Ben inanılmaz derecede itici buluyorum bu tip kızları! Çünkü herşeyi onlar biliyor, yok erkek sevgili yapıyorsa bizde yaparız gibilerinden manasız şekilde yedikleri haltlara kılıf uydurmaya çalışıyorlar... Nasıl ki devamlı sevgili değiştirip kızları yarı yolda bırakan erkekler şerefsizse, aynısını yapıp devamlı sevgili değiştiren kızlar ise o... dur nokta, bunun tartışılacak tarafı yok! Boşuna kimse feministliği yedikleri b. klara alet edip kılıf uydurmaya çalışmasın!
Sürekli sevgili değiştiren erkeklerde dalga geçen türleri hiç feminist huylu görmedim. Ama bizim sewgilimiz olması konusuna karışamazsınız. Anne babamızın seçtiği uzaktan gördüğü insanla ewlenecek insan değiliz. Erkeğiz üstünüz diyemezsiniz. Sizin ne haklarınız varsa bizim de var. Kimse cinsiyetinden dolayı üstün değildir. Erkeğim kadını ezerim saçmalığı sadece sizin kafanızda. Artık kadınım beni ez diyen kadın kalmadı. Padişahlık günleriniz kırbaç günleriniz. Bitti. Biraz uyum sağlayın artık da kadının işine sürekli karışıp kadınsın hakkın yok kadınsın ezilmelisin kadınsın konuşamazsın diyeceğinize sakin sakin muhabbet edin. Ama dinleyen yok. Ben padişahım düşüncesindesin hep
Kimse burda erkeğiz üstünüz demiyor sadece yedikleri haltları normalmiş gibi göstermek için feminizmi alet etmelerini eleştirdim... Erkekleri falan da koruduğum yok, ben ikisinide eleştiriyorum... Sonra sevgili konusuna gelince kim ne yaparsa yapsın herkesin kendi hayatı ancak insanlar eleştiri yaptığı zamanda dünyayı ayağa kaldırmayacaksınız sanki yaptıklarınız normalmiş gibi ve kadın erkek eşittir bahaneleriyle yediğiniz haltlara kılıf aramayın! Kızları kandırıp yarı yolda bırakan erkekler nasıl şerefsizce bunlar gibi devamlı sevgili değiştiren kızlar ise o.. dur bu net kimse bu konularda feminizme sığınmasın...
Siz eşitliğe katlanamayıp feministler erkek düşmanıdır feminist erkeği aldatır adam öldürür esc ort olur filan gibi bahane yapıyorsunuz. Hiçbirinin feministlikle alakası yok. Siz de farkındasınız ve artık kabul görmediğinizi biliyorsunuz ki feministlere iftira atıyorsunuz feminist olmayan bir karak tersiz birini bulup feministler bu diye. Feministlere erkek öldürme işini kanuna kabul ettirdi her gün birini kaçırıp öldürüyor diyen de vardı. Seninki onunki kadar abartı olmasa da seninki de bir iftira
Yahu kime iftira atmışım? Feministleri eleştirmek neden bu kadar zorunuza gidiyor! Kadınlar nasıl ki maço erkeği devamlı eleştiriyorsa feminist kadınlarında eleştirilmesi çok doğal birşeydir... bana sorarsan feminist kadınlar maço erkeğinin kadın modelidir ve herşeyi en iyi onlar bilir eleştiriyi kesinlikle kabul edemezler :D
Vallahi senin nerede yaşadığını bilmiyorum ama istanbul'da yaşayan gençlerin çoğu böyle olmuş... Yani senin feminist olman bunlarla aynı olduğun anlamına gelmez ancak benim görüşüm tabiki eşitlik anlamında söylemiyorum ancak maço erkekler ile feminist kadınlar eleştiriye çok kapalı oluyorlar ve tahammül edemiyorlar... sana sadece bir tane örnek vericem daha iyi anlaman için, herkes hayatında istediğini yaşayabilir ama bizim toplumumuzun kendine göre gelenek ve görenekleri vardır ve toplum olarak her zaman diğer ülkelere göre türkiyemizi her zaman ayrı bir yerde tutarım. Ancak maço erkekleri, kızlarla gezip tozduğu zaman onları kandırıp sonra bir çöp poşeti gibi kenara attığı zaman mantık olarak hep derler ki bu yaptığımız elimizin kiridir ama onun asıl adı şerefsizliktir ama onlar hiç bir zaman bunu kabul etmezler! Feminist kızlar ise aynı haltları yediği zaman ilk önce namus iki bacak arasında değildir der ondan sonra ise feministliğe sığınıp kadın ile erkek eşittir bahanesine sığınıp yaptıkları işi doğru göstermeye çalışırlar ve kesinlikle ikiside eleştiriye tahammül edemezler :D
