@Salih6116 Daha ziyade sen önce terimlerin anlamını öğren, feminizm kadın erkek eşitliğini savunmaktır. Bu açıklamaya uymayana feminist denmez. Ve soruda feministleri itici buluyor musunuz diye soruyor.
@Salih6116 Ben yurt dışında yaşıyorum. Burada kadın cinayeti diye günlük bir olay yok, yani buranın kadını Türkiye'nin kadınından bin kat şanslı ama gösterilerde devasa kadın cinsel organı kostümü giyip erkek cinsel organı şekillerini parçalıyorlar. Siz Türkiye'de erkek düşmanlığı nedir bilmediğinizden iki pankart açanı erkek düşmanı sanıyorsunuz.
orada rahatca cinsel yaşam var tabiki tecavüz taciz olmaz , buradaki kızlarda rahatca ilişkiye girse bunlar olmaz , hakkını vereceksin avrupadaki kadınlar gibii , mesela sen kaç erkek ile yatmışsındır böyle olacaksin , o zaman taciz olmaz
Bekarsa yaşar banane, elalemin uçkurunu mu kontrol ediyorum , hem kadın yapacaksa öyle akrabadan çekinmemeli bu ne cehalet lafa gelince eşitlik ama abim babam izin vermez bu ne tezatlik , mezara götürecekler sanki alt tarafı et parcasi
@Starlystr ben farklı farklı olarak çok kızla yattım boş ön yargı yapma , asıl sen kendi kendine evinde kurcalamaya devam et zavalli gibi , kimbilir bakire bi kezbansin anca anır oyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bana göre bile itici erkekleri bilmem eşitlikten yanayım
Tatlım tatlım eşitliği savunan birini itici bulan bir beyinsiz ne kadar kayda değer olabilir kii
Boş yapma ergen , feministligin batsin
JHSFGOSKJDFGHIUDOFJGNJDJ ve varan 1
Ben varirimda sen bu kafayla dayak yersin , sen evlenip üreme lez ol
bak çok geri kafalı bi amipsin sessizce uzaklaş fjkhbguhhjk
Geri olan sensin , kimbilir bakiresindir sen koklatma kimseye aman 😃o da kadınların hakkıdır sana göre
obaaaaa cehaletin derin suları altında keyfine bak sen çok üzücü haliniz ama yapacak bir şey yok fhdgujıhlvcxfofgjvgkjfınkhgl
Feministsen hakkını vereceksin cinsel ihtiyaçlarımız karsilanmali bakire kalmayın kezban gibi
çüş artık sana söylesene bu kadar cahil olmak çok rahat değil mi a a ise a bana b verebilir demek seninki ay canım bu hvfghıuopşkfhg
daha nedir ne değildir nasıl konuşulmalı bilmiyor gelmiş burada pü yazık
Hadi ordan bakire olarak kalmaya devam et kezbanlar gibi evde kendi kendini kurcala
iğrenç bilgisiz seviyesiz... peki bak seni umursarım nbghuıskfjb çok yazıkkkkkkk
Ya ergen ne diyorsun tamam sus az : )
feminist olması beni bağlamaz, düşüncelerinden dolayı birini itici bulmam, ama fiziği kötüyse...
Kadın-erkek eşitliğini savunan kişiyi itici bulan zaten kadın düşmanıdır ve düşüncesinin önemi olmaz. :)
Burada kastedilen davranış biçimi önce yazılanı anla evet iticiler tam dayaklik
@Salih6116 Daha ziyade sen önce terimlerin anlamını öğren, feminizm kadın erkek eşitliğini savunmaktır. Bu açıklamaya uymayana feminist denmez. Ve soruda feministleri itici buluyor musunuz diye soruyor.
Ülkedeki feministler hic öyle değil Onlari kastediyor durmadan elde pankart erkeklere hakaret eden ucuz kadınlardan bahsediyoruz
@Salih6116 Katillere, dayakçılara hakaret ediyorlardır, sen katil ya da dayakçı değilsen alınma.
Yoo gayet genel konusuyorlar , googledan bakabilirsin
@Salih6116 Ben yurt dışında yaşıyorum. Burada kadın cinayeti diye günlük bir olay yok, yani buranın kadını Türkiye'nin kadınından bin kat şanslı ama gösterilerde devasa kadın cinsel organı kostümü giyip erkek cinsel organı şekillerini parçalıyorlar. Siz Türkiye'de erkek düşmanlığı nedir bilmediğinizden iki pankart açanı erkek düşmanı sanıyorsunuz.
orada rahatca cinsel yaşam var tabiki tecavüz taciz olmaz , buradaki kızlarda rahatca ilişkiye girse bunlar olmaz , hakkını vereceksin avrupadaki kadınlar gibii , mesela sen kaç erkek ile yatmışsındır böyle olacaksin , o zaman taciz olmaz
@Salih6116 Sen kadın akrabalarının özgürce cinsel hayatlarını yaşamalarına saygı duyuyor musun?
Bekarsa yaşar banane, elalemin uçkurunu mu kontrol ediyorum , hem kadın yapacaksa öyle akrabadan çekinmemeli bu ne cehalet lafa gelince eşitlik ama abim babam izin vermez bu ne tezatlik , mezara götürecekler sanki alt tarafı et parcasi
@Salih6116 Hicbir kizin seninle yatmamış olmasi sana tecavüz ve taciz hakki vermez. Aglayarak mastürbasyon yapabilirsin odanda
@Salih6116 ok
@Starlystr ben farklı farklı olarak çok kızla yattım boş ön yargı yapma , asıl sen kendi kendine evinde kurcalamaya devam et zavalli gibi , kimbilir bakire bi kezbansin anca anır oyle
@Salih6116 öyleyim elhamdulillah. Potansiyel tecavuzcu olmaktan 100000 kat daha iyi😊
Bi de utanmadan diyor tutmayı bile bilmiyorsun , iyi mezara götür kimseye koklatma gerici
Evet. Adalet dışında esit olduğumuz başka ne var ki?
Hayır aksine daha cekici buluyorum kadınlar erkelerden üstün
Sadece erkeksi olanlar itici. Dusunce tarzi itici yapmiyor
ne seviyede feminist olduklarına bağlı
Ne seviyede feminist olduklarına bağlı
Çok itici hemde soytarilar
Abartmadigi sürece sıkıntı yok
Itici değil.
İtici
B şıkkı
itici