Büyürken berbat bir şekilde yetistirildim. Babamla hiç iletişiminlm olmadı ve hala yok, annem sürekli dayak atardi şimdi de bağırıyor zaman zaman. Psikolojim bozuk, sosyal hayatım yok, iş hayatim, okul hayatım başarısızlıklarla dolu. Boyum küçük olduğu için sınıfta genetik olarak şanslı p. çlerden dayak yerdim, zorbalık gördüm. O kadar çıldırdım ki gittim boks yapmaya başladım ve yıllarca yaptım ve galiba tek başarım bu. Bana bulaşan kim varsa dövmeye başladım, hatta hastanelik ettim, dayanamıyorum bana karisilmasina. Yıllarca insanlar bana zorbalık yaptığı için sessiz birisine donustum, asosyal oldum ve o yüzden de herkes dalga geçti, lanet olsun bir kişi çıkıp derdin nedir diye sormadı ama herkes dalga geçti. Bu lanet utangacliktan kurtulmak için önüme gelen herkesle tanışmaya başladım, 1.90 boyunda ve utangaçlık problemi olmayan birisi bile gidip bir kızla tanışmaya korkarken ben bunu yapmaya başladım. Sonuçta ne oldu, boktan hayatım daha boktan olmasın diye kendimi savunmayı öğrendim ve daha özgüvenli birisi oldum fakat insanlar hala iş ve okul hayatımda başarısız olduğum için bana sürekli beceriksiz diyor. 1.70 birisi kendisini 2 metre olan insanları bile kavgada yenebilecek bir hale getiriyor, hiç kimseyle konuşamayan birisi normalde özgüvenli olan insanların bile yapmaya çekindiği şeyleri normal bir şekilde yapmaya başlıyor. Ben daha ne yapayım abi bu hayatta daha ne yapabilirim? Her yönden ortalamanın altında bir hayatım var ve bunları düzeltmek için çaba gösteriyorum ve insanlar buna rağmen hala bana başarısız ve beceriksiz diyor. Şimdi ne yapayım ben? Gerçekten yılların sonunda artık yaşamak içimden gelmiyor. Ailem kötüydü, her yerde zorbalık gördüm, bu sebeplerden dolayı okulda başarısız oldum, iş hayatinda da ozguvensiz olduğum için ezdiler. Her neyse bana akıl verin lütfen yaşamak içimden gelmiyor, her şey anlamsız, 20 yaşındayım ve yıllardır savaşıyorum ama her şey aynı gibi.
Güncellemeler
+1 yıl
Pes etmeye çok yaklaştım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar