twitter da gundemde erdogan kazanacak diye bir sey baslatmislar, saka maka kazanacak herhalde bu 2-3 tweetlere goz gezdirdim de
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Senin kafa da onlar gibi çalışıyor. Tek fark karşı taraftasın onlara göre
ya sen nereden bileceksin benim kafami, bakis acimi ya surada yazdigim 2 satirlik sorudan
Bilirim ben
kes
Şov daha yeni başlıyor ama
Erdoğan kesin kazanır yani şimdi dindar biri gidip eşcinselleri destekleyen CHP'ye oy verecek degil
ya chp degil de zafer partisine verseler bari oyu, su afganlar multeciler bi gitsin benim tek istegim umit ozdagin kazanmasi su an
Allah için mültecilerin ne zararı var şimdi bizim ülkede savaş olsa sen bombalarin altındami yaşayacaksin biraz empati kurun empatti
baskalarinin ulkesine gidip milleti taciz edip, etek alti fotograflarini cekip, milleti rahatsiz edecegime kendi ulkemde bombalarin altinda olurum daha iyi ne savasi mk 10 yil oldu lan suriyeliler turklerden zengin yok savas mavas bizden iyi yasiyorlar su an kendi ulkelerinde kurtulus savasi bu kadar surmedi ne bitmez savasmis bu
Bırak anlatamazsın bunlara asıl koyun bu gbnler
İçlerinden birkaçı sapık çıktı diye hepsinimi suçlayacaksin ona bakarsan bizim icimizdede sapık çok emptqi kurmadan konuşma bir gün ülkede savaş olunca anlarsın
@gokuu sana ne oluyor gevşek
Rte kazancak vizyonsuz kemo inşallah aday olur
@gokuu abi sen şimdi Erdoğan'ımi destekliyon yoksa muhalefetimi
Erdoğan i tabiki
@gokuu tamam kusura bakma gevşek dediğim için
Sorun değil kardeş bu vizyonsuz insanlar umarım kendi pisliklerini içinde bogulurlar
ya yuru git ali adamlarin kulturunde erkek cocuklara etek giydirip dans ettirmek, 10 yasindaki kizlari 60 yasindaki erkeklerle evlendirmek var sen hala birkac sapik diyorsun adamlarin kulturu sapiklik mk
Tamam bişi demiyorum ama şunu bil cebinden 1000 liran olsa bir liranyere düşse gerisinide atarmiydin
lan sus mal afgan hahahsahshsdhsah git ulkeni kurtar la savas varsa mal comar turkiyede ne isin var
Çünkü araştırmadan önüne gelen hazır yemeği yemeye bakıyorlar o yemek de ilerleyen günlerde bayatlayacak haberleri yok Twitter a girme bence veya yabancı ülke seç kullan daha iyi yoksa insanı sinir ediyorlar millet.
Zaman yine rte zamanı sen ne gördün bu devlet memurların maaşını ödeyemiyor du memurlar valla şimdi çok zengin oldular ama hala Tayyip e beğenmezler az araştır kuzu ya az araştır CHP bu halka ne vermiş Allah aşkına
lan yuru git ulke batmis dolar 20 olmus bu hala memur diyor mk banane memurlar zengin olduysa ulke battiktan sonra
Battığı yok istese doları 10 altına direk indirir küçük insan biraz düzgün konuş kabalaşma yatırım gelsin diye uğraşıyor adam az kaldı 1 seçim sonrasını goŕusucez togg yolda geliyor sizinkiler 80 yıl boyunca bu ülkeyi hiç birsey urettirmediler az araştir
ya dayi 5 liraya ekmek aliyon mk coluguna cocuguna cikolatayi zor aliyon gelmis hala akpyi savunuyon
Sen bu vatana 1 ekmeğe 1 çikolata satarsin siz akp seçmenine koyun diyorsunuz asıl koyun siz gb ler bak araştır diyor ekmek diyor hala ya internetde chp vaktinde neler engellemiş bak diyorum sonra yaz
lan sus ya git ekmege su bandir ye mk
Sana ne la sen 6 li masa gelsin o ekmeği bulduğunu şükredersin
Ne akpli ne chpliyim ama şöyle diyim bu ülke 93 krizi filan şey yapıyorlarda benim çocukluğum geçti o yıllarda öyle abartıldığı gibi kriz ortamı yoktu hani. Diyorsun yatırım gelsin diye peki sırf yatırım gelsin diye bu ülkenin milletini zora sokmak sence ne kadar doğru?
