Aşırı eziliyorum, bunun çözümü okumak dışında ne sizce?

ortaokulda bi kız vardı onun düşmanlığı zorbalığı yüzünden bütün sınıf beni dışladı yakın arkadaşlarım vardı sınıftan ama bi süre sonra onlar da ona uydular. Bu kız okadar pistiki başkalarına da cektiriyordu okula veli gelip bunu dövmüştü düşünün yani. Lisede ortaokuldan gelen 5 kişi beni dışladı tabiki bunun kafasındaydilar. Ve ilk geldiğim sınıf okadar kötüydüki hemen bi gruplaşma oldu grup dışında kimse kimseyle takilmiyorfu konuşmuyordu millet pek birbiriyle. Ordada beni tersleyen ezen her dediğime alay eden çok insan vardı sınıf degistirdim orada biri beni rezil etti ve bi kız düşmandı kışkırtıyordu milleti. Bu ikisi çok pişman oldular kızla aram düzelmedi ama rezil eden her konuda yardım ediyor. O sınıfta insanlar birbirlerine çok destek oluyordu ama ben orada kısa süre okudum. En son alan seçiminden sonra başka bi sınıfa geldim orada ortaokuldan yine aynı iki kızın oyununu size soyliyim etrafta kimse yokken her türlü pisliği kötü sözü bana soyluyolar insanların içinde melek rolü yapıyolar ben sakin konuşsam yalan iftira atiyolar üstüme bağırsam zaten diyolar bu kötü acımasız diyolar insanlar bana kötü davransın diye kendilerini aşırı acindiriyilar bakıyorlar lafla destekçi kazanamadılar bu sefer agliyorlar bu kız üstümüze çok geliyor suçsuzsuz bilmem neyiz. Kiz mesela üstüne iftira atıyor sakin kalamıyorum kızıyorum hiç takmıyor masum rolu yapıyor hep napayim allah aşkına bi şey deyin. Lise bitti iki sene geçti üzüntüden okuyamiyorum geceleri ağlıyorum çünkü benim ortaokulda çok sevdiğim bi erkek vardı ona açılacaktım. Ciddi düşünüyordum onunla ama onun önünde beni rezil ettiler adımı eziğe çıkmıştı bi kere benle çok az kişi takıldı arkadaş olmadık belki samimi olsak bi şeyler değişecekti. Ve unide başka şehire gitti onu çok özledim ben şu an bana ezik deyip ezmeye kim çalışırsa bağırıyorum ve oyun yapıp beni haksız duruma düşürüyorlar. Kiskancliktan okul hayatında ben hiç bi grupta olmadım her grupta beni çekemeyen düşman biri vardı bu durum beni hep ağlattı öyle ego amaçlı demiyorum. Onlar yüzünden çevrem genişlemedi arkadaşlarımla hep aramı bozdular. Ve sunada çok üzülüyorum o grupların birinde olmak çok isterdim tek başına gezmek okulda insanı çok değersiz ezik hissettiriyor. Grup liderleri kızlar pisliğin tekiydi onlar yemin ederim öyle kötü şeyler yaparlardiki anlatamam kimse onlara bi şey demezdi. Ben kendimi savunurdum çekemezdi kimse sus yeter artık küfür hakaret. Sevgilileride o kızları çok severdi en çok ta bunu yaşamak isterdim. Benim babam geçmişte para karşılığında milletle yatıp kalktığı olmuştu duymuştum kulagimla kendimi okadar kötü hissettimki anlatamam. Benim sevdiğim erkekler anneleri saçı açık istemiyor diye beni bıraktı çoğu aşktan yana hiç yüzüm gülmedi. Cok isterdim beni gerçekten seven birini ama fakir aile cocuguysan çevre olmuyor ortam olmuyor derslerini iyi yapmaya çalışıyorsun oda hep olmuyor arkadasin az oluncada sevgili bulmak zorlaşıyor böyle işte bu saatte ağlarken içimi dökmek istedi
Aşırı eziliyorum, bunun çözümü okumak dışında ne sizce?