Kocam başka kadınlarla konuşuyor?

Eşim beni aldatmıştı ben çocuğumuz için affetmek durumunda kaldım. Tabi ara da tartışmalar kavgalar vs oldu sanki ben onu aldatmışım gibi tavırlar Hergün içip eve sabaha karşı gelmeler vs vs en sonun da boşanalım dedi kızım küçük ayrılırsak geçim sağlayamam çok zor gururumu kendimi ayaklar altına aldım dünyanın dilini döktüm. Zor bela vazgeçirdim o beni aldattığın da ben sesimi bile yükseltmemiştim oysa dava açmıştım beni vazgeçirmişti. Boşanmaktan vazgeçirmeye çalışan ben oldum bana çok kaba davrandı hemen başka kadınları ekledi sosyal medya da hemen numaralaştı wp, Instagram, face dört bir elden saldırdı bunu genel de her kavga da her ayrılmaya karar verdiğin de yapıyor boşanmaktan vazgeçirdim ancak gizliden telefonunu kurcaladım silinen numaralarında dört beş kız vardı içlerinden bitanesinde elifim diye kayıt etmişti ancak ne telefondan ne whatsapptan engel atmamış kimseye İnstagram ve face den sildi eklediklerini ve rehberi sildi hesapları da bende böyle hemen başka kadınlara giden konuşan yatan rehberine bile sahiplenici bir şekil de isim yazan kaba kötü davranan bir adam beni sevmiyordur değil mi bana nefretim sevgimden daha büyük demişti onu ikna etmeye çalışırken şu bakışın bile yumuşatmıyor beni demişti. Ben de öyle çok güvensizlik yarattı ki biraz kontrolcü olmak zorunda kaldım benden şikayeti dırdır etmemmiş
Kocam başka kadınlarla konuşuyor?