Ben kötü bir evlat değilim yemin ederim ki (herkesin özendiği bir evlatım) annem gibi bir anne olmaktan çok korkuyorum bu yüzden galiba evlenmeyeceğim ne çocukluğumu yaşadım, ne gençliğimi yaşıyorum ama seneye bu zamanlar terk edeceğim eve gelirsem babamla, abim için gelirim yoksa geri kalan herkesten nefret ediyorum hepsi çıkarcı, aptal, cahil, meymenetsiz ve yobaz insanlar. Anneme ne yapsam yaranamıyorum üvey gibi insanlar bile acıyor bana evden her giden Allah yardımcın olsun diyor evlat ayırıyor umrumda değil bende abimi annemden daha çok seviyorum zaten ha annemin peşinden yine ben koşturuyorum vicdanım batsın ki hastanesine, postanesine hep ben götürüyorum camları vs ben siliyorum perdeler, bulaşık... (12. sınıf sayısal öğrencisiyim) okul birinciliğimi kaybettim sürekli bilerek misafir çağırdı eve kısır günleri düzenledi odamda ağlayarak çok ders çalışmaya çalıştım en sonunda Allah anneme kalp krizi geçirtti yoğun bakımda kaldı birkaç gün ondada yine ben sınav haftamda olsa bile yoğun bakımın önünde kimya çalıştım ama yinede okul birinciliği kaçtı annem ise sadece her genç gibi (aslında genç gibide değil yılda bir biryere giderim ondada 5 kuruş para vermezler 1 ton dayak yerim öyle) doğru düzgün metroya binmeyi bilmem bu yaşıma geldim sırf annem bir şey demesin kızmasın diye sırf onlar istedi diye sayısal seçtim hayalim tiyatro okumak ama hemen başlıyor sütümü haram ederim, öbür dünyadada iki elim yakanda olur demeye üstüme ütü basmaya çalışıyor her seferindede Allah belasını veriyor.
- Aile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun. Umarım hakettiğin hayatı yaşayabilirsin. Senden ricam, tam anlamıyla derslerine adapte olup, güzel bir eğitim hayatı yaşaman. Umarım, dilediğin her şeyi başarabilirsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çok sağol
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenım de annem evlat ayırıyor kardeşime ayrı bana ayrı. Yüzüme sevmıyorum bile dedi. Bunu ona deyince ben sinirle söyledim falan dedi ama kırıldı bir kere eskisi gibi olamadım ona karşı. boş ver sevmezse sevmesin. Ben hep Birgün bana muhtaç kalacağını düşünüyorum bilmiyorum boş ver aman Allah sağlık sıhhat versin gene onlara
50 Yorumla
sana bu kadar değer vermeyen bir anneyi sende yok say bence ama anne işte yok sayamıyorsun kolay kolay bazı insanlar cidden anne baba olmasın babanda hiçbir şey diyemiyor mu annene demiyor mu ya da
21 Yorumla
Soran+1 yılBabam çok saf mülayim onun yanında çok yapmıyor zaten adamda bıktı eve geç geliyor bilerek kahveye gidiyor abim desen onu çok seviyorum ama annem küçükken abimin sütünde sopa kıra kıra çocuğun psikolejisini bozdu zihinsel olarak engelli şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aile & Toplum konusunda 653 cevap paylaştı. ona sorsalar çok iyi annelik yapıyorum der. farkında bile değildir yaptıklarının
25 Yorumla
Soran+1 yılMilletin annesi kızını ipe diziyor demeye başlıyor (sanki kendisi yapmıyor 4 yaşımda milletin içinde burnumu kanatmış kadınsın sen diyemiyorum işte) bu arada bende görüyorum milletin annesini hergün çocuğunu gezmeye götürüyor, en azından çocuğunun kaç yaşında olduğunu kaça gittiğini biliyor, veli toplantısını kaçırmadan geliyorlar benimkine el geliyor el veli toplantısına milletin çocuğu benim gibi öğretmenler tarafından sevilecek notları yüksek olacak o okuldan çıkıyor mu bir bak bakalım
Soran+1 yılGerçi babamda üniversiteye geçecek olan bana sen ortaokula mı gidiyordun dedi ama (hayır küçük boylu birşeyde değilim nasıl ortaokulu sandı bilmiyorum)
Soran+1 yılBabam ilgili ama okulu hiç takmaz
Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı. Aileni seçemiyorsun bu yüzden kendini kötü hissetme, ileride kendi kızını çok iyi yetiştireceğine eminim ve sende böyle düşünmelisin.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı kaderi yasıyoruz bende lıse son sayısalım unı kazan kurtul askom baska kacıs yok
393 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama abimle babamı bırakmak istemiyorum bir yandan hasta ikiside çünkü ama büyük abim atanacak zaten Ankara'ya seneye ondan rahat için gitcem bu şehirden
Cevap sahibi+1 yılabin bir sey demiyor mu bu duruma
Cevap sahibi+1 yılya sen öyle diyorsunda güxclüsün kzıım kazan kurtul gecen yaz hayatım les gibiydi babam annemi aldattı butun sınırını benden cıkardı sımdı unı kazanıp defolup gidicem burdana insallah kendine öncelik ver baban illaki iyiligini ister
Soran+1 yılAnnemde öyle tümm sinirini benden çıkarıyor abime kızıyor beni dövüyor, başka birine kızıyor beni dövüyor, canı sıkılıyor beni dövüyor süt kaynatıyor ben kendim dolapta görüp sütü içmezsem haberim olmaz evde süt olduğundan arkalara koyar geçen akşam abime git süt var dolabın arkasında iç dedi bende yanındayım bana git sende iç gelişme dönemindesin demedi dün allığımı fırlattı halıya döküldü kendi dağıtmasına rağmen sen yaptın demeye başladı
Cevap sahibi+1 yılya benim gecen sene aldı bütün ojelerimi sakladı hala bulamadım en az 200 lıralık urun vardı orada
Cevap sahibi+1 yılonlar degismicek bız kacıcaz asko
Cevap sahibi+1 yılyoksa böyle cok ezilirsin
Cevap sahibi+1 yılbi dönem annem yuzunden o kadar özgüvensizdim ki dısarıya cıkasim bile gelmiyordu bir ssey suruyorum ordan hemen zaten tipsizsin bosuna surme falan dıyor artık cevabını verıyorum sakın altta kalma
Soran+1 yılBenim annemde ders çalışırken sanki tek okuyan sen misin ben 2 çocuk büyüttüm senin kadar okulu takanını görmedim sanki bilim insanı olacaksın dedi günlük abartmıyorum günlük arkadaşlarını kısıra çağırdı onca bulaşığı bana yıkattı (o sıralar bulaşık makinesi bozuktu), dün üstüme ütü basmaya kalktı sıcaktı ütü Allahın sana sığınıyorum dedim içimden bana sanki kendin çok iyisin açık saçık giyiniyorsun yüzün 10 kilo boya dedi (10 kilo boya yok herkes çok doğal güzelsin der, açık saçık crop bile giymem hep kot giyerim) ütüyü basacakken Allaha dua ettim o sırada ayağına sıcak maşa geldi geri çekildi
Cevap sahibi+1 yılya bende gecen crop aldım ınternetten uzerımde gorur gormez ıade kodunu oluşturdu bune
Soran+1 yılBende çok özgüvensizim halbuki çook güzel bir kızım çok başarılıyım ama yok yani gelmiyor bu özgüven metroya binerken akbil basmayı bile 1 ay önce öğrendim
Cevap sahibi+1 yılsenın annenın de psikolojisi bozuk belli ki uzulme calıs kurtul ders calisasim yoktu bana da motive oldun tessekkürrrr
Cevap sahibi+1 yılof abı bende hakkımı savunamıyordum hayır demeyı bılmıyordum bıle ozguvenını arttıracak bır seyelr yap annen boyleyken ne kadar mutlu olabilirisn bilmem de olmaya calıs
Soran+1 yılÇok sağol bende birazdan başlayacağım annemde var zaten bir sorun tamam geçmişte çok çekmiş babam aldatmış, dayak yemiş, kaynana derdi kayınbaba derdi görümce derdi küçücük yaşta evlendirilmiş zaten (güya dedem üni mezunu) anneannem tüm işi anneme yıkmış annemde aynılarını bana yapıyor benimde kendisi gibi olmamı istiyor
Soran+1 yılBende savunamıyorum bu yüzden okuldada uğraşan çok oluyor özellikle kızlar bakıyorlar sevgilileri peşimde güzelim çalışkanım hemen pislik yapmaya başlıyorlar ben bir şey yapsam arkamda kimsem yok herkesin annesi babası cin gibi katlanıyorum mecbur (bu arada insanların sevgilisine, sevdiği çocuğa vs bakmam o karaktersiz sevgilileri sevdiği çocuklar peşimden ayrılmıyor okulun hocası bile yazıyor bana ama Allaha şükür bu zamana kadar flört bile yapmadım başım önde gittim geldim.)
Cevap sahibi+1 yılSu hocalarda az değil he
Cevap sahibi+1 yılAskim sen önüne bak kazan uniyi
Soran+1 yılUmarım sende kazanırsın kendine çok iyi bak 🥰
Cevap sahibi+1 yılYasa sendeee çalışma taktiğin var mı bana yardimci olucak şu an tayt de netim 55 falan nasil calismaliyim
Soran+1 yılBen hedef tıp diye bir kanal var çocuk günlük çalışma rutinini videoya çekmiş onun gibi çalışıyorum mesela ilk videosunda 4 saat tyt kasmış dershaneye falan gitmiyorum bir program yaptım
Cevap sahibi+1 yılSen şu an tyt mi calisiyorsun 11 mi bazıları 11 i bitirmeden 12ye başlamayın diyor
Cevap sahibi+1 yılDershane boş zaten vakit kaybı youtubeden çalısilabiliyor
Soran+1 yılTyt çalışıyorum ama herkes 11 bitsin diyor ben 11de iyi değildim dediğim gibi her şey tepetaklak oldu çok stresliyim kafadan mezuna bıraktım gibi ben
Cevap sahibi+1 yılSist dir bı tyt netin kaç eğer tytn iyiyse bırakma kimya biyoloji zaten cepte fizikle mat zorlar biraz zaten
Cevap sahibi+1 yılSu bı yilda neler yapılır
Cevap sahibi+1 yılBizim okulda bı kız yaza 45 tyt netiyle girmisti sayisalda 9k sıralama yapti
Soran+1 yılBende tam tersi fizik ve matematik var kimya yok djfmxkvf tytde şimdiden türkçe 35+net geliyor sosyal coğrafyadan 1-2 tane bazen tarihten 1-2 tane net geliyor matematik tekrar yapmadım ama hakimim sorulara genel olarak önce rmden tekrar edeceğim ama fendende zaten 9 ve 10. sınıfta çok sık çalıştığım için biraz tekrarla yaparım gibi
Soran+1 yılYa umarım olur istediğimiz
Soran+1 yılSende durum nasıl kanka
Cevap sahibi+1 yılYa sen fizik yapıyorsan onuuda yaparsin ben bu sene sadece kimya ve mat birazda fizik çalıştırma djjwjs
Cevap sahibi+1 yılTarih yorum tarihi kitaplar oku çok etkisi ooluyor
Cevap sahibi+1 yılRehber matematiği boş ver
Cevap sahibi+1 yılÇok temel anlatiyor o daha iyi hocalar var ytde
Soran+1 yılBugünden itibaren saat 11.00 gibi başlıyorum bugün tyt mat, biyo, fiz çalışacağım 6 saat kasmayı denerim
Cevap sahibi+1 yılYa ben şu bayramdan önce baya çalışıyordum en az 4 saat şimdi saldım 1 haftadır bugün baslicam bende sayende
Soran+1 yılSen hangi hocadan dinliyorsun matı
Cevap sahibi+1 yılBu arada tyt coğrafya da calis
Cevap sahibi+1 yılBıyıklı matematik
Cevap sahibi+1 yılFizikten onerebilecegin kanal var mı ya
Soran+1 yılVip fizik ve fizikle barış 3 yıldır bunlardan çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılVip fizik çok kotu
Cevap sahibi+1 yılFizikle barış guzwl
Cevap sahibi+1 yılSenin tyt netin kac aşkı 90 vardır gibi
Soran+1 yılBizim 10. sınıftaki fizik hocası çok iyiydi güzel not tutturuyordu
Cevap sahibi+1 yılBzim ezberle geç kafasında adamın pesinden at koşuyor sanki of
Soran+1 yılYok aşk ya türkçe ve sos kurtarıyor benide 60-70 anca matematik temel var ama tekrar olmadığı için unuttum bugünden başlıyorum temel kavramlar vs fizik kimya biyolojiyede aynı şekilde en baştan başlıyorum bugün
Soran+1 yılİlk netim 55di benimde
Cevap sahibi+1 yılTyt sos fullesek 20 net zaten wksbkwbswj
Cevap sahibi+1 yılTürkçe zaten paragraf orası da kolay of hadi başlayalım bugunnn😸😸😸
