Annem beni neden sevmiyor?

Ben kötü bir evlat değilim yemin ederim ki (herkesin özendiği bir evlatım) annem gibi bir anne olmaktan çok korkuyorum bu yüzden galiba evlenmeyeceğim ne çocukluğumu yaşadım, ne gençliğimi yaşıyorum ama seneye bu zamanlar terk edeceğim eve gelirsem babamla, abim için gelirim yoksa geri kalan herkesten nefret ediyorum hepsi çıkarcı, aptal, cahil, meymenetsiz ve yobaz insanlar. Anneme ne yapsam yaranamıyorum üvey gibi insanlar bile acıyor bana evden her giden Allah yardımcın olsun diyor evlat ayırıyor umrumda değil bende abimi annemden daha çok seviyorum zaten ha annemin peşinden yine ben koşturuyorum vicdanım batsın ki hastanesine, postanesine hep ben götürüyorum camları vs ben siliyorum perdeler, bulaşık... (12. sınıf sayısal öğrencisiyim) okul birinciliğimi kaybettim sürekli bilerek misafir çağırdı eve kısır günleri düzenledi odamda ağlayarak çok ders çalışmaya çalıştım en sonunda Allah anneme kalp krizi geçirtti yoğun bakımda kaldı birkaç gün ondada yine ben sınav haftamda olsa bile yoğun bakımın önünde kimya çalıştım ama yinede okul birinciliği kaçtı annem ise sadece her genç gibi (aslında genç gibide değil yılda bir biryere giderim ondada 5 kuruş para vermezler 1 ton dayak yerim öyle) doğru düzgün metroya binmeyi bilmem bu yaşıma geldim sırf annem bir şey demesin kızmasın diye sırf onlar istedi diye sayısal seçtim hayalim tiyatro okumak ama hemen başlıyor sütümü haram ederim, öbür dünyadada iki elim yakanda olur demeye üstüme ütü basmaya çalışıyor her seferindede Allah belasını veriyor.

Annem beni neden sevmiyor?