Kişilik & Karakter Arkadaşlarınız halinizden sizi anlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Arkadaşlarınız halinizden sizi anlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Arkadaşım yok maalesef 0 0 Yorumla
s1radan_b1ri Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Beni bir ben bilir bir de yaradan, bana bir ben lazımım birde anlayan ama bu devirde çok zor maalesef. 1 0 Yorumla
huseyinozen92 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 925 cevap paylaştı. Hiç anlamazlar. Ben yüzlerine bakar bakmaz ne olduğunu anlarım. Ama onlar anlatana kadar üzüldüğümü ya da mutsuz olduğumu bile anlamaz. 1 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 kişi dışında bütün eski arkadaşlarımla muhabbeti kestim 1 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. Ben anlafım ama onlar anlamaz 1 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Anlamayan insanlarla arkadaşlık kurmuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Arkadaşım yok maalesef
Beni bir ben bilir bir de yaradan, bana bir ben lazımım birde anlayan ama bu devirde çok zor maalesef.
Hiç anlamazlar. Ben yüzlerine bakar bakmaz ne olduğunu anlarım. Ama onlar anlatana kadar üzüldüğümü ya da mutsuz olduğumu bile anlamaz.
1 kişi dışında bütün eski arkadaşlarımla muhabbeti kestim
Ben anlafım ama onlar anlamaz
Anlamayan insanlarla arkadaşlık kurmuyorum
Hayır
Evet anlıyor
Ankar