Kişilik & Karakter Arkadaşlarınız sizi iyi tanır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim yakın arkadaşlarımla en az üç yıldır tanışıyor olduğum düşünülürse jdhddh evet tanıyorlar Arkadaşlarınız sizi iyi tanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet beni iyi tanırlar ama tamamen tanıyamazlar 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bu onlar için çok basit bi soru 🧚♀️ tanırlaar tabiii 😅 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. 32 senedir benı tanıyan arkadaşlarım var. Gerisini sen düşün. 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Yazışmayı bırak, ortamlarda bakışlarla iletişim kurabiliyorum samimi olduklarımla 😀 0 0 Yorumla
AaBaCaDde Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Arkadasa göre degisir, yakinlik ve nekadar süre arkadaslik ettigime bagli 0 0 Yorumla
eniştegtnteşte Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayr kapalı kutuyumdur. kimse beni iyi tanımaz 2 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Yakın arkadaşlarımla tanışalı 8 sene oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 tane yakın arkadaşımla 6 yıldır tanışıyoruz bunlardan biri en yakın arkadaşım, başka bi arkadaşımla 13 yıldır tanışıyoruz, son zamanlarda çok yakınlaştığım arkadaşımla da 3 yıldır tanışıyoruz jddjdj uzun ilişki arkadaşlık hepsinin insanıyım Yorumla Eğitilme +1 yıl İnsan olalım da Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bazı konularda beni benden daha iyi tanıyorlar 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. evet yakın arkadaşlarım tanır 0 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Sadece yakın olduğum 2-3 kişi iyi tanır 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece tanıdıklarını sanıyorlar 😈 0 0 Yorumla
caba80ca Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl şeker kullanmayın aga 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sana ne Yorumla caba80ca +1 yıl kullanma sonra pismanolursun Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim S A N A N E Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Tanırlar 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Arkadaşım yok. 0 0 Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. tanır 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet beni iyi tanırlar ama tamamen tanıyamazlar
Bu onlar için çok basit bi soru 🧚♀️ tanırlaar tabiii 😅
32 senedir benı tanıyan arkadaşlarım var. Gerisini sen düşün.
Yazışmayı bırak, ortamlarda bakışlarla iletişim kurabiliyorum samimi olduklarımla 😀
Arkadasa göre degisir, yakinlik ve nekadar süre arkadaslik ettigime bagli
Hayr kapalı kutuyumdur. kimse beni iyi tanımaz
Yakın arkadaşlarımla tanışalı 8 sene oldu
3 tane yakın arkadaşımla 6 yıldır tanışıyoruz bunlardan biri en yakın arkadaşım, başka bi arkadaşımla 13 yıldır tanışıyoruz, son zamanlarda çok yakınlaştığım arkadaşımla da 3 yıldır tanışıyoruz jddjdj uzun ilişki arkadaşlık hepsinin insanıyım
İnsan olalım da
Evet ciğerimi bilir
Sanmam 😃
Bazı konularda beni benden daha iyi tanıyorlar
evet yakın arkadaşlarım tanır
Sadece yakın olduğum 2-3 kişi iyi tanır
Sadece tanıdıklarını sanıyorlar 😈
Ne arkadaşı be?
Yok arkadaşım.
şeker kullanmayın aga
Sana ne
kullanma sonra pismanolursun