Hiçbir milleti ve hiçbir insanı ayıplamayınız." Aynı felsefe sisteminin bir filozofu Şeyh Edebali ise, Batı dünyasında devlet anlayışının oluşmasından ikiyüzelli yıl, üçyüz yıl önce, Osman Gazi'ye "Ey oğul, insanı yaşat ki, devlet yaşasın" diye öğüt vermiş.
Sence devlet bu öğüte uyuyor mu? Bence uymuyor. Evet devlet için fedakarlık yapılır fakat sorun şurada devlette lüks harcamalar varken insan haliyle söylenir basit örnek. Papaz krizi mesela Trump yaptırım yaptı, Erdoğan kemerleri sıkın dedi sıkıcaz dedi halkta arkasındaydı bende destekledim hatta Amerika kafasına göre hareket edemicek diye neyse olan bize oluyor filan devlet uçak bakıyor, ondan sonra eşine bakıyoruz 1 yıllık asgari ücret edecek miktarda olan Hermes çantasıyla geziyor :) Evet insan güzel yaşıyor :) Sonuç papazı verdiler :) Osmanlı devleti ise böyle bir konuda savaş dahi çıkartırdı savaşa girerdi. Politika faiziyle genel faiz düşmez bankalara verilen kredinin faizi düşer banka zengin olur. Ayrıca faiz haram diyen devlet neden sıfırlamıyor öyleyse hadi onu geçtik. Madem doları 10 altına iindirebiliyor indirsin bu milletin neden alım gücü düşmesine müsaade ediyor? Örnek ben 5 liraya alacağım şeye neden 15-20 lira vermek zorundayım? Benim maaşım niye 3-4 kat artmıyor öyleyse? Devlet benim alım gücümün düşmesine niye müsaade ediyor? Tabi kendisi kitap basar eşi kitap basar bunlar kurumlardan alınır parası :) Ben kitap basmak istesem cebimden çıkar parası :)
Erdoğanın bir güneş gözlüğü 10 asgari ücret edecek para mesela. Sen diyorsun devlet için dişimizi sıkalım. Önce yöneticiler buna uysun ki biz halk olarakta ayak uydurmasını biliriz. Bizim derdimiz kendileri şatafatlı hayat yaşarken dalga geçer gibi açıklamalar yaparlarken bizim alım gücümüz günden güne düşüyor olmasıdır. Ayrıca bu devlet en kötü zamanlarında bile böyle elin gevuruna rezil rüsvah olmamıştı. Elin gevurları gelip resmen dalga geçiyor bizimle.
@Monster1902 sana ne yazsam boş hadi kolay gelsin inşallah 6li masa kazanirda görürsün
noldu la mal akpli dogrulari duyunca morardin mi demin diyordun memurlar zengin oldu diye yine konussana koyun
Karşısındaki aday daha belli değil Panik yok.
kurtulamıycakmısız en nefret ettiğim parti mk ak koyunları
valla sinir hastasi olucam ya, adam hala gelmis memurlar zengin oldu diyor
%100 her zamanki gibi oylar cok artti son donem
haydaaaaa
20 senedir bu boyle normal olan bu. Sen yoksa hep kaybedenlerdenmisin
Çomardan bol ne var ülkede
Çomar asıl sensin ezik
Geberip gidecen hala çomarlik yapiyon tayyip babana
Shsjsjs çomar sürüsü
Tövbe de
inşallah
Kazanacak zaten