Annem beni neden sevemiyor ?

evet sorun annem. biraz uzun olacak. annem hemşire 44 yaşında. Fen lisesinde okuyorum sınava hazırlanıyorum. Yaz tatili. planım programım var. Teyzem boşandı kızı bizde kalıyor yazın ortamdan uzak olması için. 11 yaşında. kardeşim 10 yaşında. sabah 8 akşam 6 evdeyim onları tek bırakmama annem izin vermiyor. kahvaltılarını öğle yemekleri ben hazırlıyorum yediriyorum. bulaşık makinesini boşaltıyorum bulaşıkları diziyorum evi sşüpürüyorum asılı çamaşırları topluyorum katlıyorum varsa yeni yıkanmış asıyorum onları. her gün her gün rutin. ama gelin görün ki anneme göre sabahtan akşama kadar yatıyorum. akşam işten gelip yemek yapıyor sonra pc'ye geçiyor masayı ben kuruyorum bulaşıkları yine ben hallediyorum çoğu zaman saat oluyor 7-8. ders çalışmam gerekiyor. kendime ait odam yok ortak kullanıyoruz. ya beni anlamıyor. her defasında bağırış çağırış. yanlarında oturucakmışım telvizyon izliycekmişim. yan odaya gidiyprum ders çalışıcam, pc den müzik açıyor. kıs diyorum kısmıyor. kapıyı kapatıyorum, o kapı nıye kapatılıyo sakladığın gizli bişey mi var diyor. sürekli bağırıyor.ç hiçbir yaptığım şeyi beğenmiyor görmüyor. aynı durum babam içinde geçerli. biz babamla arkadaş gibiyiz. hep beni savunur gerektiğinde aramıza girer annemle vurmaya kalktığı zaman felan. annem babama karşıda aynı. sürekli eleştiriyorgözü hep eksik şeyi görüyor evde hiç huzur bırakmıyor. iş yerinde ise şen şakrak bambaşka bir kadın ben artık nefret etme derecesine geldim boğuluyorum. diyor ki, benim evde artık hiç bir iş yapmamam lazım senin bana bakman lazım. ya ben hangi birini yapayım ? yaptığımı beğense takdir etse yine bişey demiycem. sürekli eleştiri sürekli aşağılama. geçen gün bütün evi baştan aşağı en ufak dtayına kadar temizledim ütü yaptım üstüne. geldi baktı baktı dediki duşakabinin camlarını niye silmedin ? şaka yapıyor sandım. dayanamıyorum artık. napmalıyım. çoğu gece ağlayarak uyuyorum. yarın elin piçlerine bakacağına bize bak diyor. 30 yaşına kadar evlenmek yok diyor. bıktım artık. cidden yoruldum.
Annem beni neden sevemiyor ?