Hırsımdan kafayı yicem Kimse beni anlamıyor ciddiyim ben haksızmıyım delircem gerçekten?

Erkek arkadaşımla 8 aydır tanışıyoruz ailesi biliyor beni söylediğine göre o benim annemle kardeşimle aradığımda konuşur ama ben onun ailesiyle normal telefonla konuşturmayı bırakın görüştürmedi bile bilmelerine rağmen , eski sevgilisini bile görüştürmüş yiğenini sevdirmiş çok tatlı bir yiğeni var ben de sevmek isterdim dedim dün yağmurlu havada ayak üstü parka getirdi ablasına götürebilirdi beni ben söyledim diye yapmasının ne anlamı var sürekli gizliyor ailesinden görüştüğümüz zaman aradıklarında söylemiyor bile iki kere telefonda gösterdi ablasını okadar ben çok kırılıyorum normal eski kız arkadaşlarını bile tanıştırmış beni tanıştırmayı düşünmüyor ben onlar kadar değerli değilmiyim beni normalde gizli eve götürmeyi bilir diğer anlamda yiğenini sevdirmeye götürmez bide ciddi düşündüğünü söylüyor benimle siz nediyorsunuz?

Hırsımdan kafayı yicem Kimse beni anlamıyor ciddiyim ben haksızmıyım delircem gerçekten?