eşit ağırlık ogrencısı pılot olabılırmı? sorunun cevabını bır turlu bulamadım
Cevabın nedir?
THY sayısal bölüm mezunu arıyor. Özel kurslarda böyle bir ayrım yok. Hem neden olanasın. Pilotlar havada karmaşık hesaplamalar yapmıyorlar. Bir pilotun kamyon şöföründen fazla bir farkı yok. Sadece bir farkları bir çoğunun k. çı kafalarından bile yükseğe kalkmış.
Netice itibarı ike OLU OLU BAL GİBİ OLUR02 Yorumla
Soran+1 yılhttps://m.airporthaber.com/read.php?id=50050 kardes bak esıt agırlık dıyor? bende sayısal bılıyordum
+1 yılÜniversite şartları olarak sadece sayısalcılar olabiliyor diye biliyorum ama firmaların kendi kurslarına katılacağım dersen önceliği mühendislere veriyorlar katılmayı düşünüyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılpılotmu olacaksın?
- +1 yıl
İnşallah pilot olmak kolay değil çok çalışmak gerek ticari pilotluktan ziyade hava harp okulunu çok istedim gittim inşaat mühendisliği okudum neden pilotaja girmedim çünkü olduda pilot olamazsam elimin altında iyi bir diploma olsun diye mühendislik okudum :)
Soran+1 yılhava harp okuluna neden gıtmedın
- +1 yıl
Almadılar
Soran+1 yılbasvurdunmu
- +1 yıl
Tabi hava harp okulu komutanlığında mülakata girdim elendim
Soran+1 yılmülakatta ne olduda elediler. en merak ettıgım kısım
- +1 yıl
O zamanlar biraz fazla. kiloluydum istedikleri şartları yakalayamadım ama sonra laz inadım tuttu tabi epeyi zayıfladım tabi :) her neyse onların belirli endeksleri var direk atıyor sistem elendim şimdi pilotluğa bakacağım
Soran+1 yılsayısal mı okuyordun? ben esıt agırlık okuyorum muhendıslık kazanamam kı
- +1 yıl
Lisede sayısal okudum evet ama şimdiki sistemde bölüm farketmiyor galiba bizim altsınıflarda vardı eşit ağırlıktan gelen birkaç kişi
Soran+1 yılaminmisin thk thy falan hep baktım mf4
- +1 yıl
sen üniversite puanlarına bakmışsın benim dediğim kurs
- +1 yıl
Aga işte sayısal okumak lazım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
https://m.airporthaber.com/read.php?id=50050 geçen gün bir haber görmüştüm ilgimi çekmişti. şimdi bakınca aynı haberi buldum bu yardımcı olacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılaa esıt agırlıkta dıyor orası sayısal alıyor dıye bılıyordum?
Soran+1 yılbu sadece o zamana özgü bir reklammı yoksa sureklı boyle mı olacak
iç bir 50 lik rakı senden kral pilot yok anadım mııı :D:D
00 YorumlaSanırım hayır :( ama biraz daha araştır
00 Yorumlaanadolu üni- pilotaj var
014 Yorumla
Soran+1 yılsayısalla alıyor ama
Soran+1 yılo kurslara gırmek ıcın derslerımde basarılı olmam gerekıyormu
- +1 yıl
kurslar ücretli hemde felaket bir rakam ve üni mezunu olmak gerekiyor pilotaj eğitimi zor ve masraflıdır kolay kolay olamazsın.. ha ne olur üni mezunları (ama mühendislik) thy yetiştiriyor yardımcı pilot olarak ama ona da nasıl seçileceksin bir ton iş şu an tek yol yüksek bir mebla ödeyip Thk nın ya da başka firmaların atpl eğitimini bitirmek ve akabinde iş bulabilirsen zaten bankalar maaşından keserek taksit taksit ödetiyor borcu
Soran+1 yılmeblağları ne kadar bankalardan kredi çekip iş bulundugunda maaştan kesmesi daha rahat olur bence? ve iş bulma olanagıda senın basarılı olup olamamana baglı degılmı
- +1 yıl
fiyatlar 150 civarı olabilir dolarda arttı malum artı kurs bitip işe başvurduğunda bir de tip eğitimi vardır boeing ve airbus a göre.. bunun içinde alıyolar tam bilmiyorum ama 20-30 dan fazla olabilir yani kurs ücretleri çok ha kredi veriyolar ama iş bulmak önemli bir konu hemen atlama pilot az ihtiyaç var havada kapıyorlarmış diye.. arkadaşım thk dan altı lisansı ama sivil havacılığın sınavlarında epey zorlanmış şimdi şirketler üni mezunu istediği için açık öğretimin bitmesini bekliyo.. birde dil meselesi var tabi çok iyi derecede konuşma gerekiyor hatta diyodu sunexpress bilmem ne havacılık dil sınavlarından birinden çok yüksek puan istiyo diye çok zor iş yani.. çok mu meraklısın
Soran+1 yıltip eğitimi thy içinde geçerlimi evet meraklıyım
- +1 yıl
tam bilmiyorum ama bazı şirketler bu eğitimin parasını da alıyomuş.. bende çok meraklydım bir dönem sonra vazgeçtim istersen sportif havacılık kurslarıda vardır thk nın tamamen ücretsiz https://egitim.thk.org.tr/ bende katılmıştım zamanım olursa yamaca falan da gitmeyi planlıyorum sende düşün çok zevklidir
Soran+1 yılsen neden vazgectın. bu gıdısle banada vazgecme yolu gorunuyor ama vazgecmek ıstemıyorum
Soran+1 yılyaş sınırı ne bunun
Soran+1 yılen son noluyo :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım