- 25 gü
Deadlift Sırt büyütür bacak kaslarını genişletir ve kalça kısmına eğim verir. Bunun yanında Squat yaparsan mermi gibi olursun.
13 Yorumla- Soran25 gü
Sırt büyürse nolur aşırı teşekkür ederim bu arada güzel cevabın için
- 24 gü
Sırt büyürse seksi olursun aşkım
- Soran24 gü
Teşekkürler bitanem
En İyi Cevaplar
Yeni başladıysan neden olmasın nizamı yapmaya bak
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle deadlift 10 kg dumbell ile yapılabilir, bu konuda hiç şüphen olmasın! 🏋️♀️ Bilhassa başlangıç seviyesindeysen bu ağırlık güzel bir tercih olabilir. Önemli olan doğru formu korumak; sırtın düz olmalı, hareket sırasında kalçandan güç alarak yapmalısın. Deadlift özellikle alt vücut kaslarını, yani kalça, bacak ve bel kaslarını harika şekilde çalıştırır.
Kalça büyütme konusunda etkisi tabii ki var! Ama gelişen kas kütlesi için tekrar sayıları ve düzenli diyetle desteklemen şart. Ayrıca zamanla ağırlık artırarak kaslarını daha fazla zorlayabilir, daha iyi sonuç alabilirsin. Kalçan forma girerken kendine hayran kalacaksın! 🔥10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tekrar sayılarını 10 set ve 20-30 tekrar yaparsanız deli gibi etkisini görürsünüz.
14 Yorumla- Soran9 gü
Her gün mü yapmamız lazım kalçayı büyütmek istiyorum
- 9 gü
Her gün antrenman yapmak yerine, kasların iyileşmesine zaman tanımak çok önemlidir. Haftada en az 3 gün antrenman yapmanızı tavsiye ederim. Daha dengeli bir program için 5 gün antrenman + 2 gün dinlenme düzenini uygulayabilirsiniz.
📅 Tavsiye ettiğim program:
✅ Pazartesi - Salı - Antrenman
✅ Çarşamba - Dinlenme (Off)
✅ Perşembe - Cuma - Cumartesi - Antrenman
✅ Pazar - Dinlenme (Off)
✅Not: Off demek o gün spor yapma demektir.
Bu şekilde hem kas gelişiminizi destekler hem de aşırı antrenmandan kaynaklanan yorgunluğu önleyebilirsiniz. Unutmayın, gelişim sadece çalışırken değil, dinlenirken de gerçekleşir - Soran8 gü
Çok teşekkür ederim ☺️
- 25 gü
daha önce deneyimin yoksa kendini test ederek kaldırabildiğin ağırlıkla çalışmalısın. ne fazla ne az ağırlık. bunu da 3 set deneyip öğrenebilirsin
10 Yorumla Neden böyle şeyler yapıyosunuz bence herkes doğal kalmalı herşeyin orjinali iyidir
12 Yorumla- Soran27 gü
Zaten kalçam büyük baya ama ben yine de daha çok büyütüp biçim vermek istiyorum
Hic bisi kaldirma otur kall o kalca yine guzellesr emin ol
13 Yorumla- Soran27 gü
Teşekkür ederim
- Soran27 gü
Hafif karın var onu da inceltcem
- 27 gü
Yapilir sorun olmaz ve kalça büyür
12 Yorumla- Soran27 gü
Teşekkür ederim
- 27 gü
Rica ederim
- 26 gü
Olur da maks sayıda yapmaya çalış
10 Yorumla - 27 gü
Kalçanı ne kadar büyütmek istyrsun
17 Yorumla- Soran27 gü
Benimki zaten büyük baya ben daha da büyütüp biçim vermek istiyorum
- 26 gü
Kalça Ölçün nedir
- Soran26 gü
113
- 26 gü
Şu an kac
- Soran26 gü
113 dedim ya
- Soran26 gü
Daha büyütmek istiyorum
- 26 gü
Şu an kalçanin nasıl olduğunu merak ettim
BEN 10 KG DAMBILI PİZZA KULEMLE KALDIRIRIM
10 Yorumla- 27 gü
niye ki
111 Yorumla- 27 gü
kalca spor yaparak buyumez kaslanir dogustan buyuk olmayan bir kalca sonradan buyutulemez mumkun degil aksini soyleyenler yalancidir
- Soran27 gü
Kalçam zaten büyük ben daha dolgun istiyorum yoksa baya büyük kalçam ve müsait büyümeye
- 27 gü
dolgun kalca yapmak zor ya ben de istiyorum ama zor
- Soran27 gü
Değil bu arada ben kadınım bana daha kolay
- 27 gü
120 cm kalca cevrem ama dolgun degil fazla
- 27 gü
haklisin
- Soran27 gü
Benimde kalça çevrem 110 falan olması lazım
- Soran27 gü
Benimki yağlanmaya müsait olduğu için kadın olduğumdan dolayı çabuk sonuç alırım diye düşünüyorum
- 27 gü
dogrudur
- Soran27 gü
Teşekkürler
- 27 gü
rica ederim
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar