Neden hayatım bu kadar berbat? Neden annem beni sevmiyor?

ben artık hayatımdan bıktım annem her şeyimi yargılar ablamın ona yaptığı kötülüklere rağmen onu her zaman benden çok sever tek istediğim en azından ablam kadar sevilmek gerçekten ağlamak istiyorum artık nefes alamıyorum 5 kere intihar etmeye çalıştım bileklerimde hala izler duruyor anneme her zaman çok düşkünümdür onu çok severim ama artık içimde sevgi kaldığını sanmıyorum ben küçüklüğümden beri hep kedi isterim anneme bu gün bir kedi almak istediğimi söyledim (bir köpeğimiz var) anneme köpek istemediğimi bunu zaten bildiğini söyledim ama annem anında bağırmaya başladı sustum babam da bağırmaya başladı ve annem ayağa kalkıp bana vurmaya başladı boğmaya çalıştı tekrar vurdu ve ben de bu gün taştığımın farlına vardım ve sesim çıktığı kadar "Yeter" diye bağırdım kendimi banyoya kilitledim annem ide tüm evi kırıp döküyordu banyoyu tekmeliyordu üstelik reglm soğuk bantoda kapının önünde kapıyı kırılmasın diye tuttum her yere vurdu saldırdı hakkını haram etti beni istemediğini bernat bir evlat olduğumu söyledi beni gördüğü yerde öldüreceğini söyledi kapıyı açmam için küfürler yığdırdı sonra babam gelip onu aldı fakat buna rağmen annem bağırmaya etrafa vurmaya devam etti sonra babam geldi ve bana haksız olduğumu söyledi anneme el kaldırıp vurduğumu söyledi delirmiştim o an çıldırdım vurmak mı? Ben mi? Anneme elimi bile kaldırmadım yalanın bu kadarıydı gerçekten bıktım bağırdım babam ondan özür dilemem için ısrar etti ama ben lendimi haklı buluyorum ve babama hayatta ondan özür dilemem dedim gerçekten de dilemeyeceğim hiç bir şey yapmadım ona ona bir şey yapmamama rağmen bana böyle davranması normal mi bana bıçakla saldırmışlığı var beni hastanelik edene kadar durmadan hiç bir şey yapmamama rağmen dövmüşlüğü var gerçekten benden bu kadar nefret etmesi için ne yaptım bilmiyorum şu an bile hala banyoda kilitli duruyorum bunları anlatmak iyi geldi en azından içimde kalmadı ne düşünüyorsunuz sizce haksız mıyım yoksa annem mi haklı size sorunlarımın sadece %1'ni anlattım daha o kadar çok şey var ki her gece ağlayarak sesimi duyurmadan ağlamaya çalışarak geçirmekten yoruldum artık dayanamıyorum her neyse siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama gerçekten artık kendimi bitik hissediyorum.
Neden hayatım bu kadar berbat? Neden annem beni sevmiyor?