Cevap sahibi+1 yılBen 11 de tyt beton 35 ti wksnwk
Cevap sahibi+1 yılNetim
Soran+1 yılXjjfkdk aslında tarihte sorunun cevabı paragrafta var sadece küçük genel bilgileri bilmek gerekiyor coğrafya çok zor jfkckxlb nefret ediyorum felsefem iyi zaten kuzenim geçen felsefe notlarıma bakıp dalga geçti felsefesi iyi olanlar en sonunda ateist oluyor haberin olsun diye
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey yapmadan 11 de çalışarak gelisti
Cevap sahibi+1 yılOdjowhdiwjsiw evet gizli ateistim deseydin wkdbsjns askoı benim hedefim dini fullemek asıl denemede fulleyemeyince çok üzülüyorum özellikle dinincevaplarina bakiyorum skdbwjdj
Cevap sahibi+1 yılBu seneki tayt de tarih zormuş diyorlardi
Soran+1 yılBence deneme çözmeden birkaç hafta tekrar edelim çünkü yapacağımız net 50-55 hedef tıp dediğim kanaldada çocuk çalıştığı zamanları programı hep yazmış çocuğun netler 100 falandı en son o kesin derece yapar bu yıl
Cevap sahibi+1 yılBiz de yapcaz zaten 😸😸😸
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapicam da mat denemesi çözmek iyi olur gibi bide türkce
Soran+1 yıl11.00da yazarım ben başlarız ufaktan basit zaten ilk konular temel kavramlar (çocuk 4 test çözmüş konu tekrarından sonra biz 5 çözüp garanti alalım) , fizik bilimine giriş (woaw ckckfkh konu +2 test demiş biz 3 çözelim ), biyoloji (canlıların ortak özelliği konu anlt+3 test belki 4 yaparız) 40 tanede paragraf çözeriz finito en son kitap okuruz
Soran+1 yılBelki azıcık dil bilgisine bakarız olur mu
Cevap sahibi+1 yılMat ne olucak asilll geometri ne olucak
Soran+1 yılHafta sonları çözeriz olmadı deneme
Cevap sahibi+1 yılDilbilgisinde benim yazımda eksiğim var sadece
Soran+1 yılAyy geometri çok zor ya hiç yapamıyorum 9. sınıf üçgenlerden kalma eksik bar bende bugün geometride çalışalım 7-8 saat sürer zaten başlangıç için bayağı iyi
Cevap sahibi+1 yılBenim geo hiç yok gibi sjdhsjjs başı var ama
Soran+1 yılDil bilgisi basit zaten ya birkaç hafta üstüne düşsek 35+ net yaparız
Cevap sahibi+1 yılUcgenlerden basliuim bende
Cevap sahibi+1 yılHer gün iki saatsaat iyi bence
Cevap sahibi+1 yılGeo
Soran+1 yılEn baştan didik didik ayrıntısına kadar çalışalım aşko
Soran+1 yılMat temel kav, fiz bil. giriş, can ort öz, geometri tem kav ama doğruda açıdan başlayalım daha iyi, 30 paragraf, biraz dil bilgisi cjkdkvmc
Cevap sahibi+1 yılOf Hadi inşallah iki saat uykuylada ayaktayım
Soran+1 yılBende ya gece 2de yattım sabah 8de kalktım ağlayarak moralim bozuldu xjxkkfkv iyice delirdim
Cevap sahibi+1 yılSen konuları ezbwrlemissin bile bude din caliscam ben wjdjwjsjwjns dine takitiliyim wjdbw
Cevap sahibi+1 yılNiye agladin
Cevap sahibi+1 yılYa şu uyku duzeninide düzene sokmam lazım en geç 12
Soran+1 yılJxkdkffk benimde din iyi değil ya kendimi kötü hissediyorum bir ara denemede dinden 1 net yapıp felsefeyi fullemiştim 🤐
Soran+1 yılDün annemle tartıştık ya beni neden sevmiyor diye ağladım bu soruyu sordum sonra kendi kendime dertli müzik açıp drama yaptım jfkckfv sen çok iyi geldin ya gazada geldim çalışmak için jckxlvkb
Cevap sahibi+1 yılBwnde ik iki gün art arda olmustuk ilkinda felsefe 5 e 0 di ikinci 1 e 4 tü şok olmuştum hem ders çalışıp hem sevap aliriizz😔🤠🤠😸😺
Soran+1 yılAynen öyle jfkdkvkv
Cevap sahibi+1 yılValla bende asiiri gaza geldim ağlama boş yere ya kimse kendini duzeltmek için elini kipirdatmuyor bile bı gün bende asiir üzülmüştüm. annemin saçma sapan hareketleri yuznden o gün okulda topalnti vardı gelirken arabayla kaza yaptılar annem yinede toplantıya geldi Allah razı olsun da Allah görüyor her şeyi uzulunxe dua et çok iyi geliyor
Soran+1 yılBiraz dinlenelim saat 11e geliyor yemek yiyelim başlayalım ben yazarım buraya
Cevap sahibi+1 yılİstek atıyım mi ordan konusuruz
Cevap sahibi+1 yılOlurrr
Soran+1 yılAnne sonuçta ya 9 ay karnında taşıdı oluyor öyle şeyler ama bizim evde çok sık oluyor canımı sıkıyor bu durum
Soran+1 yılOlur ama nasıl atacağız istek
Cevap sahibi+1 yılYa benim annemin iki tane karakteri var bı çok iyi biliyor kotunununde kötüsü
Cevap sahibi+1 yılBiri**
Cevap sahibi+1 yılAy yazamadim
Cevap sahibi+1 yılA dur gizliden cikiyim
Soran+1 yılAynısı
Cevap sahibi+1 yılCiktim
- +1 yıl
kızlar bende sayısaldan hazırlanıyorum bu sene mezuna kaldım mesajlarınızı okudum şöyle çalışma grubu gibi birşeyimiz olsa güzel olur diye düşündüm ama siz nasıl istersiniz bilemem
+1 yıltamam ya buyutme bence
14 Yorumla
Soran+1 yılBüyütme diyorsun ama zoruma gidiyor yinede başka anne kızları görünce üzülüyorum
- +1 yıl
tamam olabilir herkes bir degil onlarinda babasi kotu sevgilisi kotu esi kotu baska sorunlari var. anne annedir. bazi insanlar sevgilerini gostermesini bilmiyor yoksa cok sevio seni
Soran+1 yılAslında düşününce imtihan dünyasındayız benim imtihanımda bu o zaman
- +1 yıl
Bu imtihansa iyi basitmis seninkisi
+1 yılBabam nasil
14 Yorumla
Soran+1 yılBabam iyi saf masum bir adam kim ne derse inanır ona çekmişim ama oda eve gelmek istemiyor artık bu annem yüzünden geç geliyor eve kahveye gidiyor
- +1 yıl
Buradan sor, aklınız uçkurunuzda olmasın! @kaancan4242
Soran+1 yılÖzel mesajdan yazmıyorum buradan sorabilirsin özel değilse cevaplarım.
- +1 yıl
Koçum ben senin gibi baskasi üzerinden rant elde etmiyorum işine bak. Uckurunda akli olan sensin ki hemen o konuya girdin
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmeyi isteme
00 Yorumla
+1 yılEvlen kurtul evden
09 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz okuyacağım ben
- +1 yıl
Yardim ederlermi seni
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Okumak icin
Soran+1 yılBen zaten zeki bir insanım başarılı bir öğrenciyim illa biryer gelir okurken çalışırım hem yardım babam zaten kendine zor yetiyor ona yük olamam ben kötü hissederim ben kendim herşeyi başarırım bir gitsem şu hastalıklı evden
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun
Soran+1 yılÇok sağol ama hissediyorum zaten Allah bana güç veriyor
- +1 yıl
Insallah
- +1 yıl
Kac yasindasin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem