1.5 ay oldu, 170 cm 60 kg biriyim
İlk defa denedim, arkadaslar yaparsın falan diyince yaptım , 5-6 tekrar çıkartabildim.
İlk defa denedim, arkadaslar yaparsın falan diyince yaptım , 5-6 tekrar çıkartabildim.
Dikkat et belin zarar görmesin
1,5 ayda 30-30 takmak riskli o kiloda
Bende 64 kiloda 40 40 takıp çalışıyordum ama 3 yıl spor yaptıktan sonra
Ve hiçbir sakatlık geçirmedim squattan
Ama lisedeyken 50 kilo ile makine de çalışınca menisküsüm zedelendi. Hala da ses geliyor dizlerimden
geçmiş olsun kral, ya arkadaşlar yaparsın diyince denedim, bırak falan dediler 4 deyken yine de zorladım, belimde biraz ağrıyor, artık kolay kolay yapmam zaten, haftada veya 2 haftada bir yaparım
Yap, her zaman yap ama tatlıca zorlayacak, nizami yapabileceğin şekilde yap. Öbür türlü kasta zarar görür eklemde
Yapabilirsen iyi ancak deadlift çok tehlikeli bir hareket yanlış yaparsan sonuçları çok sıkıntı olur, bel kayması fıtığı vs vs diye biliyorum. O yüzden yüksek ağırlıktan ziyade düzgün yapman daha iyi kanaatimce
ilk defa denedim, arkadaşlarda dedi zaten o yüzden haftada bir falan deneyeceğim artık
ağrıyor biraz belim, diğer sefere 60 deneyeceğim bu daha yararlı olur
eyw kral
Cevap
3Cevap
Kas yırtılması olabilir. Düştükten alıştır kendini önce
öyle yapacağım, eyw
Bar ile beraber 80 kilo deadlift yapamazsın. Ibs'dir o.
80 kg walla, 30 sol 30 sağ 20 kg bar
Nizami 80 kilo deadlift yapamazsın.
hareketi zaten ilk defa orada denedim fakat yaparken ağırlık tutarkende arkadaşlar uyarıyordu düzeltiyordum kendimi
Kendini böyle şeylerle avutma. Sporunu yap geç.
80 kilo deadlift yapabildiğini zanneden 60 kiloluk bir çocuk cahil olabilir ama arkadaşını böyle bir riske atanlar daha da cahil
avutmak değil kral, yani yapınca insanın bi 'ben yaptım ya' demek güzel şey. Arkadaşlarım çok daha fazla basınca sorayım dedim hani normal mi? yoksa hareketin kendisi böyle uç ağırlıklarla da yapılıyor mu diye bi öğreneyim dedim
ustalar sizsiniz, ben öğrenmeye geldim, umarım birgün nizami diye tabir edilen şekilde de yaparım, eyw görüşlerin için
ama arkadaşlarım deneyimli kişiler, boş insanlar değil yani
Dün akşam gidip deadlift yapılışını falan izledim. İnat ettim gittim salona taktım 30 30 + 20 kg bar = 80 kg
3 tekrar yaptım, zorlasam 4 de olurdu hatta 5 bile olabilirdi fakat belim dünden yorulduğu için pek zorlamadım, şu an ağrıyor fakat değdi. d
Bi' sus knk
söyledim sadece, yapılabildiğini anlattım o kadar. Belim ölü şu an, bırakta keyfini çıkarayım :d
Taş gibisindir sen🤤 bilmiyorum
yok be ne taşı, boyuma göre kilom sıkıntı olduğu için dışarıdan pek öyle albenim yok
Oylesindir zayiflar daha iyi görünüyor dümdüz göbek vardir sende şimdi 😁
göbek yok ondan yana rahatım :D kilo almaya çalışıyorum bende
Sen begenmiyosan alırsın umarım sağlıkli bir şekilde başarılar 💪🏻
Abla genç avına mı çıktın :D
teşekkürler, hayatta mutluluklar 👍
@bananickkalmadİ gencim ben😄
Sana da
@bananickkalmadİ . d
45 üstü diyor yaşına
@bananickkalmadİ evet ama değilim
İyi bakalım
meraktan soruyorum kaç yaşındasın. d
28😄
10 yaş fark varmış tüh. d
Genelde zayıf sevmiyor kızlar, sen neden seviyorsun
Ühüü 😂
@bananickkalmadİ yok zayıf estetik duruyo ya ben begeniyom😍
Mesaj atsana bana
Bi fotoğraf atacağım, merak etme cinsel içerikli değil
@bananickkalmadİ nolur göbek olmasın 😂
dıştan güzel duruyor olabilir de konuyu cinselliğe getirmek gibi olmasın fakat dıştan göründüğüm kadar değilim. d penisim 12 cm? . d
Ben hiç bilmiyom o olaylari inanir mısın onemli olan işlevi diyolar😅 konusu açıldı madem soyliyim bende on yargı var zayiflara karşı daha iyi yapabiliyormis gibi geliyo ondan belki de bu begeni🙊
önemli olan işlevi de gel anlat kızlara, hiç sevgilim olmadı bu konudan dolayı, izlemişler prnoları görmüşler 18 cm üzeri penisleri atıp tutuyorlar, hayır dünyada o tür penislere sahip kişiler çok nadir zaten asjdgkas
Reis bi fotoğrafı yorumuna sunmak istiyorum. Mesaj atar mısın
Zaten sileceğim sonra
zayif insanlar aslında dediğin gibi estetik gözüktüğü için daha bi haz alabiliyorsun, tahrik edilebilirsin yani.
Fiziği güzel biri ile sevişmek gibi düşün, hani erkek yerine koyarak düşün askjld
@bananickkalmadİ hesap bilindik bir hesap kral atmıyorum o yüzden. d
Olmamasi senin bu konudan dolayı cekingen davranman mi?
evet
Abartma😂 mikrolar ne yapsın. Senin tip iyidir yürü sen çekinme
tip müqemmel ya ondan yana sorunum yok, asosyaldim ben, açıldım şu 3-4 ay içinde, ortalamanın üstünde bir tipim var.
Tamam sen sorun etme onu o kadar. Sorulan soruları falan okumussundur zaten genelde kötü yorum yazmiyolar yetermis
yeter diyen varda, geçen daha 1 hafta önce falan sevgilimin penisi 12 cm ayrılmalı mıyım sorusunu görünce bi afalladım tabii, fakat seven böyle sevsin eskisi kadar takmıyorum kafama.
Bence de😇
her zaman söylerim, boyu değil işlevi aşlksjdklasdas
😂😂😂 bence de oyledir
peki sen 12 cm eşin/sevgilin olsaydı ne düşünürdün?
Hayır normal bir durum, boyu da normal aslında fakat toplum bunu çok eleştiriyor, o yüzden sormak istedim.
Yapmadım bilmiyorum ama biriyle onu her seyiyle sevdiğim icin evlenicem😇Sorun edeceğimi sanmıyorum
sonunda be, sonunda olması gerektiği gibi davranan biri. Umarım mutlu olursun, bunu gerçekten içten söylüyorum.
Çok teşekkür ederim ☺️ sen de çok mutlu ol🌸
Knk mesaj atsana bana birkaç bişey sorucam
sor buradan sor kral, hesap bilinen bir hesap o yüzden yazmıyorum özelden
Knk ben öyle yorumda yazmamam yav kalsın o zaman sjjsjsjs
kjaslhdkjas tamam. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?