Arkadaşlar halimden anlayan çıkar mı?

Sevgilimle 5 aydır güzel bir ilişkimiz vardı yaşımızı da var ben 23 o 28 evlilik planımız vardı aileler vs tanışmıştı her şey çok güzeldi cinsel hayatımız da iyiydi geçen gün çok kötü kavga ettik ona göre suçlu benim bana göre o anlık sinirle ben biraz ileri gittim ağır konuştum ama sabrım taşmıştı artık ayrılalım istemiyorum seni dedim maksat bi sarılıp öpse yumuşayacaktım.. neyse beni eve bıraktı ben eve girdim konumunu kapatmış birde ayrılık konuşması tarzı bişey yapmış yani anlam veremiyorum sonra beni aradı bu akşam da pavyona gideceğim tarzı şeyler konuştu o öyle konuşunca ben daha çok sinireilendim git kimin koynuna girersen gir dedim gerçekten gitmiş ve o geceyi bir kadınla geçirmiş o gece sabaha kadar uyuyamadım onu aradım hiçbir şekilde telefonuma cevap vermedi diğer gün mesajlar attım sonra beni hiçbir şey olmamış gibi görüntülü aradı ve dün akşam birisiyle gece geçirdiğinden bahsetti o an hissettiğim duyguyu kelimelere dökemiyorum neden böyle bişey yaptı üstüne de bana artık arkadaşız dedi içim çok acıyor ne yapacağım ben

Arkadaşlar halimden anlayan çıkar mı?