Kocam başka kadinlar ile konuşuyor?

Kızlar merhaba, kocam aşırı derecede okey düşkünü birisi başta yalnızca erkekler ile masaya oturup oynuyordu sonra bağımlı hale geldi ve sürekli telefon elinde okey oynuyor sabaha kadar bir keresinde sesli bir kadınla konuşup gulusmelerine denk geldim tavır yaptım kızıp bağırdı beni azarladı gecenin 4nde yatağa girip tek başıma uyudum umrunda olmadı ve şu an 3 4 kadin eklemiş ve düzenli olarakta konuşuyor çok zoruma gidiyor bu durum birkere msjlari yakaladım kadın takıntılı uzak dursun diye cevap verdim diye saçmaladı ama kadınla gayet samimi konuşmuş kendi fotosunu atmış kızımın fotosunu atmış ve kadin 45 yaşında neredeyse kocam 29 Yasin da ve geçen gün de yakaladım msjlari evli bir kadınla konuşuyor yine okeyden tanıştığı ve kadına keşke bekar olsaydık seni kacirmazdim yazmış gordum yine kavga çıktı ama asla umursamadı bundan sonra asla telefonu mu eline almayacaksın dedi sil o kadınları diyorum bana zararj yok iyi insanlar ortilerim silemem diyor nolur bana bor yol gösterin bitane kızım var ona kıyamıyorum beni tehdit ediyor kızımı alamazsın sana dunyayi dar ederim diye kızlar cok zoruma gidiyor sanki sadece kızımız için bana katlanıyor gibi ve asla benden korkup çekinmiyor bu kaçın ki oldu yakalayali

Güncellemeler
1 yıl
Kocam diğer kadınların ilgisine bayılıyor ve onlar ile konuşurken hep bir mağrur tavırlar sergiliyor sonra da benim kadınların ilgisini çekiyorum diyor boşanmak istemiyorum çünkü kızım babasına aşık bir çocuk ve babası da kızımızı aşık çok belli kocalık için diyemem ama babalıgi mükemmel kızım mağdur olsun istemiyorum ama bir yol gosterin kocamı bu takıntıdan nasıl vazgecirebilirim birkez çıkıp gidicem dedi sen git kızım kalsın diyor bana senin gözün kapıda sana güven olmaz çıkıp gidersin diyor
Güncellemeler
1 yıl
Hep ben suçluyum herseyde buna dayanamıyorum artık sinirlerim kaldırmıyor kocam el iyisi ev kötüsü bir adam kızına değil yalnızca bana çok çapkın yolda benim yanımda bile kadınlara laf atıyor sessiz sessiz ben esmerim sürekli bana ben sarışın seviyorum diyor çok soğudum yalnızca yatak odasin da bana dokunuyor gün icind3 asla temas ilgi yok keşfetti arama geçmişi hep açık saçık kadınlarla dolu
Kocam başka kadinlar ile konuşuyor?