Türk insanı neden böyle?

Kadını erkeği genci yaşlısı bi ayrı zihniyette. Nereye gitsem suratlar asık, bakışlar öldürecek gibi, aşırı bir ciddiyet var, insanlar empati yoksunu, bencil, çıkarcı, düzenbaz daha say say bitmez. İyi niyetli, topluma faydalı bir birey olmaya çalışınca herkes aptal yerine koyuyor, dedikodu aşırı fazla, çoğunun kafalar boş ya da yarı cahil ama kocaman egolarından dolayı kendilerini profesör sanıyorlar. Herkesin ağzında siyaset, saçma bilgisayar oyunları, İnternete saçma hareketler yapan 2-3 soytarı, futbol, dedikodu, araba ya da at gözlükleri ile hayata bakılarak benimsenmiş bir din veya ideoloji. Doğru düzgün oturup sohbet edilecek düzgün bir insan evladını 19 senelik ömrümde görmedim. Yani neden bu insanlar böyle anlamıyorum cidden hani kimseyle konuşmuyorum sadece işime gücüme bakıyorum bu sefer de 3-5 aptal sürüsü ego tatmini yapmak için laf atıyor ben mi çok sorunluyum yoksa bu ülkemin insanları mı artık anlayamıyorum ne yaparsam yapayım hiç değişen bir şey yok. Ama yalan söyler şark kurnazlığı yapar afedersiniz şerefsizlik yaparsam o zaman insanlar beni takdir etmeye başlıyor ben kendime bunu yakıştıramıyorum. İyi niyetli olunca da aptal yerine konuluyorum. Anlayamıyorum cidden...

Türk insanı neden böyle?