iki aydır bir kaç kitap ve test almak için para biriktiriyorum. ekonomik durumum hiç iyi değil de, öğrenciyim. anneler günü için internetten anneme altın bir kolye aldım. sürekli beni sıkıştırıp duruyordu, "şunu al bunu al ama paran yok çünkü hepsini harcadın". hayır, tüm paramı sen mutlu ol diye harcadım. öğretmenim demişti aileni sevindir, iyi geçin diye. iyilik yapayım dedim bugün de anneler günüydü. almaz olsaydım. yine bana git şunu bunu al deyince dedim ki sana şu kolyeyi aldım bak param yok lütfen sorma artık. söylememem gerekiyordu ams bıktım artık beni sıkıştırmasından. baktı, güldü ve dedi ki "bu ne? bir şey almadan önce bana sor bir dahakine. ben bunu takmam, paranı bunlara harcama. iptal ettir kargonu benim istediğim yusufçuk takımı vardı onu al."
keşke almasaydım. keşke düşünmeseydim. son paramı sen mutlu ol diye harcadım ve verdiğin tepki bu mu? bir dahakine olmayacak umarım. bir daha seni düşünmeyeceğim. hayatım boyunca beni diğer kardeşlerimden ayırdın, görünüşüme laf ettin, okulda benimle dalga geçiklerinde suçu bende buldun, sürekli ben hatalıydım. keşke ağzımı ve elimi tutsaydım. iki gözümü de oymak istiyorum artık. ağlamak istemiyorum. ben bıktım sen neden bıkmadın? ne yapmalıyım terk mi edeyim evimi? ben daha fazla katlanamıyorum. lütfen, ciddiye alacak ve düzgün tavsiyeler verecek olanlar, yardım edin. yardım edin yoksa sağlam çıkamayacağım. neden benden nefret ediyor annem? niye istemiyor beni?
keşke almasaydım. keşke düşünmeseydim. son paramı sen mutlu ol diye harcadım ve verdiğin tepki bu mu? bir dahakine olmayacak umarım. bir daha seni düşünmeyeceğim. hayatım boyunca beni diğer kardeşlerimden ayırdın, görünüşüme laf ettin, okulda benimle dalga geçiklerinde suçu bende buldun, sürekli ben hatalıydım. keşke ağzımı ve elimi tutsaydım. iki gözümü de oymak istiyorum artık. ağlamak istemiyorum. ben bıktım sen neden bıkmadın? ne yapmalıyım terk mi edeyim evimi? ben daha fazla katlanamıyorum. lütfen, ciddiye alacak ve düzgün tavsiyeler verecek olanlar, yardım edin. yardım edin yoksa sağlam çıkamayacağım. neden benden nefret ediyor annem? niye istemiyor beni?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer