Sadece babamın parasını yiyorum mutlu olmaya bakıyorum, bu tarz şeyleri düşündüğüm zaman kötü hissediyorum, bende düşünmemeye çalışıyorum.

Sadece babamın parasını yiyorum mutlu olmaya bakıyorum, bu tarz şeyleri düşündüğüm zaman kötü hissediyorum, bende düşünmemeye çalışıyorum.

Bazen bende boyle hissediyorum, fazlalik gibi hissediyorum ama sonra onlar beni istedi, evlat sahibi olmayi bile isteye tercih ettiler bir sekilde bana bakmak zorundalar diye düşünüyorum. Şuanda işim yok. Okulu bitirdim. Atamalari bekliyorum. Atanirsam zaten artik kendi hayatim olacak. Ailemin oldugu yere atanirsam eve maddi destek sağlarım. Ama onun dışında şu an yapabilecegim bir sey yok.
Hani belki erkek olsam belki daha fazla rahatsiz olurdum ama kiz olarak o kadar rahatsiz etmiyor beni baba evinde olmak. Zaten yeni mezunum, bir yandan saglik sorunlarimda var. Bazen yiyip, içmek beni fazlalik gibi hissettirse de onlarin evladiyim, onlar beni istediler seklinde kendimi rahatlatiyorum.
Maddi destek olman olmaman tartışılır, ama ailen seni yaparken ileride bizede destek olur para verir tarzında bir düşünceye sahip olduğunu sanmıyorum. Mevcut durumda maddi destek olamıyorsun, ama olamayacağın anlamına da gelmez. Sadece harcamalarını biraz bu çerçevede yapabilirsin
Cevap
8Cevap
hayır kötü birisi değilsiniz tabi ki
Ailene katkın olsun az da olsa onlar sana yedirmiş içirmiş giydirmiş
Değilsin ama artık sorumluluk alma zamanı hadi bakim
Evlenince de koca parası yersin
Beleş bi ömür ne gizel 😄
Maddi sorun yoksa evde calışma derim. Ama yine de kendini gelistirmen ićin çalışıp insanları ve hayatı tanımalısın. Para için deģil, kendin için ćalış.
Ne parasi yicektin evlenene ya da çalişana kadar baba parasi yiceksin tabi
Rahatsız oluyorsan bir işe gir
öyle yapacağım zaten
Mantıklı
Kizin çalışması şart degil
Hayır değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?