Kendimi esir gibi hissediyorum ne yapacağım ben?

Ailem hiç bir zaman dışarı çıkmama izin vermedi benden tek istedikleri okula gidip eve gelmemdi. Yazın bile dışarı çıkmama izin vermiyorlardı. Kötü bir şey yapmadığım halde. Onlara göre bir kız dışarı çıkıyorsa hayat kadını çıkıyordur. Bende lise yıllarında okulu asmaya başladım çünkü gezmek istiyordum ilk okuldan kaçtığımızda arkadaşlarla metroya binecektik mal gibi baktım bu kartı nereye koyacam diye. O zamana kadar hep dışlanmıştım çünkü onlarla gezemezdim para bile vermiyorlardı kız başına nerde harcayacaksın diye ama benden 5 yaş küçük olduğu halde erkek kardeşime her gün 20 lira veriyorlardı. Neyse güzel bir ortamım oldu sonra motorcu arkadaşlarım falan oldu geziyorduk her şey çok güzeldi sonra okuldan mesaj atmışlar devamsızlık için dünyanın dayağını yedim üstelik hayat kadını gözüyle bakmaya başladılar. O zamanlar işlek bir caddede oturuyorduk ortaokuldayken bir dağ başında yaşıyorduk. Ama işlek bir yere taşınınca bir anda her şey gözüme güzel görünmeye başlamıştı. Sonradan yine bir dağ başına taşındık sırf geziyorum diye. iki yıldır burdayız ve evden çıkamıyorum ne zaman dışarı çıkmak istesem olmayacak hakaretler ediyorlar. Devamlı evlen kocanla gezersin. Kıyafet alıyım diyorum evlen kocanın yanında giyersin. Okuyorum 18 yaşındayım işimi elime alınca kendi evimde yaşıcam diyorum evlen kocanla yaşarsın diyorlar. Ben kocasız hareket edemez miyim. Annem her kadını kendisi gibi muhtaç ve aşağılık zannediyor. Bayramda otobüsler de ücretsiz dedim ki bir gün kendi kendime geziyim babam hemen onlar anlaşmışlardır buluşacaklar toplaşacaklar. Buraya taşındık taşınalı benim arkadaşım mı var dershaneye gidiyorum okulu açığa aldım sınıfta zaten birkaç kişiyiz arkadaşım bile yok hiç bir şekilde bakım yapamıyorum. Çünkü bunlar hep hayat kadını işi onlara göre. Kendileri de kaçarak evlenen işsiz güçsüz küfürbazlar dindar falan da değiller babam ağzı açılınca Allah kitap küfür eder annem beni çocukluğumdan beri döverdi çok basit şeylerden dolayı kıyacam canıma ben napıcam?
Kendimi esir gibi hissediyorum ne yapacağım ben?