Bir erkek karşısında hemcinsinizi tutup destekler misiniz
Evet
Hayır cinsiyeti pek takmam
Hayır aslında erkeklere daha yakın hissediyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hak ararken bir bakayım kim erkek, kim kız mı diyeceğiz? Saçmalık. Haklının yanında olmalı herkes, hem cinsmiş karşı cinsmiş boş şeyler. Gerekirse düşmanımla dostum karşı karşıya olsun. Haklıysa düşmanım bile yanında olurum ¢
Sualin en makbul cevabı, efenim
Eyw
Eyw Bi'Bot
kadınları tutmam. adalet isterim.
ama karşımdaki kadınlar adalet değilde
illede erkek düşmanlığı kadın dostluğu istiyorsa,
bende kendi tarafımı tutarım. kadınları tutacak kadar enayi değilim.
onlar nasılki kendi aralarında birbirini tutup erkeğe düşmanlık ediyorsa
bende kendi tarafımı tutarım. kendime özüme aslıma ihanet etmem. asla.
beni aşağılayan kadınların safında yer alacak kadar şerefsiz değilim.
Cevap
0Cevap
Hayır feminist bir yapım yok, adaletli bir yapım var.
O zaman b şıkkını işaretler misin
DMsevmeyenHatun
beni engellediğine göre söylediklerim acı gelmiş kanka :D sjsj
olmayanın beyni yoktur zaten. femizim kadınlar için eşit hak ister.
Yani feminist olmayan kadınları beyinsiz olarak mı affediyorsun?
Bir diğer soru, feminizmin temennisi eşit haklar ise bu eşitliğin mutlak surette sağlandığı bir yerde feminizme ihtiyaç duyulur mu?
Atfediyorsun*
Türkiyede feminizm erkek düşmanlığıdır kadınların hakkını arayan bir ideoloji değildir
örneğin? nerde gördük öyle bir örnek söyler misin? kim hangi olayda erkek düşmanlığı yapmış (sanki böyle erkek egemen bir yapıda düşmanlıl yapılabilinirmiş gibi)
Evet, haberler de görüyoruz. Erkekler ölsün, erkekler gitsin, 24 saatliğine erkekler ölsün. bunların hepsi feminislerin yürüyüşlerinde var. Bunun yanı sıra Kadının yoksa cebinde parası * *dır kumbarası, hafta da en az üç kere orgazm gibi kadınların değerini düşüren sözler de yapılıyor. Yani Türkiyede feministlik kadın haklarını savunan bir ideoloji değil, kadınların değerini düşüren, erkek düşmanlığı bir yapıdır.
Kadın ve erkek eşit değildir. Eşitlik yoktur adalet vardır.
bu soruya bile olmayanın beyni yoktur dmeişsiniz siz de erkek düşmanısınız demek ki öyle anlıyorum, biz hemcinsimiz hatalı olsa bile onu tutmayız. Bir yerde eşitlik isterken adaleti kaybedersiniz
erkekle kadın eşittir derken eşit haklardan bahsediyoruz burada. ne saçma algınız var sizin. senin baban oy versin ama anan oy verme hakkına sahip olmasın ister misin? baban erkek diye kolay iş bulsun ama anan kadın diye kimse iş vermesin, iş verse sigorta vermesin ister misin? ve resmi kanunlar da bunu desteklesin.. hangi habermiş o erkekler ölsün diye yürüyüş yapan feministlerin olduğu? atsana bana da o haberlerden videolar? Ben niye hiç görmedim. asıl ne var biliyor musunuz. siz kadın düşmanısınız. Ya da kadın düşmanlarının yandaşlarsınız. salla salla dur, haberde görüyormuş erkekler ölsünmüşmüş... beni de erkek düşmanı yaptı iki dakkada bak bak bak... benim ailemde iki tane erkek var ikisini de canımdan çok severim, onlara mı düşmanlık mı yapacam.
Ben seni kastetmedim feministliği kastettim
Resimleri atayım sana gör
ayrıca sen benim hemcinsim değilsin. büyük ihtimal pembe kılığına girmiş bir mavisin.
kadın düşmanı değilim kanka saçmalama :D sdfsd
at bakalım. haber at bana. erkekler ölsün diye feministlerin haberini at
Kızım ben. Merak etme hemcinslerimi senden dhaa iyi düşünüyorum
at izleyelim o videoları bu bir. ikincisi konu feminizim. TRde feminizim bile değildi.
atıyorum işte
link yapıyorum.
ne attın acaba açılmyor. yazıyla mazıyla değil, direkt video atsana. erkekler ölsün diyorlar yürüyüşlerde demişsin.
Resimler var niye açılmıyor işine mi gelmedi
lan.. ya sabırrrrr. yaaa gönderdiğin şey dosya şeklinde. nerde resim var. ayrıca ben senden videoooo istedimmm. dedin ya demin haberlerde görüyoruz yürüyüş yapan feministler bağıryor erkekler ölsün diye. resimle mi kanıtlayacan bunu. hani videosu?
Resimde pankartlarda var yürüyüşte hatta dur sana bir video atayım feministlik ne demek öğren öyle gel
Aşağıda indir yazıyor oraya bas
bir erkek çocuğunun anlatımlarını mı dinleyecemmmmmm? dalga mı geçiyorsın yaaaa... yahu sen demedim mi haberlerde gördük, yürüyüş yapan feministler erkekler ölsün diye bağıryor? sen dedin ya bunu. böyle bir haber gerçekten çıktıysa, onun videosunu kolayca bulurusn. hani video? yürüyüş yaparken erkekler ölsün diye bağıran feministlerin haberi diye yaz arat, dediğin yalan değilse kolayca bulursun o haberi.. bir tane oyun videosu atmışsn, dalga mı geçiyorsun.
çoluk çocukdan feminizmi mi öğrenecem, ben sosyal bilimciyim lan.
saçmalığa bak, bir kavramı iki video izleyerek öğrenmiş biri bana eğitim vermeye kalkıyor. çoluk çocuksunuz siz sadece.
Erkekler kapatılsın.
Erkekler kapatılsın mı? Peki erkekler de kadınlar kapatılsın deseler hoşunuza gitmez değil mi? Feminizm erkek düşmanlığıdır kanıtladınız teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?