Aile & Toplum Türkler neden insanlara tepeden bakan insanlar? Angelooooo Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çoğumu aynı olur...Bu şey degilmi ya cahilliğin , aptallığın verdiği ego. Güncellemeler+1 yıl Zeka olarak son sıralardayiz arkadaşlar dünya genelinde. Türkler neden insanlara tepeden bakan insanlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Normal hayatta asla öyle değiller iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar 1 3 Yorumla Angelooooo +1 yıl Ama iki lafı bir araya getirse diyeceğini iyi biliyorlar.Kalpleri kötü kalpleri. Yorumla taytayko7 +1 yıl İnternet bizim ulkeye pek uygun bir teknoloji değil Yorumla Angelooooo +1 yıl Değil evet...Okadar saçma kullanıyorlar ki. Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çoğu için bu söylenebilir. Cahillikten ve buldumcu olmaktan kaynaklanan bir durum bence bu 1 0 Yorumla
hamervah Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çünkü biz hep haklıyız ve herşeyi daha iyi bilirizGenellikle 1 0 Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı. Benim icin irk pek bir sey ifade etmiyor (bazi konular istisna tabi.) benim icin ya kotu biri vardir ya da iyi 0 2 Yorumla Angelooooo +1 yıl Bu ülke full kötüyse?Kötü ildugu için kötü diyorum Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl Knk ulke kotu degil insanlik kotu ve bir cogu kotu oldugunu bile dusunmuyor cunki sabit ahlaklari yok. Yorumla
eseqi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Irka mal etmeyin, sonuna kadar ırkçı bi sürü kürt de tanıdım, hatta bunu soran sen bile kürt olabilirsin, babasını seçemeyen insan ırkçılık yapmasın.. 0 0 Yorumla
mezarcı23 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kendini bilmeyenlere denk gelmişsin çok güzel insanlarımız da var 0 2 Yorumla Angelooooo +1 yıl Birazda öyle öyle olma payı yüksek... Yorumla mezarcı23 +1 yıl Umarım iyi insanlara çıkar yolun Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Irkla pek alakası yok gibi sonucta her ırkın iyisi var kötüsü var 0 1 Yorumla Angelooooo +1 yıl Her ırkın iyisi kötüsü var evet bak bakalım zeka ortalamamiza... Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Biz Türkler yüce insanlariz 0 4 Yorumla Angelooooo +1 yıl O geçmişte kaldi şu anda rezil bir ülke Atatürk'ün kemikleri sızlıyor. Yorumla Chamber +1 yıl Ülkenin rezil olması Türkler den dolayi değil:) Yorumla Angelooooo +1 yıl Türklerden dolayı.Biraz irdele konuyu.Siyasi liderimize kim oyu attı..Biz onun bilmemneyinin kiliyiz kim dedi.Peki bu ülke neden bukadar başarısız o mali iktidara getiren kim oldu sıkma kafalı Ortadoğu bölgesi cahilleri değilmi?Aziz Nesin haklı ülkenin sadece yüzde 40'i zeki Yorumla Chamber +1 yıl Ona oy verenlerinde Türk. oldugunu düşünmüyorum:) Yorumla
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Türkler hakkında doğru konuş 0 3 Yorumla Angelooooo +1 yıl Dünyanın en kalitesiz ülkesi Türkiye.Doğdum yaşadım büyüdüm.Stresten 10 yaş büyük gösteriyorum omg. Yorumla Yaşasın_ırkımızz +1 yıl Kalitesiz olan Türkiye değil yönetim şekli. Yorumla Angelooooo +1 yıl Yönetim şekli böyle ise o yönetim şeklini tercih eden aptalalr yüzünden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senim gibi popolar atar işte 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karaktersiz it Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İt kız Yorumla Angelooooo +1 yıl Doğruyu söylemek nezaman karaktersizlik oldu.Atatürk mumyali haliyle Anıtkabir'de ters döndü sizler yüzünden. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ş e r e f s i z yalancı s a h t e k a r Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiiiç! Yorumla Angelooooo +1 yıl Sıktır git 85 IQ. Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Haklısın hemde coook 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Yüksek ırk olduğundan dolayı ajaja 😛😛 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Evet çok üstten alta bakıyorlar. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. İnsanımız cahil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Normal hayatta asla öyle değiller iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar
Ama iki lafı bir araya getirse diyeceğini iyi biliyorlar.
Kalpleri kötü kalpleri.
İnternet bizim ulkeye pek uygun bir teknoloji değil
Değil evet...
Okadar saçma kullanıyorlar ki.
Çoğu için bu söylenebilir. Cahillikten ve buldumcu olmaktan kaynaklanan bir durum bence bu
Çünkü biz hep haklıyız ve herşeyi daha iyi biliriz
Genellikle
Benim icin irk pek bir sey ifade etmiyor (bazi konular istisna tabi.) benim icin ya kotu biri vardir ya da iyi
Bu ülke full kötüyse?
Kötü ildugu için kötü diyorum
Knk ulke kotu degil insanlik kotu ve bir cogu kotu oldugunu bile dusunmuyor cunki sabit ahlaklari yok.
Irka mal etmeyin, sonuna kadar ırkçı bi sürü kürt de tanıdım, hatta bunu soran sen bile kürt olabilirsin, babasını seçemeyen insan ırkçılık yapmasın..
Kendini bilmeyenlere denk gelmişsin çok güzel insanlarımız da var
Birazda öyle öyle olma payı yüksek...
Umarım iyi insanlara çıkar yolun
Irkla pek alakası yok gibi sonucta her ırkın iyisi var kötüsü var
Her ırkın iyisi kötüsü var evet bak bakalım zeka ortalamamiza...
Biz Türkler yüce insanlariz
O geçmişte kaldi şu anda rezil bir ülke Atatürk'ün kemikleri sızlıyor.
Ülkenin rezil olması Türkler den dolayi değil:)
Türklerden dolayı.
Biraz irdele konuyu.
Siyasi liderimize kim oyu attı..
Biz onun bilmemneyinin kiliyiz kim dedi.
Peki bu ülke neden bukadar başarısız o mali iktidara getiren kim oldu sıkma kafalı Ortadoğu bölgesi cahilleri değilmi?
Aziz Nesin haklı ülkenin sadece yüzde 40'i zeki
Ona oy verenlerinde Türk. oldugunu düşünmüyorum:)
Türkler hakkında doğru konuş
Dünyanın en kalitesiz ülkesi Türkiye.
Doğdum yaşadım büyüdüm.
Stresten 10 yaş büyük gösteriyorum omg.
Kalitesiz olan Türkiye değil yönetim şekli.
Yönetim şekli böyle ise o yönetim şeklini tercih eden aptalalr yüzünden
Senim gibi popolar atar işte
Karaktersiz it
İt kız
Doğruyu söylemek nezaman karaktersizlik oldu.
Atatürk mumyali haliyle Anıtkabir'de ters döndü sizler yüzünden.
Ş e r e f s i z yalancı s a h t e k a r
hiiiç!
Sıktır git 85 IQ.
cahil oldukları için
True
Haklısın hemde coook
Yüksek ırk olduğundan dolayı ajaja 😛😛
Evet çok üstten alta bakıyorlar.
okuyan yok kitap
İnsanımız cahil
Ben bakmıyorum
Sen nesin