AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Allah böyle kocalarin belasini versin hic birseyi haketmiyor o... clarii
Hic sasmaz tc kizinin her zaman yanlis secimlerinden oluyor bunlar ne diyim beter olun
Davayı açarak en iyisini yapmışsın. Özrü kabahatinden büyük adamın…
haklısın valla boşa gitsin kitap uygulamasındaki kızlar bakar ona 😂
aldatmanın bahanesi mi olur niye soruyorsun bide :d
Herşeye aldanmamak gerek. Davayı açarak iyi yapmışsınız
Sadece bi anlik şehvet ile yapmistir belki Yani sanal ortam neticede
Böyle cesur ve kararlı kadınları seviyorum. Doğru yoldasınız Allah yolunuzu açık etsin.
Hadi ya 🤔 uygulamanin adini soyler misiniz kocanıza göz kulak olalım @alisamed
Tabi efendim
Boşarsan nafaka yağmuruna tutacağını söyle bir daha yapmaz. İnan bana çok işe yarıyor. :D
Hamilesin ve küçük bir çocuğun var. Bi daha düşün. Pşreye kızıp yorgan yakma
Yeni aldatılmıyorsun Demek ki evvelden beri aldatıyor seni seni anlayacak biri değil o
arayış içine girmiş senin ki sende bulamadığını dışarıda aramış
Başka kadın lafzı kocan kelimesi ile aynı cümlede geçtiği anda bile boşanman lazım
Biz böyle eş ararken milletin amacına bak. Senin gibiside bize denk gelmez
sizin adınıza üzüldüm umarım daha güzel bi sayfa açarsınız
Kimse ona sen gibi bakmaz boş ver anasının yanına yallah
Aynen doğru olanı yapımıssin iflah olmaz asla ve asla
Ablam sanki eşiniz ihtiyaçlarına sizden karşılık bulamamış ama yinede böyle yapmaması gerekirdi
vay anasını lan adama bak adsasd kitap uygulaması ha sadasdsa
muhtemelen cinsel olarak eksik ve tamamlanmamış hissediyordur kendisini..
Kişiliksiz herif
Ayrılma kararınızla gurur duydum
Kulturlu adamin aldatmasi yakalanincada inkar edisi bile bi farkli oluyor beeee
Bu Hanzo mu kültürlü
@Gökkuşağımkayboldu0 yahu ironi yaptim kitap uygulamasindan bulmasindan ve yakalaninca kizlarla kulturel etkinlik yapiom ayagi yapmasina
Sende hemen ciddiye al ya 😂
Vay arkadaş çok üzüldüm. Ama o çocuklar için daha çok üzüldüm
Kitap siparişi veriliyor diye biliyordum ben siteyi 🤔 bu dünya için çok temizim sanırım 😂
Tatlım aldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardır.
Yo, gerçekten seven yabancı erkekler aldatmıyor. Bizim erkekler kızların haysiyetini hiçe saydıkları için vicdanları rahat bir şekilde edepsizlik edebiliyorlar.
@imnotsure seven yabancı erkek tezini de ilkkez duyuyorum
@Gök-Oğlu Yurt dışında yaşıyorum da, burada aldatmayan çok erkek var. Türk erkeklerinden asla aldatmam diyeni hiç duymadım, varsa da istisnadır. Yetiştiriliş şekliyle alakalı... Burada erkekler kadınlara saygı duymaları gerektiği düşüncesiyle yetişiyor, Türkiye'de ise sen çok canlar yakacaksın paşa oğlum, göster amcanlara şeyini diye.
@imnotsure ait olduğunu hissettiğin yerde yaşamaya devam et.
Yabancılar aldatmıyor olabilir, bu onların çok düzgün ve ahlaklı olduğu anlamına gelmez. Yaşadıkları seks çeşidi ve sayısı ortalama 10 Türk insanı kadardır. Zaten bir şehir efsanesi der ki, yabancılarda erkekler aldatmaz kadınlar aldatır çünkü doymuyorlar.