Gerçekten öyle diyenler varsa bahane için ben feministim hekkım var bahanesi yapıyordur. Ama gerçek feminist bunları savunmaz. Feministlerin çoğu sadece erkekleri kötüler çünkü türkiyenin %95i kadın ezilmeli görüşünde. Çoğu buna takıp haksızlığa uğrayan erkekleri görmezden gelir. Eşit şekilde beraber karşılıklı sohbet edip iki demlik çay içelim konusunu aşmış durumda. Ama feminizm sadece hak eşitliği demek
Zaten ben feminizmin ne olduğunu iyi biliyorum ancak aşırı olanlarıda tasvip etmiyorum çünkü işi abartıyorlar devamlı bir üstünlük kurma çabası içinde oluyorlar maço erkekleri gibi :D Ama kadınlarımız ezilsin mantığında kesinlikle değilim ama bizim kültürümüzde özellikle eskiden gelen kötü alışkanlıklar da vardır onuda inkâr edemem! Mesela bazıları evlendiği zaman eşlerinin herşeyi yapmasını ister ve kendileride ellerini hiç bir işe sürmez eşlerini köle gibi görürler bu da türk erkeğinin en büyük eksiğidir ve feministler devamlı bizleri avrupalı erkeklerle kıyaslarlar ve onlar bu konuda türk erkeklerine göre bu konularda çok iyidir yanlız bu kıyaslamayı bile işlerine gelecek şekilde yaparlar! Çünkü avrupanın bir çok ülkesinde evlilik geleneklerde yoktur ve sistem dost hayatı üzerine kuruludur ve kimse bunu dile getirmez çünkü işlerine gelmez, evlilik dışı çocuk yapmayı falan hiç konuşmuyorum bile! Yani tamam erkeklerin kötü alışkanlıkları çok ama biraz hoşgörüyle ve birazda erkeklerin daha fazla çaba göstermesiyle ben türk erkeklerinin o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum... Ama eğer iş "dün ben yemek yaptım bugün sıra sende" gibi saçma sapan tartışmalara girererek ve feminizmi bu tur ucuz işlere bahane ederek bir yere varamayız...
Konuyu yanlış biliyorsunuz bayım feminizm sadece kadınları değil erkekleri de ilgilendirir, cinsiyetler arası eşitsizliği ortadan kaldıran kadını ve erkeği eşit duruma getirir bunun yanı sıra dünyada eşitlik olduğunu kölelik sistemini kabul etmeyen insanların özgürlüğünü ele alır erkekler olarak fiziksel anlamda kadınlardan güçlü olmamız onlardan üstün olduğumuz anlamına gelmez ya da bir kadının doğurganlığı ya da pratik yapıcı zekası onu bizden üstün kılmaz ne yapmalıyım dersen kadınlara saygı duy erkekler özgürce yaşıyorsa kadınlarda yaşayabilir herkesin özgür iradesi lakin feminizm önce anla ne olduğunu bil yanlış bilenleri de uyar 🤗
Ben feminizmin ne olduğunu çok iyi biliyorum kardeşim o konuda için rahat olsun... Benim anlatmak istediğim kızların feminizmi işlerine gelir şekilde kullanmasını eleştirmektir. Ve ben aşırı feminist kadınları maço erkekle bir tutarım ve bu benim yorumumdur. Nasıl ki çoğu kız maço erkeği sevmez dominant olduğu için, bende aynı şekilde aşırı feminist kızlardan hiç hoşlanmam...
İşte en son dediğimi okursan anlarsın yanlış bilenleri de uyar çünkü kadınlarda bazen bu durumu yanlış algılıyor olabilir sevgilisi onu aldattı diye bende aldatırım eşitlik değil karakter ile ilgili bir durumdur yanlış bilen kadın çok aşırı feminist kadınlarda emin ol tanımadığın için öyle diyorsun dur ön yargıda bulunuyor sun dur
Belki ön yargı olabilir ama ben aşırı olan hiç birşeyi sevmiyorum... Onun için ne maço erkeğini tasvip ederim ne de aşırı derecede feminist olanı ve benim gözümde ikiside aynıdır, çünkü bu tip insanların genel yapısı çok dominant olur!
