Erkek arkadaşımla 8 aydır tanışıyoruz ailesi biliyor beni söylediğine göre o benim annemle kardeşimle aradığımda konuşur ama ben onun ailesiyle normal telefonla konuşturmayı bırakın görüştürmedi bile bilmelerine rağmen , eski sevgilisini bile görüştürmüş yiğenini sevdirmiş çok tatlı bir yiğeni var ben de sevmek isterdim dedim dün yağmurlu havada ayak üstü parka getirdi ablasına götürebilirdi beni ben söyledim diye yapmasının ne anlamı var sürekli gizliyor ailesinden görüştüğümüz zaman aradıklarında söylemiyor bile iki kere telefonda gösterdi ablasını okadar ben çok kırılıyorum normal eski kız arkadaşlarını bile tanıştırmış beni tanıştırmayı düşünmüyor ben onlar kadar değerli değilmiyim beni normalde gizli eve götürmeyi bilir diğer anlamda yiğenini sevdirmeye götürmez bide ciddi düşündüğünü söylüyor benimle siz nediyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eee siz tercih ediyorsunuz böyle kaba saba adamları kusura bakma simdi de ağlama.
Anladınmı demek istediğimi
İçimdeki o kırgınlık geçmiyor
Bana acele ediyosun diyor
Senin ailenle konsuuyorsa sende konusmalısın bencillik onun yaptıgı. Anladım zaten o yüzden ilk onu yazdım. Ayrıl gitsin ne acelesi kız tarafı ku kadar naz yapmıyor garantiye alıyor işi. ayrıl uğraşma ya da ömür boyu katlan ona
Ben de söyledim diye yapmasının anlamı kalmıo ben nasıl spontene yaptım o neden yapmıuor bilmşyorum
Ve öncr etkeğin tanıştırması gerekmiyomu
İşte sen yüz vermişsin sanırım ondan böyle yapıyor ayrıl gitsin. bak nasıl tanıstırıyor hemen ama ciddi ayrıl bir daha dönme bundan sana hayır gelmez. Ben sevgilimi ciddi isem 4-5. aydan sonra tanıstırıyorum
sana bir şey sormam lazım ağzınla yazmak istiyorum olur mu
İstek atan benim lütfen yardımvı olur musunuz bana
Mesaj atrmısın ben atamadım
niciin hangi harfle başlıyor 2 istek geldi bana
Bu kadar haklı yorum görmedim bildiğin karşı tarafın içini okumuşsun @aydinlikmyheart
Bence geçmisini anlatması cok yanlış heves ettirmiş ve seninle dalga geçip oyalamış konusmak ister misin?
Bir şey söyliyeyim mi aklın varsa bırak
Neden
Ailesi beni soruyor diyor ve beni paylaşıyor sosyal hesaplardsa ailesinin beni bildiğini biliyorum ama yapmıyor
Görüştürmüyor
Sen sor sorma o eskisini sana anlatmış bu bir
İkincisi kendinde farkındasın seni gizli saklı yaşıyor yaşamak denirse ufukta evlilik görünmüyor gibi
Bende sözlenmiştim ona bunu söyledim demek istediğim benim çevremle tanıştırdım o hiçbir şey yapmadı ben söyledim. Diye bir iki arkadaşıyla yan yana getirdi sırf ben söyledim diye
Belkide eski kız arkadaşına nispet olsun diye seni paylaşıyor sosyal medyasında ve ailesi ile tanıştırmıyorsa net ciddi düşünmüyor
Ailesi beni biliyor biliyorum yorum yapıyorlar fotoğraflara vs sadece ben spontene annemle tanıştırdım yüz yüze neden getirmiyor bilmiyorum
Ciddi düşünmüyor nispete kurban gitmiş olabilirsin
Bide bir şey dicem önce erkeğin adım atması gerekmiyormu
Tabi ki kıymeti kalmıyor
Ben öncr davrandım ama annemle arkadaş gibiyiz diye benim çevreme yakın olmaya çalısıyor bir kez olsun ya ablasıyla düzgün konuşturmadı
Kankam olsaydın fena kızardım
Burcun ne bu arada
Gerçrkrtrn böyle bi kankaya ihtiyacım var hakaten arkadaşlarımada demiyorum
Benim vaktim bol çalışmıyorum
@karanfillicay123 ağzın bal yesin bence cocuk naza cekiyor kendini ağır abi havalarında ama sökmez ben erkek halimle beni seven kadına acı cektirmem kesinlikle.
Mesele sevip sevmemesi işte kızında kafasında soru işareti bırakmış hocam
@karanfillicay123 Ben böyle taktik yapanları anlamıyorum cok güzel marifet gibi bir de övünüyordur evde oh ne güzel yaptım kudursun orada diyordur. ama bu kız bir tak dicek soğuyacak ilgisizlikten önemsenmemekten ondan sonra özür dilese de geç kalıcak
Taktik değil oğlan eskisini unutmak için mi bu kızla çıkıyor ya da nispet için mi belkide kızla ortak arkadaşları vardır ailesiyle tanıştıtdıysa arkadaşlarıda eklemiştir şimdi kulagına gitsin diye paylaşmıs ama ciddi düşünmüyor diye de ailesiyle tanıştıtmıyor gibi geldi bana
Bu ihtimal de var bak ben bu kızla çıkıyorum sen anca havanı alırsn der gibi de olabilir. ordan da arkdasları kıza bak senin ki sunla cıkıyor falan kız da ordan görüp cocuğa geri dönmek için haber göndericek olan bu kıza olacak. Bence de ayrılsın ilk yorumuma bak asagıda daha okumadan ayrıl dedim ben.
Aynen öyle
Ama ailesi biliyor tuhaf olan o fotoğraflrımızı beğeniyo bilmiyorum ben annemle konuşturdum bana sen tanıştırdın spontene konuştuk gördüm öyle oldu diyo zamanla her şey olur diyo aklımda birseyler var vs diyo sne acele ediyosun vss geçen gün yağmutlu havada yeğenini almış kucağjna ayak üstü gördüm sinirlendim yağmurlu havada görüşceğine ablasının evine götürseydi ben bunu haketmiyorum eski sevgilisini dediğine göre 4. Yılda tanıştırmış hırslandım çok kırılıyorum bir şey diyemiyorum sadece
Ve ben yeğenini sevmem istediğim dediğim için yeğenini aldı geldi ben demeden yapmasaydı keşkr
@karanfillicay123
bu bildiğin ovspu ccugu
@AydınlıkMYHEART @karanfillicay123 haklısınız insan kullanmak moda oldu devirde.