@Gök-Oğlu
Aldatanların ise ahlaksız olduğu kesin... Yalnız ben buradaki adamları her manada ahlaklı buluyorum. Dolandırma, yalan, işgüzarlık, köylü kurnazlığı tarzı şeyler sık yaşanan şeyler değil.
Yabancı erkekler genelde aldatmaz ama karıları aldatırsa da boşuyorlar. Efendiler ama keriz değiller.
Adam kültür yüklemesi yapıyor, kültürlü olmak da mı suç 😂
Okurken ben utandim boşan kardeşim öyle küstahlık mi olur yazik 3 sene dir uyeligi var hiç mi farketmedin baştan uyarsaydin ben giderim diye en azindan cocuk vs yapmazdin nebilim yinede hayirlisi olsun.
Böyle bir adamla evlenirken aklın neredeydi acaba. Kendi yanlış tercihlerinin bedelini ödüyorsun. Allah'm daha da beter etsin inşallah
Yapılacak herşeyi yapmışsın. Gerisi allahın takdiri. Ama tebrik ederim. Çoğu insan cesaret edemez.
Instagram'da kerem önder hoca diye bir hoca var mesengerden sesli mesaj yoluyla anlatırsanız size napmanız gerektiğini söyler.
Erkekler yaparlar maalesef yazışmalar fiiliyata dokulmediyse ortulebilirdi. Ama yaptığı savunma da hatalı yine de özür dilediyse yapmacagina söz verdiyse affedilebilur. Öyle savunma yapmak yerine keşke susmayı tercih etseydi.
ne s3lakça bahaneler... nasıl bir yokluktaysa kitap değerlendirilen bir platformdan yürümüş. umarım sana yaşattığını çok acı bir şekilde yaşar
Tabiki hiç biri bahane olamaz eline fiziksel bir fırsat geçse onuda yapacaktı demek ki, gerçekten erkeklerden soğudum yaa hepsi mi böylee
Böyle kişiliksiz adamlar yüzünden biz evde kaldık canınız cehenneme
Ayn brom
Boşa gitsin, tazminat davası da aç nafaka da alırsın
siz susarsanız tepki göstermeseniz devam edecek..
sizsiz bırakın..
Böyle bir bahane olamaz hatta her ne kadar fiziki bir aldatma gibi görünse de duygusalda olsa aldatma aldatmadir Allah yardımcın olsun
Kiyamam😔 çok üzüldüm erkeklerin bahaneleri hep ayni oeki bosanmayalim diyor mu?
Aldatan her yerden aldatıyor sevmeyen sevmiyor işte
Şu hayatta kimseye güvenme. Bunu en acı şekilde bende öğrendim
En çok ta bize esirgediği ilgiyi lafları başkasına söylüyor ya nefret ediyorum ondan.
Ben hayatta en güvenmem gereken insanın ihanetine uğradım oda annemdi yani el herseyi yapar unutmayın sabredin
En iyisini yapmışsın. Çok güçlü bir insansın srnin adına sevindim pişmanım derse de sakın affetme ilk hatalar her zaman önemlidir, affedersen gene yapar.
1000 kitapta benim de üyeliğim var beş yıl oldu. Bugüne kadar bir kişiye bile mesaj yazmadım.
Canını sıkma canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Açıklamaları çok tatmin edici olmuş. Çocuk, ev, iş, koca kaç parçaya bolunecektin acaba. Akli gidince bir insanın ağzında kuş tut yaranamazsın
Sen adamla yatmaz yemek yapmazsan adam sogur ve uzaklaşır
öyle adam defolup gitsin... insanlık hali, insanın bir günü diğeriyle aynı değil. an gelir motivasyonun tamdır en güzel yemekleri yaparsın, an gelir tadın yoktur pizza söylersin. Türk erkekleri çok şımarık. Kendilerini paşa zannediyorlar. Kızları insan olarak değil, onun tüm hizmetini kusursuz yapmaya programlanmış bir obje olarak görüyorlar... Aklı olan halden anlayan yabancı erkekle evlenir.