O zaman şunu demek daha uygun olur ben dominant insanlara karşıyım birşeyin aşırısı olmaz herşeyin herkese uyan uymayan tarafı vardır mesele cinsel anlamda düşün 😂kadın erkeğini mutlu etti kadında mutlu ama daha fazlasını isteyen kadın mı yoksa erkek mi bencildir sen bunun ortasında kaldın bayım işte ama objektif bak ikisi de doğal olgular insan karışık bir sistemdir kısaca
Tamam senin şu son yorumunda güzel ama ben feministleri sevmiyorum dediğim gözümde maço etkekten bir farkı yok! Çünkü herşeyi onlar en iyi bildiği için böylelerine laf anlatılmaz, ve taş kafalı olurlar :D
Bilmeden konuşmayın feminist kadınları üstün tutmak değil erkek ve kadının eşitliğini savunur. bizim ülkemizde her zaman erkekleri on plana çıkarıp erkek ne yaparsa mübahtır kadınlar devamlı susturulup arka plana atıldığında dolayı savunuluyor. Hicmi haber izlemiyorsunuz o kadar mı cahilsin günde kaç tane kadın kocası tarafından öldürülüyor kaç kişi tacize uğruyor kaç kadın boşanmak istedi diye… [ ]
Kadın katilleri, tecavüzcüleri, eski eşlerini oldürenler hepsi idam edilsin! Idam bu şerefsizler için geri getirilsin zaten bu tip sorularla ilgili yorumlarıma bakarsan anlarsan görüşlerimi... Ben feministleri özellikle kadın erkek ilişkilerinde eleştirdim, neymiş erkek yapıyorsa bende yaparım mantığı kadın erkek eşittir ya! Halbuki o haltları yiyen erkekler kardeşimsin önde gidenidir ama o şerefsizlere'de prim verende yine sizlersiniz, sonuçta kimse kimseyle zorla beraber olmuyor değil mi? Birde ben hiçbir zaman feministlerin iş evlilik masraflarına gelince düğün, takı vesaire hiçbir zaman eşitlik deyip yüzde 50-50 paylaşılsın diyen feminist görmedim :D Eee peki o nasıl oluyor bir anlatırmısın bana? :D Onun için herkes işine gelir şekilde konuşuyor buna feministlerde dahil :D
bir erkek bir şeyi yapabiliyorsa tabiki kadında yapabilir bir şey yanlışsa yanlıştır kimin yaptığı önemli değil erkek yapınca oooo paşam aslanım kadın yapincada o**** olması bana yanlış geliyor. Düğün masrafı konusuna gelince haklisin.
Turkiye de aktivist kadinlar var ama feminist kadinlar yok... lumpen kadinlardan feminist olmaz emekci kadinlarin isidir o.. emma goldman gibi olmaktir... boyle bir kadinda yasadiginiz cografya da hic olmadi yarinda olmayacak...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lan konu orspuluk mu sence vasat herif? Cidden kendi haklarınızı savunamayacak kadar salakk mısınız nasıl böyle olabiliyosunuz ya nasıl ya nasılllllllll
Kendine gel ağzını sakın bozma!!! Feministleri eleştirmek neden bu kadar zorunuza gitti anlamadım :D Eğer saygı sınırlarını aşacak şekilde cevap verirsen haddini bildiririm...
Haklı olduğun zaman kimse sana bir şey demez zaten ama haksız olup haklı olduğunu iddia edersen o zaman haddini bildirirler... Eğer anti feminist isen neden bu kadar alındın anlamadım...
Alınmadım... Saçmalamışsın... Feministleri sevgili konusundan eleştirmeye kalkmışsın ama haksızsın. İsteyen istediğini yapabilir sana mı soacaktı... Önce sen kendi haklarını savunmayı öğren... Önce eşitlik istemeyi öğren... Sanane kızların sevgilisinden...
Yahu sen kendi hayatından memnunsan niye bu kadar sinirlendin ki anlamadım! Sonuçta ben sadece kızları değil erkekleride eleştirdim soru detayında... Eğer doğru düzgün bir hayat yaşıyorsan kim sana ne diyebilir ki? Benim eleştirim çok sayıda sevgilisi olan ve erkekler yapınca elinin kiridir lafını örnek alıp kadın erkek eşittir bahaneleriyle feministliğe sığınarak kendilerine haklı çıkartma çabalarını eleştirdim, sonuçta hiç bir insan 5-10 kişiyle sevgili olmaz! Olan varsada ya șerefsizdir ya da o... dur nokta, bunun tartışılacak tarafı yok...
