Arkadaşlar artık insanları anlayamıyorum benmi kötüyüm yoksa insanların hepsimi iki yüzlü olur akıl verirmsnz?

İşyerinde 8 aydır çalışmaktayım çoğu zaman agresif ve sessiz biriyim ama muhabbetim iyidir mesela birkaç kişiden çok bilgilisin seni merakla dinliyorum dedikleri oldu fakat ikiyüzlülüğe yalakalığa asla gelemiyorum bugün servis şöförünü aradım beni yakın bir yerden alırmsn diye oda yok güzergahı değiştiremem dedi sonrasında işyerinde başka bir arkadaş onu aramış ve onu evden alıp benide başka bir duraktan aldı ve buna çok sinirlendim arabaya bindim ve buna selam vermedim sonra öfkeme hakim olamayıp başladım bağırmaya sen adammı seçiyorsun sen adam değilsin dedim oda yanlış konuşuyorsun diyince arabayı sağa çek insene Bi dedim neyse müdüre şikayet etti müdür beni çağırdı ve beni suçladı hiçbir şey demedim ve dediki sana iyilik yapıyoruz o an gırtlağına yapışmak istedim ama döndüm arkamı gittim işime baktım şimdi bunu anlamıyorum arkadaşlar neden neden yani benmi kötü biriyim yoksa insanlarmı canım yapıyor anlam veremiyorum sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen... 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız ne yapardınız
Arkadaşlar artık insanları anlayamıyorum benmi kötüyüm yoksa insanların hepsimi iki yüzlü olur akıl verirmsnz?