@imnotsure yıllardır yapmıyor belli 1 2 sefer le olacak is değil calismasi sebebiyle yapamıyor use söyleyecek kocasina maddi durumu iyi ise gerekirse calismayacak
@imnotsure yabanci erkek demissin yababci erkek aleni olaeak eve baska kadini getiriyor ya da aleni söylüyor
Ben yurt dışında yaşıyorum. Bu dediğin komik şehir efsanesi... Yabancılara itelediğiniz her türlü ahlaksızlığın alası orada bolca yaşanıyor. Azıcık Müge Anlı izle.
@imnotsure muge anli falan izlemem hepsi cahil egitimsizler ordusunun yaşantısı
Yurtdisina gelince de sayisiz karşılaştığım olay var antalya da bodrunda otellerde evli adam karısını baska erkege sunuyor kendisi baska kadina giditor ayrica daha neler neler var
@imnotsure yurtdışında ki erkeklwr karısı bakimsiz oldugu an ilgisiz oldufu an geceyi baska evde sabah ediyor
Yurt dışında kadınların eli maşalı. Kadın böyle bir şeye onay vermiyorsa o adamı bir saniye barındırmaz.
Kitap üzerinden zamparalık yapmış ama mazereti uyduramamış zaten aldatmanın mazereti olamaz da bence boşanma ortada kalırsan dostun olmaz
Doğru olanı yapmışsın. Kararının arkasında durmalısın.
Sen de bu uygulama ile başka kadınlarla konuş kocacım bak kadınlarla konuşuyorum sen neden erkeklerle konuşmuyorsun de jeton tık...
Esin hatali olabilir ama hic beklemezdim dedigine gore ben hatalar karsiliklidir durumu oldugunu dusunuyorum
yapacak bir şey yok erkek işte. ya kabul etmezsin kavga dövüş uzak tutmaya çalışma ama o da nereye kadar. bilmiyorum çok kötü bir durum
sende burdan konuşarak neden böyle bir şey yaptığını anlayabilirsin kocanın, hem belkide bu sana iyi gelir
Doğru olanı yaptığınızı düşünüyorum. Umarım hayatınızın geri kalanında güzellikler, huzur ve sadakat sizi bulur.
Yanlış kişi açık yanlış zaman ne diyelim insallah dürüst olmak farklı yalan söyleyip sözle aldatmak farklı
Eşiniz aranıza mesafe koyan sizsiniz gibime geldi biraz ama oda başkasında arayacağını sizinle konusabilridi yapılan eksiklikleri benim yaptığım gibi
Kitap uygulaması derken hangi uygulama? Bence adam akıllı konuş sonuçlarına katlanırsın de
1000 kitaptır
Merak ettiğim için soruyorum. Kitap hakkında konuşmamışlar mı? Sonuç ne oldu.
Bosanmak kolay bence ama neler soyledigi ve neden yaptigi onemli mesela neler yazmis kizlara
Eşine etmediği iltifatları başka kadınlara etmiş işte daha ne olsun kısacası evindekinin kıymetini bilmemiş arayış ya bence kadın ya da erkek farketmez herkes nefsine sahip çıkmalı elindekinin kıymetini bilmiyorlar bazı insanlar kaybedince de ah ben ne yaptım çünkü artık elinde biz insanlar öyleyiz işte nankörüz elimizdekinin kıymetini bilmeyiz kaybedince aklımız başımıza geliyor ama iş işten geçmiş oluyor
Evet ama insan bazı konuşmalardan etkileniyor hemen olayın ne olduğunu öğrenip ona göre yorum yapmamız daha iyi bence Üstelik bir yuvayı yıkmak çok kolay toplamak zor direk boşan demek olmaz
O tabikide haklısınız bu devirde yuva kurmak zor
Yaptigi tabiki yanlis ben afffetsin demiyorum ama sizinde dediginiz gibi yuva kurmak zor siz olsaniz napardiniz peki
Boşan bence çalışiyomussun bide kendi ayaklarınin üzerinde durabilirsin
İnsanların çoğu geneli böyle maalesef tek eşli değiliz birine Bağlı değiliz