Annem neden beni sevmiyor?

18 yaşındayım. Annem hep benden nefret etti. Evlatlık falan da değilim. Hep beni dışladı. İyi bişey de, yapsam kötü bişey de yapsam hep kızdı bana. O yüzden bazen düşünüyorum ki ne yapsam yaranamiyorum. Hiç değilse kötü olayım da hakederek sevilmeyeyim. Ama onu da başarmıyorum. Sabah annem alışverişe çıkmış. Ablama da, bana da bir kaç şey almış. Sonra bana diyor ki senin yüzünden ne kadar para harcadım. Al gözüne sok diye kafama fırlattı. Sanki ben zorlamışım al diye. Bazen çok ağrım oluyor. Ağlıyorum, bağırıyorum. Kesin bir hastalığım varda doktora götürmüyor bişey yoktur diye. Ben hasta olunca hiç yanıma gelmez. Bende rahatsız etmemek için odamda ağlarım hep. Geçen gün ilaç almak için gittiğimde ablamla konuşmalarını duydum. Ölse de kurtulsak dedi. Ablam da susuyor ya. Sonra ben de dedim ki ölsem önce ben kurtulurum sizden. Başladı ay ağzından yel alsın. Ne diyosun falan filan. 2 dk sonra yine başladı bağırmaya sus artık zırlama diye. Anlatacak o kadar şey varki. Ya içim çıkıyor ağlamaktan artık. Hep eziyor, hep kötülüyor beni. Ya sadece sevmese keşke, ama sevmemekle yetinmeyip nefret ediyor benden. O kadar ezik biriyim ki inanın. Aslında içim de neler var, ne kadar çok konuşmayı, gezmeyi seven biriyim ama hep bu ezikliğimden dolayı arkadaşım bile yok. Neden anlatıyorum sizden ne bekliyorum onu da bilmiyorum. 😔😔
Annem neden beni sevmiyor?