Yahu tamam kim ne halt ederse etsin ama turkiyenin de kendine göre gelenek ve görenekleri vardır eğer bu şekilde yaşamak isteyen varsa yaşayabilir ama eleştiri olduğu zamanda kimse ahlak dersi vermeye kalkmasın... Zaten bu tip yaşam tarzını benimseyenler bu tip sorulara tahammül edemiyor ve herkes onlar gibi düşünmek zorunda da değil! Bu tip hayatı sözde modern erkeğim havasını verip destekleyenler bir kızın geçmişi beni ilgilenlendirmez der, ama sor bakalım bir erkek ondan önce 5 -10 tane sevgilisi olmuş kızla kaç tanesi evlenir :D O hatları yemeye alışık olanlar bile iş evlenmeye gelince illaki bakire ister, yani adamlar hem şerefsiz hemde profesyonel yalancılar...
Yahu sen soruyu anlamadın galiba! Ben feministliğin ne olduğunu ne anlama geldiğini iyi biliyorum... Benim eleştirdiğim nokta kadın erkek eşittir bahaneleriyle yedikleri haltlara kılıf uydurmalarıdır o na sadece gülüyorum, ve aşırı feminist kızlardan hiç hoşlanmam çünkü bildiğin maço erkeğin kadın modelidir ve benim görüşüm budur :D
Demek ki sen aşırı olanlardan değilsin, Çünkü aşırı derecede feminist olanlar herşeyi en iyi onlar bildiği için çok dominant olurlar, onun için benim gözümde böylelerinin maço erkekten farkı yoktur :D
Ben sana diyorum ki bak canım arkadaşım. Bunlar femizinmi destekliyorlar sanıyolar ama öyle değiller. Madem biliyosun feminazi nedir beni niye anlamıyosun
Hızlı yazdığım için yazılım hatası olabilir ve bu sitede herkesin başına böyle şeyler geliyordur. Ama bakıyorum sen benin yorumuma normal şekilde karşılık vereceğine şey kelimesinin nasıl yazıldığını söylemeye kalkıp aklı sıra beni küçük düşürmeye kalkma, önce bunu sana söylemek istiyorum onun için sakın buradan girmeye kalkma çünkü senin benim yorumlarım karşısında yetersiz kaldığını düşünürüm. İkincisi feministliğin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum ve bu konuda için rahat olsun, benim tek eleştirdiğim nokta son zamanlarda herkes kadın erkek eşittir bahaneleriyle yedikleri haltları normalmiş gibi göstermeye çalışmasıdır ve konu budur! Şimdi ben erkekleride boş geçmiyorum yanlış anlama kızları yarı yolda bırakıp kullanan erkeklerde şerefsizin önde gidenidir bunuda söylüyorum ama kızlarımızın feminizmi bu işler için kullanmalarına'da sadece gülüyorum :D Ve dediğim gibi nasıl ki çok sayıda kız maço erkeğini sevmez bende aşırı feminist kızlardan hoşlanmam çünkü benim gözümde ikisininde farkı yoktur...
