Evliliğim bitirmeli miyim? Lütfen yardım edin?

Ben 21 yaşındayım eşim ise 24. 1 yıl önce evlendik. Küçüklüğümde bana annemden kalan değersizlik travmam var ve ben bunu ilk evlendiğim zamanlarda fark ettim. Gerçekten iyi zamanlar yaşamıyordum. Eşimde o zamanlarda yanımda olmaya çalıştı ama benim kafam o kadar allak bullaktı ki yaptığım her şey yanlış, günah gibi geliyordu gözüme, her şey. Durumumu anlatmaya kalkarsam buraya sığdıramam, kısaca şu herkesin izlediği ama benim anksiyetemi azdıran camda ki kız dizisinde ki feride soğukluğunda ve katılığında bir anne ile büyüdüm babam yoktu. Ve son 6 aydır ağır bir şekilde trikotillomani ile baş etmeye çalışıyorum. Sinir, stres, üzüntü anında bunu dışarıya yansıtamadığım için farkında olmadan saçlarımı koparıyorum ve fark ettiğimde saatlerce ağlıyorum. Evlendikten kısa bir süre sonra eşimle hayattan beklentilerimizin, keyif aldığımız şeylerin bile farklı olduğunu gördüm. Daha doğrusu o değişti çünkü eskiden keyif aldığını bildiğim ne varsa artık ona keyif vermiyor. Ben aza tamah edebilen bir insanım, temel ihtiyaçlarımızın ödemelerini yaptıktan sonra kalan parada hiçbir zaman gözüm olmadı. Fazla, lüks bir yaşantı beklemedim kendisinden. Ama onun hayallerinde lüks yaşam, arabalar, evler, yurt dışına yerleşme planları var ve bunların hepsine çok kısa bir sürede sahip olmak istiyor, her gün gelecek için yeni bir plan yapması gerektiğini düşünüyor bunları abartmıyorum gerçekler. O kadar hızlı yaşamak istiyor ki ona yetişemiyorum ve bu bana iyi gelmeyip daha çok stres veriyor. Çünkü saçlarım yüzünden (gerçekten iyi durumda değiller) 1 aydır bakkala bile gitmediğimi kendimi kötü hissettiğimi bildiği halde işe girmem için baskı yapıyor. Ben de istiyorum para kazanıp ayaklarım üzerinde durmayı lakin psikolojim gerçekten iyi değil. Terapiste gitmek istediğimi söyleyince git diyor ama deli, hasta muamelesi yapıyor, sırf şu an böyle bir durumda olduğum için kalp kırıcı şeyler söylüyor yanımda olmuyor. Kendimi düzeltmek için açtığım tüm kapıları bana kapatıyor. Ben ne yapmalıyım?
Evliliğim bitirmeli miyim? Lütfen yardım edin?