İlk defa aileden uzak şehir dışında okumaya gitti ve hatalar yapmış dinlemiyor beni ve kendini iyice yıpratıyor nasıl yardım edebilirim yardım eder misiniz konu hakkında?
Güncellemeler
+1 yıl
Acil yardim edecek akıl danışacak kimse yok mu? Burada?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın durumu kötü acil yardım bekliyoruz
İlk defa aileden uzak kalan kız kardeşim yanlış içine düşmüş ve baya bir dertli bu konuda nasıl olmalıyım veya olmalıyız?
Öyle haklısın benim yanında olmam gerekli ama bir hem cinsi olarak kadın olarak onu en iyi de sen anlarsın yani benim yapacağım şeyde kısıtlı ona karşı elimden gelenler sınırlı maalesef
İşte başka bir şehire okumaya gitti iki defa aileden uzak kalınca bir erkek kandırmış işte bu şekilde olmuş ne olduğunu anladın umarım bu yüzden de kendini çok yıpratıyor
Ailem kızar uniden alırlar belki döverler bile bu yüzden ne yapacağımızı bilemiyoruz ben yanına gittim bir kaç gündür daha iyi ama benden de utanıyor boyke olduğu için çok pişman
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İlk defa aileden uzak kalan kız kardeşim yanlış içine düşmüş ve baya bir dertli bu konuda nasıl olmalıyım veya olmalıyız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kadar koruma yahu savaşami gitti sanki salın kızı kendi ayaklarinin üzerin de dursun kasmayın bu kadar
Öyle ama kendisi diyor pişman olmuş sahip çıkmak lazım
Zorladım kendisini
Yanında olduğunu hissettir
Öyleyim ama ailem duyacak eninde sonunda ve kötü olacak diye korkuyor
Yardım edebilir misin bu konuda ona
Bu kadar mı yardımın
Ben daha fazla ne yapabilirim ki ;D kardesi olan sensin sizin yanininda olmanız gerekli
Öyle haklısın benim yanında olmam gerekli ama bir hem cinsi olarak kadın olarak onu en iyi de sen anlarsın yani benim yapacağım şeyde kısıtlı ona karşı elimden gelenler sınırlı maalesef
Ne yapmış ki?
Genel olarak detayda başlıkta yazıyor
İşte başka bir şehire okumaya gitti iki defa aileden uzak kalınca bir erkek kandırmış işte bu şekilde olmuş ne olduğunu anladın umarım bu yüzden de kendini çok yıpratıyor
Eee sordun bir daha cevap vermedin
Eeee bu kadar mı hem soru soruyorsun hem cevap yok
Ne tür hatalar yaptı.
İşte uniye gönderdik orada kandırmışlar kızı vs şu an baya bir kötü ailem duymasın diye gizliyorum
Ailen yaptığı hataya kızacak ebeveynler değilse durumu düzgün bır şekilde anlatmalisin tabi öncesinde onunla konuşup sorunu çözmeye çalış
Ailem kızar uniden alırlar belki döverler bile bu yüzden ne yapacağımızı bilemiyoruz ben yanına gittim bir kaç gündür daha iyi ama benden de utanıyor boyke olduğu için çok pişman
Bu konuda akıl verebilir misin ben erkek olduğum için o beni anlamıyor belki sizi daha iyi anlar bir kadının demesini vs
Eee cevap bekliyorum
ne yapmis