Ben aşırı feminist kızların maço erkeklerden bir farkı olmadığını düşünüyorum... ve femistlik adı altında erkek ile kadın eşittir bahaneleriyle yedikleri haltları normalmiş gibi göstermeye çalışmalarına adeta gülüyorum :D
Feministlerin nasıl insanlar olduğunu iyi biliyorum, ben sadece feministliği yaptıkları rezillikleri örtmek için kullanmalarına uyuz oluyorum... Onun dışında ben kendim aşırı feminist kızlardan hiç hoşlanmam, çünkü bildiğin maço erkeğin kadın modelidir :D
Tamam yorumlarımı okuman güzel, ama benim burda feministleri eleştirmem neden zoruna gitti anlamadım! Ben soru detayında bu haltları yiyen erkeklerede şerefsiz dedim ve o konuda ayrımcılık yapmam. Eğer bu ülkede demokrasi varsa ve ifade özgürlüğü varsa bende açık biçimde eleştiri yapma hakkına sahibim... Senin dediğin yedikleri haltlar seni ilgilendirmez demen bence bu yüzdendir, çünkü soru detayında belirttiğim gibi yaptığım yorumların doğru olduğunu sende biliyorsun... Demek ki haklı olan benim ve feministliği bu tür işlere alet etmelerine gülüyorum :D
hakli degilsin tabi... Turkiyede kadinlarin cok ezildigini sen de bilmiyor olamazsin.. Dunya capinda belkide en cok ezilen kadinlarin oldugu topraklar bu topraklar. Herkesin hayati kendini ilgilendirir
Yahu konu türkiye'de kadınlar eziliyor konusu değil ki. Kaldı ki kadına şiddet uygulayan kadınlarımızı öldüren o şerefsizlere ilgili çoğu soruda daha önce yorum yaptım ve istersen profilimden gidip yaptığım yorumlara bakabilirsin ve anlarsın ne düşündüğümü bu konuyla ilgili... Benim yaptığım eleştiri kadınlarımızı veya kızlarımızı ezmek için değil ki sadece yaşadıkları hayata ve yaptıkları bana göre yanlışlara feministliği alet etmeleridir... Ve senin yine herkesin hayatı kendini ilgilendirir lafı maalesef yine haklı olduğumu gösteriyor çünkü sende biliyorsun ki yaptığım yorumlar doğru... Yani kısacası kadın erkek eşittir bahanelerini sevgili edinmek veya seks yapma konularına alet etmeleridir benim eleştirim sadece budur, bu arada dediğim gibi erkek yapsa elinin kiridir lafıda yalandır onun adı şerefsizlik olur...
Merak etme sen o soruyu erkekler içinde sorarım için rahat olsun! Yalnız doğru eleştiriler işinize gelmeyince sananeden başka bir şey diyemezsiniz :D Tamam erkeklerde şerefsiz sayısı çok kalkıp onları savunacak değilim ancak bu adamlara bu kadar çok prim verenlerde kızlar olduğunu düşünürsek kimsenin kılıf uyduracak hali yok onun için feminizmi bu işlere alet etmeyin :D
Birde unuttum, kadın cinayetlerini yapanlara müebbet ve idam cezası gelmediği sürece önüne geçemezsin, ancak bilmediğin şey kıyaslanmayacak kadar az olsa bile erkek cinayetleride maalesef vardır ve dünyanın her yerinde. Ama feministler bunu hiçbir zaman konuşmaz çünkü işlerine gelmez :D
Konuşmalarda eşitliği kabul etmişsin. Son yazdığında ise haklısın çünkü kadınlar o kadar çok ezilmiş ki tanımadığı suçsuz bir adamın öldürülmesine biraz da erkek ölsün diyebiliyor. Yanlış düşünce. Onun bir suçu yok ki ölmesi gereksin. Ama annesini öldürmesin diye babasını öldüren kıza da suç bulmamak lazım. Yıllarca çekmiş. Belki de bayıltmayı amaçladı. Ama feminist olmayanları her bku yiyenleri fenimistler bunlardır diye eşitlikçileri suçlayamazsın
@mervee9833 Merve kardeşim ben feministler böyledir şöyledir demiyorum ki! Benim dediğim çoğu kız devamlı sevgili değiştiriyor veya bu tür hayatı yaşamak hoşlarına gidiyor ancak birileri de çıkıp eleştiri yapınca başlıyorlar feminizmi bu işlere alet etmeye ben bunu anlatmak istedim ve sorarsan hepsi kadın erkek eşittir bahanelerini uydurup feminizme sığınırlar zaten kadınla erkeklerin eşit olduğunu herkes biliyor kalkıp feminizmi bu işlere alet etmenin alemi yok. Sonuçta herkes şerefsiz erkeklerden şikayetçi ama kimse bu işlerin iki kişiyle yapıldığını konuşmuyor ve konustuğun zamanda bahane hazır, kadın erkek eşit olduğu için istediğimizi yaparız manasında konuşuyorlar yani herkes işine gelir şekilde kılıf uydurmaya çalışıyor... Sonra sen erkek cinayetlerini yanlış anlamışsın, bende senin dediğin gibi eğer bir kız babasını annesini öldürmesin diye öldürüyorsa o kıza ceza bile verilmemesi gerekir ama benim kastettiğim erkek cinayetleri ya eşleri tarafından, ya da sevgilileri tarafından öldürülen erkekler hakkındaydı... Yani kadınlarla kıyaslanamayacak kadar az olsa bile dünyada bu tür cinayetlerde var ve yakın zamanda bu türkiye'de de oldu ne hikmetse hiç bir zaman feminist bir insanın ağzından bu konularla ilgili bir şey duyamazsın çünkü işlerine gelmez...