ortaokulda bi kız vardı onun düşmanlığı zorbalığı yüzünden bütün sınıf beni dışladı yakın arkadaşlarım vardı sınıftan ama bi süre sonra onlar da ona uydular. Bu kız okadar pistiki başkalarına da cektiriyordu okula veli gelip bunu dövmüştü düşünün yani. Lisede ortaokuldan gelen 5 kişi beni dışladı tabiki bunun kafasındaydilar. Ve ilk geldiğim sınıf okadar kötüydüki hemen bi gruplaşma oldu grup dışında kimse kimseyle takilmiyorfu konuşmuyordu millet pek birbiriyle. Ordada beni tersleyen ezen her dediğime alay eden çok insan vardı sınıf degistirdim orada biri beni rezil etti ve bi kız düşmandı kışkırtıyordu milleti. Bu ikisi çok pişman oldular kızla aram düzelmedi ama rezil eden her konuda yardım ediyor. O sınıfta insanlar birbirlerine çok destek oluyordu ama ben orada kısa süre okudum. En son alan seçiminden sonra başka bi sınıfa geldim orada ortaokuldan yine aynı iki kızın oyununu size soyliyim etrafta kimse yokken her türlü pisliği kötü sözü bana soyluyolar insanların içinde melek rolü yapıyolar ben sakin konuşsam yalan iftira atiyolar üstüme bağırsam zaten diyolar bu kötü acımasız diyolar insanlar bana kötü davransın diye kendilerini aşırı acindiriyilar bakıyorlar lafla destekçi kazanamadılar bu sefer agliyorlar bu kız üstümüze çok geliyor suçsuzsuz bilmem neyiz. Kiz mesela üstüne iftira atıyor sakin kalamıyorum kızıyorum hiç takmıyor masum rolu yapıyor hep napayim allah aşkına bi şey deyin. Lise bitti iki sene geçti üzüntüden okuyamiyorum geceleri ağlıyorum çünkü benim ortaokulda çok sevdiğim bi erkek vardı ona açılacaktım. Ciddi düşünüyordum onunla ama onun önünde beni rezil ettiler adımı eziğe çıkmıştı bi kere benle çok az kişi takıldı arkadaş olmadık belki samimi olsak bi şeyler değişecekti. Ve unide başka şehire gitti onu çok özledim ben şu an bana ezik deyip ezmeye kim çalışırsa bağırıyorum ve oyun yapıp beni haksız duruma düşürüyorlar. Kiskancliktan okul hayatında ben hiç bi grupta olmadım her grupta beni çekemeyen düşman biri vardı bu durum beni hep ağlattı öyle ego amaçlı demiyorum. Onlar yüzünden çevrem genişlemedi arkadaşlarımla hep aramı bozdular. Ve sunada çok üzülüyorum o grupların birinde olmak çok isterdim tek başına gezmek okulda insanı çok değersiz ezik hissettiriyor. Grup liderleri kızlar pisliğin tekiydi onlar yemin ederim öyle kötü şeyler yaparlardiki anlatamam kimse onlara bi şey demezdi. Ben kendimi savunurdum çekemezdi kimse sus yeter artık küfür hakaret. Sevgilileride o kızları çok severdi en çok ta bunu yaşamak isterdim. Benim babam geçmişte para karşılığında milletle yatıp kalktığı olmuştu duymuştum kulagimla kendimi okadar kötü hissettimki anlatamam. Benim sevdiğim erkekler anneleri saçı açık istemiyor diye beni bıraktı çoğu aşktan yana hiç yüzüm gülmedi. Cok isterdim beni gerçekten seven birini ama fakir aile cocuguysan çevre olmuyor ortam olmuyor derslerini iyi yapmaya çalışıyorsun oda hep olmuyor arkadasin az oluncada sevgili bulmak zorlaşıyor böyle işte bu saatte ağlarken içimi dökmek istedi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu çok iyi biliyorum ya çok kötü bir şey çok inanılmaz kötü bir şey
Kader ortağıymışız, ne diyebilirim ki kelin ilacı olsa kendine sürerdi
Rehberlikle konuşsan daha iyi olur. Kaç yaşındasın ki
Rehber hocam çok kötü biri bunlar zengin çocuğu diye hep onları tutuyor ben onlarla tartışsam bana hakaret ediyor dusun
Uyma Allaha havale et bilki Allah senin yanında ama şunu unutma tek zorbalık yaşayan sen değilsin üzülme her sınıfta bu eziyeti çeken bir çocuk vardır.
Allah Allah diyorsun
Peki madem bu kadar inanıyorsun ozaman Benım profılime girip bak Allah neden beni bu kadar çok imtihan ediyor artık sabrım kalmadı hep isyan ediyorum