Evin tam önüne kuruluyorlar hadi yiyorsa selam verme yaşlı teyzenin gözlerini resmen üzerimde hissediyorum.
Bir de lafa tutuyor ayyy🙄🙄🙄😀
Bir de lafa tutuyor ayyy🙄🙄🙄😀
Her tanıdığıma, (hepsine sözlü olmasa da), en azından bir baş hareketiyle selam veririm. Çünkü bana da, en azından o kadarı yapılmasa, bozulurum. Ve prensip olarak bana yapılmasını istemeyeceğim bir şeyi başkasına da yapmamaya çalışıyorum.
Ancak bahsettiğiniz senaryoda, her gün aynı duruma yakalanmak da can sıkıcı. İnsan her zaman sohbet havasında olmayabilir. Çok kısa bir selam ve hızlı bir transit geçişle atlatmak lazım. 😅
yolda her gördüğüme elbette selam vermem 😀 ama bir kere bak aklıma geldi evden çıktım yürüyorum bi ara sokağa girdim telefonum çaldı dikildim durup telefonla konuşuyorum yanıma bi çocuk yaklaştı iyi akşamlar hanımefendi diyip gitti olayın sıcaklığı ile telefonda ki konuşmaya daldım size de iyi akşamlar dedim telefonda konuştuğum kime iyi akşamlar dedin şimdi dedi tanımıyorum dedim kavga ettik 😀
neyse soruya cevabım ise karşı komşum annemin kuzeni ayol evden çıkıyorum bahçe kapısından çıkıyorum onla karşılaşıyorum hemen nereye gidiyorsun? 😂 sanane kadın! 😀😂😂
Hahha😀😛
#SelamGençlik 🍀🍀
Daha yöresel şehirlerde oluyordur kesin. Allah bilir eğlenceli bile oluyordur. Şöyle bir sevimli teyzeler bana da hep bir ağızdan ne zaman evleneceğimi sorsalar da bi'köşeye sıkışsam 😅😅
#TubaSueda 🍀🍀
Yıllardır aynı bölge de olduğum için. El sürekli kalbime eyvallah şeklinde gidiyor. Gören selam veriyor, almasak olmaz. Final de kolum ağrıyor 😄
Cevap
23Cevap
Hayır yapmıyorum.
Tanıdıklarımı geçtim tanımadıklarıma bile selam veriyorum fjfkfk.
Geçen pazar sabahın 6'sında bir teyzeye günaydın teyzeeeğğğ dedim günaydın kızım sen kimin kızıydın bilemedim diyo, teyze ben öyle deliyim herkese selam veririm dedim djdkfg.
Belediye başkanı gıbı selamlaya selamlaya eve gecıyorum. 10 dakıkalık yürüme mesafesi 30 dakıkaya çıkıyor 😂
Ahaha aynı ya, ama ben bazen görmezlikten geliyorum valla😃
aynen veririm selam vermeden geçmem 😉 yaşlılarımız baş tacıdır
Her tanıdığıma vermem ben, konuştuğum ya da ailemin konuştuğu falan olur bazıları onlara veririm.
Selam verilmelidir sohbete girmeye gerek yok samimi olmaya gerek yok ver selamı sonra devamke
görmemiş gibi yaparım hiç gerek yok mecburi muhabbete
Merhaba der geçerim öyle uzuun konuşmaları yolda sevmiyorum ya
Veririm elbette. Yoksa ayıp olur, olması gereken o.
Yolumu değiştiririm değştiremiyorsam gülümserim yalandan ahahsf
Soru 1: Anangiller napiyo
Soru 2: Nerde çalışıyosun
Soru 3: Ne zaman evleniyosun :D
Ayyy hiç sevmem. Önceden görmezden gelirdim. Beni ispiyonlayınca artık selam veriyorum çok görünüyorsam karşıdan...
Bizim apartmanda bir komşu var, her geliş gidişte tuhaf bir şekilde ona denk geliyorum. Üstelik konuşmayı kısa kestiğimde de trip yiyorum 🤣🤣
Vermeden geçmek pek mümkün olmuyor Bu sebepten bazen selam verip acil eve çıkmam gerekiyir dediğim çok olmuştur
Bazen göz göze
Bazen söz söze geliyorum
Bazen de kaldırım değiştiriyorum
Görürsem kimiyle konuşuyorum kimine sadece kafa selamı veriyorum.
Selam veririm ayıp olur görmezden gelirsem😀
Ben görmemiş gibi davranıyor olabilirim bazen 🙄
Köyde öyle de İstanbul da öyle değil
Hayır bazen bana verirler
vermem samimiyetime bagli
Görmemiş gibi yapıyorum ne selamı
Yani görürsem selam veriri.
Selam verip geçiyorum
Kimseye vermiyorum çünkü dikkat etmiyorum pek
Hiç vermem onlar verir
Hayır, burada o kadar samimiyet kurmadım kimseyle.
Tanıdıksa yolumu değiştiririm genelde 😂
Veriyorum valla. Çok lafa girmiyorum ama.. :D
Moduma göre değişir, bazen direkt görüldü atar geçerim bazense veririm
Samimiyete bağlı bu..
Hayır asla selam vermem her tanıdığım insana
hayir vermem
Evet veririm. Özellikle yüz yüze gelmişsek
Genelde evet
evet. severim de
Selam veririm🤗
Vermem sanırım.
Mecbur