Evet
Yetiştirilme ile alakalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sahibine bağlı Pitbull çok güçlü bir köpek olduğu için insanlar genelde onları tehlikeli şeyler için alıp besliyor. Yani köpeği saldırgan yapan insanlar.
Kedi gibi hayvanlar aslında. Çok severim pitbull'ları da. Her şey o hayvanı yetiştiren sahibine bağlı. Sonuçta vahşi bir hayvan değil. Aslan veya kaplan da olsa, özel olarak yetiştirilen ve saldırgan olmayan onlarca örneğini internette görüyoruz. Bence pitbull'lara yasak gelmemeli. Pitbull yetiştirmek, beslemek isteyenler için ehliyet şartı konulmalı. Sonuçta onlarda can.
Köpeklerden anlayan bakabilir mi? ↗
Bu soruma da gelir misin
@hardchoice
Pitbull genetiği ile oynanarak laboratuvarda üretilmiş bir "savaş" köpeğidir. Dolayısıyla aslında pitbull bir silahtır. Yetiştirilmesi tamamen yasak olmalıdır.
Knk herkesin ağzından farklı laf çıkıyor
Nerede okudun bunu
Bi ara merak edip araştırmıştım.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pit_bull
Buraya bakarsan köpek dövüşleri için üretildiği yazıyor. Bildiğin savaş köpeği.
Burada melez döller ile üretildiğine "inanıldığı" söylenmiş. Ortaya çıkışı hala bir gizem. Ben doğal yollarla bu kadar saldırgan bir köpeğin üretilmiş olmasının imkansız olduğunu düşünüyorum.
Öyle ya da böyle, doğada normalde oluşmayacak bir türün insan zorlaması ile oluşturulması sonucu ortaya çıkmış bir köpek türüdür pitbull. Bir insanı rahatlıkla öldürebilir, dolayısıyla bana göre kişilerin silahlanmasından farkı yok.
Bu soruma da gelir misin
@t-d_mosby
Değil bunlar yurt dışında dadı köpekler bizimkiler sıkıntı yaratıyor
Tam aradığım yorum
@t-d_mosby Gel
Sen görmediysen bu benim problemim değil. Pitbullun kendi doğasında saldırganlık yok nasıl yetiştirirsen oda öyle hareket ediyor.
Abicim bir şey ortaya atıyorsun kaynağı belli değil. Savaş köpeği olarak özellikle üretilmiş bir köpeğin nasıl doğasında saldırganlık olmuyor?
Sahibine karşı saldırgan olmayabilir, ama bir insanın elinde pitbull varsa üzerine saldığı kişiyi ÖLDÜRÜR. Bu kadar basit. Silahtan hiçbir farkı yok.
Abicim nedir lan hayırdır
Üslubunu düzeltte gel
Kavga etmeyin beyler sakin
ABD de dadı köpek olarak biliniyor pitbullar insana bağlı bu türün vahsilesmesi buda diger bir konu bunlar cig et verir karanlığa kapatirsan tutamazsin, ikincisi benim hoşlanmadığım üslubu bana kuramazsin kurarsan bende bu şekilde konuşurum git araştır bakalım ben mi yalanciyim sen mi.
Sakin dedik ama
Sana bir açıklama sundum, sonuç olarak suça teşkil olmayacak bir hayvan ve doğası ne kadar yalnış insanların kaderindede olsa bunu düzeltecek güce sahip, fikrin yok aklın var burada bana tatava yapıyorsun benim aklıma laf ediyorsun sen benim muhatabım olamazsın ilk önce konuşmani düzelt.
Sırf silahla hayvanı aynı kefeye koyamazsın bunuda ayrıca öğren.
Arkadaşım daha de bağlacını ayrı yazamayan, doğru düzgün evrimleşememiş, bir yerlerden duyduğun "nanny dog" kavramını düzgün araştırma yapmadan burada insanlara yutturmaya çalışan bir kişiliksin. Havadan nem kapıp agresif bir şekilde cevap veren en başından sensin. Beni yorma artık daha fazla rencide etmek istemiyorum.
Sen rencide edecek güce sahipsen buyur, yaşından fazla tecrübeye sahip biriyim en büyük tatavayı kendin yapıyorsun silahla hayvanı bir tutan tipsin bana gelmiş konuşuyorsun seninle dahada muhattap olmayacağım hadi köyüne
Bu soruma da gelir misin
@ichwillsieg
Cevap
6Cevap
Pitbul ne yazık ki çok sinirli bir yapıya sahip ne kadar terbiye edilsede beklenmedik anda saldırgan oluyor..
Bu soruma da gelir misin
@mehcab
Yetiştirilmeyle alakalı. İnsanların kafasında pitbull; sert, hırçın ve tuttuğunu koparan bir hayvan olarak yerleştiği için onları döverek, hırpalayarak yetiştiriyorlar.
Köpek saldırgan bir canlı, pitbull ise güçlü bir hayvan, dolayısıyla dikkatli olunması gerekir, saldırganlık çok farklı bir konu.
Aç olan köpek en uysal cins de olsa saldırabilir sahibi de buna dahil
Ve yetiştirmeyle de alakası var
bence hayvanların üstüne gidilmediği sürece hiçbirisi zarar vermez
Evet saldırgan bir hayvan. Sahibine saldırısına şahit oldum. Onu öldürmek zorunda kaldılar.
evet saldırgan hayvan. pitbullun mizacı bu. yetiştirilme tarzıyla alakası yok
Yetiştirilme ile alakalı. Nasıl ki dünyayı hükmeden ailelerin kötü amaçla kullandığı gibi...
ağızlığını taktıktan sonra isterse boz ayıyı gezdirsin napim
vahşi doğada kurt ile karşılaşsam daha az korkarım pitbull ile karşılaşmaktan, kurtu püskürtürsün ama bu canavar direkt saldırmaya programlı korkmuyor.
Hiç bir hayvan insan kadar saldırgan değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?