kolay ve güzel yalan söylüyorlar biraz uyanık olun çok üzüldüm sizin adınıza
00 Yorumla
+1 yılBiz bazen insanları hayatımızdan olmaması gereken yerlere koyup büyük anlamlar yüklüyoruz karşılığında ise vurdumduymaz Tavirlarla saçma sapan bahanelerin ardına sığınılmış kaçamaklar görünce aslında onun yaptığı davranıştan cok yüklenilen anlamlar ve o en tepeden yıkıla yıkıla düşen seviyesine üzülüyoruz. Senin icin hayırlısı olsun zaten calisiyor kendi ayakların üzerinde duran birisin. Bu düşünce ve tavrında kesinlikle haklısın emin ol cok doğru bir karar vermişsin
00 Yorumla
+1 yılSende bu sitede takiliyorsun eşinin haberi var mı bu durumdan onun haberi olsa ne tepki verirdi acaba
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKitap uygulamasında kızlar kadınlar var olduğunu ilk defa duydum ama şaşırdım ne yalan söyleyim şaka gibi ama gerçek başka kadınlara bakması canım
015 Yorumla- +1 yıl
Kadinlarda kitap okuyor?
- +1 yıl
Eşin kitap okuyom ayağına tanışıyorlar demekki
- +1 yıl
@simgee_yuuna kadınlar dediğin evli bekar
- +1 yıl
Sacmalik
- +1 yıl
@simgee_yuuna saçmalık olan nedir
- +1 yıl
Kitap okuyormus gibi yaparak birilerini tavlamak
- +1 yıl
Kitap uygulamasının linkini atabilirmisiniz
- +1 yıl
Benim hesabim yok
- +1 yıl
Hesabın yok derken
- +1 yıl
Kitap uygulamasinda yok
- +1 yıl
Telinde yok mu kitap uygulaması resmi amlemi
- +1 yıl
Yokk ben kullanmiyorum
- +1 yıl
tamam kullanmıyosun ama bari adına ver kitap mı yoksa yanında başka bişey var mı
- +1 yıl
Kitap uygulaması watpatt mı oluyor
- +1 yıl
Soruyu soran hanfendi watpatt
+1 yılsadece uygulamadan yazıştı dipe yuvanı yıkma sonuçta bir ilişki yaşamamış
hepimiz konuluyoruz aldatmak değil bu sonuçta05 Yorumla- +1 yıl
Cinsel iliskiye girmedi diye aldatmak olmuyor mu?
- +1 yıl
sende buradan yazışabilirsin bu aldatmak mı, eşimde beni yakaladı ama boşanmadık
- +1 yıl
@serdarcihan5 Cahil gibi yorumlar yapma. Kadınlar ile düzgün şeyler konuşmamış ki ayrılmak istiyor. Zaten sıradan şeyler konussaydı bunu buraya yazma gereği duymazdı. Ayrıca kocası saçma sapan sebepler yüzünden eşinden ayrılacak bir tip. Ondan hayır gelmez.
- +1 yıl
olabilir sanal sonuçta
Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Erkekler bazen böyle yapar sakin kal.. sanal ortamlsra sen de giriyorsun.. masum degiliz hıç birimiz.. ihmal etme.. kocanı dişiliğini kullan..
00 Yorumla
+1 yılKendin için en doğru olanını yapmışsın. Evet belki çocuklar bu duruma üzülebilir ama buna aşılacaklarını düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılkimse kusura bakmasın ama bu erkekler gerçekten garip. kitaplar için yapılmış bir uygulamayı kadınlarla flört etmek için kullanmak gerçekten saçmalık.
01 Yorumla- +1 yıl
Bazi erkekler garip*
+1 yılEn güzelini yapmışsın.Çocuk olması kötü ama böyle bir adamla ömür geçmez hele ki bunu görüp yaşadıktan sonra.
00 Yorumla
+1 yılkısacası kocan yatakta mutlu değil ve sen bunu normal görüyorsun.
Evet her gün olmaz ama haftada 2 belki iki gece kocanı mutlu etsen hiç bir şey yapmaz emin ol53 Yorumla- +1 yıl
@devushka_
Ben onun duymak istediğini yazdım
Cocuklara yazık oldu ama ömründen ömür kazandın.. daha kötü şeyler yasayacaktın huylu huyundan vazgecmez ve daha da arsızlaşacaktı.
00 Yorumla
+1 yılhayatı boyunca seni seveceğini m isandın?
senden ayrılmaz
ama tek eşli olmasını beklemek bir erkekten?00 Yorumla
+1 yılEe kimseye güvenmicen
Boşanman iyi olur çünkü belli ki gözü dışarıda biri. Bahane her zaman yaratır.00 YorumlaSevmeyen veya değer vermeyen bir insanın göstergesi bu. Maalesef böyle daha devamı gelir siz tavır koyup uzaklaşmazsanz. Ayrılın derim.
00 Yorumla
+1 yılAbla çok sağol valla orada güzel kızlar varmış ben bilmiyordum indirdim şimdi sayende çok teşekkür ederim
00 YorumlaNeden hemen boşanma davasını açıyorsun karşına alım adam akılı konuşsan olmaz mı en azından çocuklarını düşün
03 Yorumla- +1 yıl
bunun tam olarak neyini adamakıllı konuşsun?
- +1 yıl
emin ol çocuklar için katlanınca her şey daha beter oluyor
+1 yılÇok kültürlü kocam var kitap uygulamasından çıkmıyor😂
10 Yorumla
+1 yılKarısı mısın hizmetçisi misin ya bu nasıl tavır şöyle adamlar yüzünden soğuduk
10 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam kitap uygulaması üzerinden başka kadınlarla konuşuyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler