Evli kadınlar bir yere giderken eşinden izin istemeli mi?

Hiçbir kadın-erkek ilişkisi “izin isteme” üzerine kurulmamalı. Bu gerçekten te flört döneminde başlayan bir döngü. Bir kere bir erkeğe, senin hakkında izin verme/ vermeme yetkisini vermişsen, bitmiştir. Game over.
Ne demek, markete giderken eşine sormak? Ne demek, bir şey alırken eşine sormak? Benim aklım, iradem, karar verme kabiliyetim yok mu? Üç yaşındaki çocuk muyum ben annemden babamdan izin ister gibi eşimin insiyatifine kalmış olacağım. Sonra bide izin vermeme muhabbeti var. Oda beni çileden çıkarıyor. Eşi izin vermemiş. Ay kötüm. Ama sen de haklısın bilader, seni fazla pohpohlayıp o yetkiyi verenin de aklını gondiklesinler. Ben yetişkinsem, eğitimimi tamamladıysam, ailemin emir ve yetki alanlarından da çıktıysam, kendi kararlarımı verecek, neyin iyi neyin kötü olduğunu bilecek sana da yerini unutursan hatırlatacak durumda olmam lazım.
İstememeli hayır erkeğin güvenmesi lazım kadının ise evli bir kadın nerelere gidebilir ve nerelere gidemez bunun bilincinde olmalı. Yani tutupta evli bir erkek veya kadın tek başına karşı cinsin de bulunduğu bir bara içmeye gidebiliyorsa bu evliliği yıpratan bir durum
İzin konusu bambaşka bir mevzu ama evli insanlar erkek veya kadın fark etmez bir yere gidecekleri zaman eşlerine bilgi vermeleri gereklidir. Sonuçta bu hayatı birlikte paylaşıyorsunuz senin nerede kiminle olduğunu bilmesinden daha doğal bir şey olamaz.
Gittiği yere bağlı. Hem evlenip hem bekar gibi her yere tingos tingos gidemez kimse. Hem erkek, hem kadın. Hayatı paylaşıyorsun sonuçta bir ağırlığı olmalı bu durumun. İyi kafama göre eşime sormadan oraya buraya gideyim, o oraya gitsin ben şuraya gideyim. Benim için öyle bir dünya yok. İzin alınması gereken yerler vardır, haber vermesi gereken yerler.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İstemeli tabi. Nerede kaldı örf nerede kaldı töre.
Kadın dediğin evinde oturur 😂
Cahillik yüklendi tamam 😂
youtube.com/shorts/WRpIC9e3dS0?feature=share
Şu an ben 😂 hazırım salın gelsinler 😂
Efulimm klavyenı bi düzelt allasen 😂
Bizim ortam böyle , rakibe göz dağı vermek temalı dansımız bu. Arizona kertenkelesi kabilesi resmî dansımız 😂😂
Haber verebilir. Tabiki bu her iki taraf için geçerlidir. Eğer uygunsuz yere gidiyorsa gitmesin. 😃
Aklı başında kimse uygunsuz yere gitmez diye düşünüyorum.😀
Genelde karşıt cins inada binince dinlemiyor kardeşim. 😃
İş inada binerse ohooo ahahahah
Bak nasıl da biliyorsun. 🤣🤣🤣
Denk geldim ondan söyledim. Sen yine de kimseye söyleme. 😃
Olur 😀😀
Akşamın güzel olsun kardeşim benim. 🥳
Senin de abicim 🤗
Haber verelim sadece öyle izin isteyip şımartmaya gerek var mı 😃
Ömrümde izin almadım haber verdim aileme acaba evlenince benim için sıkıntı olur mu huu😀
Dalga mi geciyorsunuz bu durumun tam tersi var erkek kadindan izin aliyor artik krilari zaptetmek mumkun mu hic bi seyime karisma ama ben senin agzina bile scabilirim diyorlar dile getirmeseler de roller tamamen degisti soruyu saka olarak algiliyorum
İnsan bir şey yaparken anne babasından izin ister. Sen büyüyüp evlendikten sonra onların korumasından çıkar kendi kararlarını almaya başlarsın. Eşinden izin istemezsin, ben buraya gidiyorum, gidicem haberin olsun dersin!.
Hangi çağda yaşıyoruz abi izin nedir işte aşkım şuraya buraya gidebilirmiyim falan saçma yani. Onun yerine işte şuraya gidiyorum haberin olsun demek daha münasip bence zaten iki taraftan birsi istemezse belirtir bunu.
Nereye gittiğini söylemiş ise daha neyin güvensizliği. Aldatan kadın kendini belli eder. Hiç söylemez ve gider. Sen oraya gittiğini takip cihazı eklemediysen telefonuna asla anlayamazsın. Bence güvenmediğiniz kişilerle ilişkiye devam etmemeli.
Dini yönden bakarsam, iznim şart. Aynı şekilde merhamet, vicdan ve ahlak da şart. Erkek her haltı yiyip kadına izin vermiyorum diyemez. Ki şahsen benden izin istemesine gerek yok. Hoşuma gitmeyen bir durum olursa ben söylerim ki zaten.
Gidilecek gidilmeyecek yerleri bilecek akıl sağlıgina sahip herkes için haber verilmesi kafi ama bilmeyenler için kadın erkek farketmeksizin izin alınmalı
Kızlar Bir Adım Öne izin almak değilde haber vermek diyelimm
Ben eşime haber veririm. O da bana haber verir. Ne kadın ne erkek son halife değildir. Her akşam dışarı çıkacak kadar kendimi bilmez biri de değilim sonıçta. İkimiz de akıllı insanlarız.
İzin istenmez sadece haber vermek yeterli eğer esin gitmesini istememe mazereti varsa bunu dile getirebilir her iki taraf için de geçerlidir bu durum.. İzin isteme olayı çocuklukta geçerlidir sadece..
Bende giderken nereye gittiğimi mecburen söylerim eşimde söyler. Ayrıca gittiğin yeri söylemekte kötü bir şey yok başına bir şey gelse ilk yardım isteyeceğim kişi yine eşim yani
zaten bir tek bana o zaman karışabilir evet gitmeyeceksin diyebilir 😀 ama sevgiliyken sıkıyorsa desin sen kimsin misyonun ne! diye tepkiler alır 😂
Nasılsa ben onun belli yerlere gitmesine izin vermeyeceğim. O yüzden onun da izin vermeme hakkı var. Adil olmak lazım 😌
Normal bir yerse sadece haber verir ve giderim. Onun pek hoşlanmayacağı bir yer ise izin alırım. Gitme derse vardır herhalde bir bildiği.
Karşılıklı haber verilmesinin doğru olduğunu düşünüyorum ablacım izin farklı bir boyuta sürükler evlilikte egolara yer verilmemelidir.
Arada izin istemek onu iyi hissetirir bence evlilikte böyle küçük nüanslar önemli diye düşünüyorum. erkekler Hükmetmeyi sever.
He oldu ben evlenicem, gül gibi tertemiz eşim gidecek benden habersiz sonra başına bir şey gelecek :D
Ben almıyım :D
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş