Feministim
Değilim
Öhm bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, güzel kardeşim, ben feministim. Yıllardır süregelen ataerkil sisteme karşıyım. “Kadın, kadının yurdudur” sözünü destekliyorum. Kadınların ve erkeklerin eşit, adil ve özgür bir yaşam sürmesinden yanayım. Her alanda olduğu gibi cinsiyetler arasında da barışı savunuyorum. Duruşu sağlam, değerlerine sahip çıkan kadınların da erkeklerin de arkasındayım. Kadınlığın ya da erkekliğin onuruna zarar veren DİĞER KADIN VE ERKEKLERİN davranışlarını kabul etmiyorum, saygı duymuyorum.

Ben kendimi feminist olarak görüyorum 💪 Çünkü kadınla erkeğin eşit haklara sahip olması gerektiğine inanıyorum. Ama bu, erkek düşmanlığı falan değil; adalet ve saygı meselesi. Günlük hayatta da buna göre davranmaya, dilimi ve tutumumu buna göre düzeltmeye çalışıyorum. O yüzden benim oyum: Feministim ✅🌸
Cevap
3Cevap
kadınlara değer veriyorum
Feminist= erkek ölsün kadin üstün varlık olsun
Gerçek feministler=kadınların erkeklerle toplumsal, ekonomik, hukuki ve siyasal alanlarda eşit haklara ve fırsatlara sahip olması gerektiğini savunan, cinsiyet ayrımcılığına ve ataerkil yapılara karşı mücadele eden kişidir
(Türkiye'de gerçek feminist yok)
@Birriiiii klâsik bir feminist dedim ya erkekler ölse mutlu oluyorlar bu yüzden normal bir tepki
@KİTSLOX yaw o yanlış bilgi veriyo hadi snaa göre de burada böyle terbiyesizce konuşman seni dahada cahil gösteriyo burada gelmiş tanımadığın bı kadın hakkında terbiyesiz söylemde bulnuyosun abartma bu kadar da bu ne terbiyesizlik muhtemelen çevremde senin gibi birisi olsaydı olamazdı çok boş yapiyosun kusura bakma ama
@Birriiiii tamam
@KİTSLOX yaw sen kimsin benim kadınlığımı sorguluyosun hadsiz normlade kadınları koruyosun da onu doguranda bir kadın ona niye kaf ediyosun kavganiza anneleri babaları karıştırmayın madem bu kadar kadın savunuyosun kadınlara saygısızlık yapan yine sensin az tutarlı ol ve oradaki açıklama kimseyi birşeye inanmaya zorlama yapmıyo neyin kafasını yasiyosun kendi bildiği şeyleri yazmış niye dert oluyo bu sana bu kadar terbiyesizlik yapacak kadar büyük bir şey değil ayirca bu feminist miidr nedir kadinalri kendini orataya atimisda ne olmuş yani eşitlik sağlanmış mi kurumu faln mi var bu feministlerin yine değişen bir şey yok sadece bir yerleyerde laf yapiyolar o kadar kadın erkek eşitliği bu şekilde sağlanmaz
@KİTSLOX yaw sus alalh aşkına ya bilip bilmeden beni kadın düşmanı yaptın sadece söyleme şekline karşıyım ben terbiyesiz konuşman rahatsız etti ve bunu söyledim sen konuyu benim kadın sevip sevmeme getirdin ben gayette kendimin farkindayim benim kendimden utanacak bir durumum yok kadınlarada tabikide üzülüyorum ve saygimda var beni yargilayamazsin kadın düşmanı değil kadınları da gayet destekliyorum derdini kimseye hatta tanımadığın bir kadına hakaret etmeden söyleyebilirsin anla artık demek istediğimi
@KİTSLOX sorunlusun
@Birriiiii işte demek istediğim bu feministler böyle Türkiye'de feminizmin adını kötülüyorlar bide
Hayır kadın erkek düşmanı da değilim jsjdjehueeh
isterdim ama dogamda yok
Feministtim
degilim
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?