Annem beni neden sevmiyor?

25 yaşındayım.. ergenlikten bu yana annemle hiç anlaşamadığım doğrudur beni hiç sevmediğini düşündüm hep. Evet belki ergenlikte olan genel şeylerden biridir ebeveynler tarafından sevilmediğini düşünmek ama babamda hiç hissetmedim bunu. Büyüdüm genç kız oldum annem yine aynıydı gözümde. Çünkü hayatta hiç bi zaman önceliği ben veya kardeşlerim olmamıştır. Başarısızlığımı hep yüzüme vurup dalga geçerken başarımla hiç gurur duymadı. Karşımdaki insanın yakınlık derece farketmeksizin hep benden haklı güzel iyi oldu. Daha da büyüdüm.. evlendim. Ama annem hala aynı.. 25 yaşında bir kez bana sarılıp öptüğünü hatırlamıyorum. Kabul etmek istedim çoğu kez yapısı bu duygularını belli edemiyo gibi avuttum kendimi yıllarca. Üç kız kardeşiz ama annem sadece bana böyle. Bunu düşünen söyleyen artık ben değilim kardeşimde ablamda bunun farkında, teyzelerim kuzenlerim vs. Herkes annemin bana karşı farklı olduğunu söylüyor. Bir elma düşünün bunu üçe bölüp kendi ve iki kardeşime bölerken, beni düşünüp Dörde pay etmek aklından bile geçmiyor. İnanın çok sorguladım kendimi ben mi hata yapıyorum benden dolayı mı annem böyle diye. Dışarıdaki insanlarında kendi gördüğüm de şu şekilde ben annemin her zaman her koşulda yanında olan tek kişiydim aslında. Ev işleri, çarşı Pazar işleri, hastanede yanında olan refakat eden, maddi anlamda herşeyi önüne seren bendim hep ve bir gün ben yaptım demedim. Artık dayanamıyorum.. 25 yaşındayım belki anne olacağım ama annemin beni neden sevmediğini hergün kendime sormaktan cevap aramaktan yoruldum. Annemin sevgisini hissetmediğim için mi bilmiyorum kimsenin sevgine inanmak gelmiyor içimden.. anneme içten içe kızsam da bu duruma üzülsem de aslında ondan sevgi merhamet beklediğim için odak noktam bu oldu hayatımda. Hayatta ki belki de en ciddi sorunum bu atlatamıyorum dayanamıyorum.. beni yıpratıp yaşlandırıyor.. okuyup belki her anne sever çocuğunu diyeceksiniz ama yaşadıklarımın sadece bi kısmını görseydiniz anlardınız beni.. yapmadığım söylemediğim şeyleri insanlara anlatıp kötü biriyim gibi göstermek istediğine bile şahit oldum. Nolur bana bi yol gösterin. Artık öyle bi boyuta geldi ki panik atak oldum psikolojim bozuldu..
Annem beni neden sevmiyor?