Arkadaşlar ben Mayıs 2019'da geçirmiş olduğum kaza neticesinde yaşadığım bazı olaylardan kaynaklı beni ve durumumu anlayacak olan yok mu? Normalde de buraya hiç güvenim vesaire yok aslında ama buradan tanıştığım benim Gazi olduğumun bilincinde olan ve yaşadığım beyin hasarı neticesinde arada sırada olan unutkanlıklarımı falan hoş karşılayan benim öz ablam yokken onu öz ablam yerine koyduğum bir ablam var ve sadece onu da buradan tanıdığım için buraya olan ümidimi henüz kaybetmedim Fakat burada özelden konuştuğum bazı kişiler bir şey söylediğini ve ne çabuk unuttuğumu söylüyor Ben kaza geçirmiş olmasam bile normalde de bu durumu yaşayan yok mu? Ayrıca beni anlamamak için bu nillet neden zor olan anlamamayı seçiyor?
Arkadaşlar bir kaza ve devamında bazı problemler yaşadığımdan dolayı beni kimse anlamıyor mu?
Kardeş neden buna sitem ediyorsun ki? İnsanları neden bu kadar skine takıyorsun diye sorsam daha doğru aslında, kendini açıklamak gibi bir zorunluluğun mu var? Silktir et gitsin mk.
Oncelikle gecmis olsun kardesim Allah sifalar versin. Genel olarak insanlar toplumsalliktan uzaklasarak bireysellige yoneldigi icin empati duygusunu da kaybetmis durumda dolayisiyla buna bagli olarak pek cok problem de beraberinde geliyor guven saygi sevgi hosgoru vs. gibi kavramlar gunumuzde minimal duzeyde seyretmekte ne yazik ki insanliktan cikiyoruz zaman gectikce duygularimiz kaybolmus gibi sanki bize dokunmayan yilan bin yasasin kafasina donduk artik banane aman diyoruz cogu seyde meslegin kutsal kardesim ne olursa olsun yarin bur gun bizim basimiza gelmeyeceginin garantisi var mi yok birbirimize olan insani duygularimizi tekrar kazanmamiz icin basimiza bir sey gelmesi mi gerekiyor tabiki de hayir ama iyi insanlarin sayisi gunumuzde azaldigi ve buna artik alistigimiz icin kimseye on yargisiz yaklasamaz olduk oyle ki iyi bir davranista bulundugumuz halde bile insanlar sasirir oldu acaba gercekten iyi niyetle mi bu davranisi yapti diyoruz sanki biz her zaman kusursuzmusuz gibi insanliktan hala umudum var diye sosyal medyada paylasir oldu millet ne diyelim ki daha ne soylenebilir baska yani lutfen sizi inciten kiran insanlardan uzak durun kalbinize iyiligi asilayin kotuluge yonelmeyin yoneldikce kalp kararir ve geri donemez eski haline insanlarin hepsi kotu olsa da iyilikten guzellikten vazgecmeyin insanca yasamak aslinda cok basit herkes bilincinde ama kimse yanasmamayi tercih ediyor cesur olun kendinizden emin olun cunku Halik hepsini goruyor ve biliyor
Teşekkür ederim kardeşim daha yeni okuyabilirim yorumunu tebrik ediyorum çok güzel tespitler yapmış ve çok güzel de aciklamissin işte sizin gibi çok değerli insanların da burada olduğunu bildiğim için buradan kopamıyorum o sonradan cikmalar ve insanlığın temel duygularını (anlayış, hoşgörü, sadakat, yardım etme vs.) bilmeyen insanları sallamıyorum
Ben tesekkur ederim kardesim her yerde iyi ve kotu insanlar var bu zamanda kotuler daha agir basiyor tabi ama imtihan bu ya zaten iyilerin kotuye yonelmemesi ki zaten kotuler kotunun yayilmasina neden olur iyi iyiden sasmadigi surece sorun olmaz burada da iyi insanlara denk geliyorum ben duzgunce muhabbet ettigim kisiler cikiyor hep iyi insanlarla karsilasalim insallah
Genelde insanlar dinlemek, anlamak yerine o an hangi cevabı vereceğini düşünüyor. İletişim sorunları günümüzde yaşadığımız en büyük sorunlardan biri. Ben de dün ne yediğimi 5 dk önce ne söylediğimi unutuyorum çok unutkanım. Yoğunluk, stres vb durumlar da unutkanlık yapabiliyor. Bir de siz kaza geçirmişsiniz ve beyin hasarı oluşmuş , unutmanız, hafıza problemi yaşamanız normal yani. Allah anlayışlı, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. İnsanların tepkilerini çok da umursamamak lazım. Hayat devam ediyor.
2 gün önce soru fikri alıp verdiğim insanın 2 gün sonra konuştuğumuzda adını sorma gereksinimi duyuyorum 😂 konuştuklarımızı hatırlayamıyorum. Sen de kimsin diye başlıyor mesajlarım. Elimde değil.
Ben sabah yaptığım kahvaltıyı bile unutuyorum Kaç çaydanlık yandı benim yüzümden Ev yanıyordu az kalsın Paranoyak oldum resmen 😂 evden çıksam bile aklım hep evde kalıyor