Saldırgan, vahşi
Güzel, can dostu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güzel, can dostu
Eyv kardesim
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Tehlikeli bir hayvan olarak görüyorum köpekleri seven birisiyim ama Pitbull gördüğüm zaman uzaklaşıyorum
Hiç hayatında pitbull besledin mi
Hayır.
Peki besleyen tanıdıkların var mı
Yok.
Belli oluyor zaten yorumunuzdan
Dünyanın pek çok ülkesinde beslemek ve satmak yasak bu ırkı. Ben geçen hafta İzmir'e tatile gittim bir adam 3 tane Pitbull besliyor kafeste tutuyor hayvanları sabah erkenden salmış ne tasması var ne ağızlığı var gidip diğer köpekleri parçalayabilirler çoluk çocuğa zarar verebilirler şunu anlayın artık bu köpekler silahtan farklı eğitilirlerse savaşta düşman askerlerine karşı kullanılabilirler Onun dışında Sivil hayatta yasaklanması gerekiyor bence
@whereismymindddd Gel
Kangal, pitbulldan 1000 kat daha samimi ve karakterli bence.
Bir sivaslı olarak Kangalcıyım.
Tehlikeli bir ırk olması onların yanlış ellere düşmesinden dolayı. Yoksa hiçbir köpek tehlikeli değildir, bir insan evladını nasıl yetiştirirse köpek için de öyledir. Çünkü pitbull besleyen birçok tanıdığım hatta realden köpeğini canlı gördüğüm insanlarda var, biliyorum köpeğin nasıl bir şey olduğunu. Siz de şunu anlayın artık.
Herhangi bir köpeğe taş atsam kaçıp gider Pitbull'a silah sıksan çeneyi kilitlediği gibi bırakmıyor ölene kadar hatta ölse bile bırakmıyor. Internette binlerce Pitbull vahşeti videosu var mesela bir tane videoda Pitbull kocaman bir ata saldırıyordu kendisinden kat kat büyük olmasına rağmen Ak Pitbull'a çifte atıyor Pitbull 5 metre havaya uçup takla atıp düşüyor ancak sonra hemen kalkıp Ata tekrar saldırıyordu hiçbir köpek böyle bir hareket yapmaz doğal ve sağlıklı bir davranış değil bu
Mesela Pitbull şöyle beslenir ormanın ortasında bir dağ evinde tek başıma yaşıyorumdur ayı Kurt veya Hırsızlar gelmesin diye 3-5 tane Pitbull alıp kapının önüne bağlarım. Gerçekten bu köpeklerin silahtan hiçbir farkı yok
Köpeği o hale getirenlerde suç. Ona bakılırsa bizim burada da Rottweiler cinsi bir köpek bizim bir arkadaşın kolunu yaralamıştı ve halen o yaranın izini taşıyor. Bana sorarsan Rottweiler cinsi köpek saldırgan mı, cevabım ise hayır olur.
Bütün pitbulları topla, serengeti ve savana'ya sal, aslanların soyunu tüketirler
Kangal da güzel köpektir severim
Pitbull saldırgan felan değildir sen sokak köpeğini bile saldırganlık yapan kimyasallar ile beslersen oda dövüş köpeği olur sokakta yetişen bir pitbull zararsızdır
Tekmeyi koyduğum gibi ağlatmıştım
Neden böyle bir şey yaptın
Tipini beğenmedim
Bende saldırdı da böyle yaptın diye düşünmüştüm
Zavallı hayvan da hiç hak etmemiş o tekmeyi
Cane corso ve pitbull boğuşturmuştuk döndü üstüme saldırdı tekmeyi koydum
O zaman hak etmiş, senin miydi pitbull.
Hayır cane corso benimdi öldü geçen sene
İkisi de büyük müydü, başın sağolsun.
Kim aldı bu arada dövüşü? Bu iki hayvan kapışsa hangisi alır diye çok merak ederim hep.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar