Hiç kimseyi beğenmezler ve sadece kendilerini düşünüyorlar ve bencil oluyorlar , başka ülkeye iltica ediyorlar avrupada Afrikalı suriyeli afganlı mültecileri beğenmiyorlar oysaki kendisine mülteci , suriyelilere vatan haini diyorlar bakıyorsun şu an onlar terk ediyorlar üstelik savaş veya diktatör falanda neymiş efendim enflasyon varmış demekki savaş olsa hemen kaçarlar ama söz suriyelilere gelince demediklerini bırakmıyorlar Pakistanlılar sapık falan ama türkiyede kendi öz kızına tecavüz eden insanlar tabi insan denmez ama Pakistanlılar onları eline su dökemez Türkler ilk kendi milletine baksın başkalarını kötülemeden önce.
Her insan aynı değildi
Her insan aynı değildi
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türk insanının eleştirilecek noktaları olabilir. Ama türk insanıyla çöllerde yaşayan Araplar kıyas bile götürmez.
Si*tir git şurdan kendi öz kızına bile tecavüz ediyorlar o araplar sizden bin kere şerefli
Sanırım sen de Arapsın bu kadar dokunduğuna göre.
Arap değilim insanım
Bu kadar seviyorsan Araplarla beraber çöllerde yaşayabilirsin.
işte bu kadar cahilsin sanki araplar çölde yaşıyor
Zihniyetleri çöl zihniyeti hala.
Müslümanız ve senin gibi dinsiz değiliz
Dinsizim çok şükür burası da laik Türkiye Cumhuriyetidir.
Evet ezanların susmadığı yer
Gün gelir susar.
Gün gelir ezanlar susar ne ya, Allah susturmak isteyenlere fırsat vermesin.
Bu arada dinsiz olup çok şükür demen de ayrı bir abes olmuş. Ha bir de şükür kelimesi de Arapçadan geliyor, bu kadar nefret ediyorsan onların dilini de kullanma
Trollüğüne dedim ayrıca Türkiye'de 2100'e kadar dinsiz nüfus aşırı artacak.
Böyle şeyler trollüğüne söylenecek şeyler değil arkadaşım. Ha dinsiz nüfus artsın sorun değil de; kimse ezanlarla yoğrulmuş, iman ile kazanılmış bu toprakları imansız ve ezansız bırakamaz. Önce Allah (cc), sonra bu vatanı iman dolu göğsüyle kazanan biz buna asla izin vermeyiz!
Valla gördüğün üzere şeriatınız uygulanmıyor. Din çoktan yenilgiye uğradı.
Din asla yenilgiye uğramaz, onu yaşamayan insan yenilgiye uğrar.
Gördük uğrayıp uğramadığını.
sorun suriyeliler değil mülteci sorunu
Avrupada var bu ama hiç kimse sizin kadar kin kusmuyor mültecilere
bu kadar çok olması normal değil, insanların öfkesi hükümetin kasıtlı olarak kötü ilerlettiği politikaya