Annem beni hic sevmiyor niye?

Annem beni hic sevmiyor kucuken fark etmezdim ama buyudukce anliyorumki abilerimin yeri baska onda.. ilk hep oni cagir ilk hep onlarlar ilgilenir vs.. en son bana muhtac olursa gelir yoksa varsa yok ogulullari... oysa ben kizim ve birgun evlenir giderim kim bilir... ogullari hep yaninda olucak.. beni hic sevmiyor hep hissetiriyor diyorum anne sen beni niye sevmiyorsun diyorki nerden cikti bu hep niye vs ama davranislari farkli kucuken beni hep hakli gorurudu simdi ne olursa olsun hep hakli olanlar o hep ben haksizim hep ben hataliyim annem cogu seyi gormuyor... abilerimi pasa gibi buyutmus oysa.. bir tabaga alip yerine koymazlar vs... sonrada der kimsee yardim etmiyor bana ama bana sadece der yani Sen etmiyorsun der... onlari degil bana der hep lafi kaynana olucak kadin annem simdiden beni testlerden mi geciriyor anlamadim oysaa ona kiyamiyorum ben icte cok bagliyim ama ben hic sevmiyor beni kimse sevmiyor 22 yasindayim ama simarik buyutuler kucuken simdi kimse sevmiyor buyudum artik... evde hic mutlu degilim hep odama cekiliyorum icime kapaniyorum konusuna cumleler kurmuyor bir tek kelimeler... hayattan biktim herseyden... ailem onemli varligim ama onlar beni sevmiyof elin insani niye sevsin beni... guzelim icinse hic sevmesin... insan olarak sevsin..
Annem beni hic sevmiyor niye?