Ablamın eşi ve sorunlar? Gerçekten ne yapsam bilemedim çok sinirliyim?

Ablam iki sene önce evlendi. eşinin ailesi ablmı istemedi evlenirkende destek olmadılar ailem elinden geleni yaptı düğününüde evlerineide kurduk. neyse şu an ablamın 7 aylık bir bebeği var yeğenim. enişte demiyorum çünkü çok sinirliyim. bu adam tam bir sefacı. işi iyiydi işten çıkarılmış. tamam herkesin başına gelebilir. ama adam iş aramıyor oturuyor bütün gün evde. benim babam emekli annem borçlardan dolayı çalışıyor ve işi çok ağır kadının kaç yaşında işe girdi. babam çalışıyrodu da çıkarıldı emekli olmasına rağmen şu an yaşından dolayı ilş bulamıyor. bende çalışıyordum işten çıkarıldım ve borçlardan dolayı biraz sıkıntıdayız. bu adam iş araömıyor 6 aydır oturuyor. ya annem ya babam ya da kendi ailesi para veriyor. ev kiralarını bile yeri geliyor babam ödüyor. geçenlerdede tatile gitmişler. annem düzenli harçlık veriyor. arkadaşlar ciden ablamında yeğeniöinde yediği içtiğinde gözüm yok. ama biz zaten geçim sıkıntısı çekiyoruz annem sabahın 8 indne akşamın onuna kadar çalışıyo ben daha bir iş bulamadım. biz böle sıkıntıdayken bu adamın annemden babamdan para isteyip çalışmamasına çok sinir oluyorum.çabalamıyor anneme diyorum ki anne bu erkek çalışmalı gerekirse şöförlük yapsın limon satsın ama ailesine baksın. annemde napıyım kızım var diyo vermiyimde napıyım. adam bide tatile gidiyor annesinden para alıp jkeyfi iyi tabi iş beğenmiyor.çok sinirleniyorum bide ablamı şikayet ediyor. ya sen ablama ne verdin ki ne yaptında ablamdan ne bekliyosun. ablamda çocuk olduğu için şimdilik bir işe giremiyor. ben napıyım bu konuda. ablamda biliyorda çocuk var diye sanırım ses çıkarmıyor ne yapmalıyım?
Ablamın eşi ve sorunlar? Gerçekten ne yapsam bilemedim çok sinirliyim?